Gravidute si mamici de Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mav - ce rau imi pare ca nu poti veni si tu!

Mada - ????

AndreB - nu ai activat PM-ul si nu iti pot trimite adresa.

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mokika, sper sa vin si eu! dar cred ca o sa ajung pe la 5.30 , ca mama merge la dr la 4.30 si al meu sot nu stiu daca ajunge pana in 5. Pana una-alta, pune-ma si pe mine pe lista!
Mada, chiar, tu nu vii??

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Abibrinza pozele sunt foarte frumoase. Fetita mea este aproape de aceeasi varsta cu baietelul tau. Maria e nascuta pe 24 iulie 2006.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata...
Mokika:tare as vrea sa vin si eu, dar in w-end am musafiri si tb sa fac si ceva curatenie si mancare....Si trebuie sa le fac de vineri, caci samabta pana la 14 eu am meditatii..Nu stiu daca voi reusi cu darius pe cap, asa k sansa mea era dupa ce venea tati de la serviciu....
Poate daca reusesc sa fac mancare pana vine el si va face el curatenie, voi veni...Imi este tare dor sa ne mai vedem ...
Oricum trimite-mi si mie PM cu adresa..poate totusi...

Cat despre perioada de depunere a dosarului pt Cic si eu stiu k e de 60 de zile de cand ai terminat postnatalul, sau minim 42 de cand ai nascut. Eu l-am depus cu intarziere de o luna caci cand am terminat postnatalul abia am facut cerere de suspendare a activitatii. pana mi-au aprobat si mi-au dat hartia a durat vreo saptamana. apoi pe baza acesteia mi-au eliberat de la scoala nu stiu ce adeverinte si a mai durat vreo sapt....Apoi am fost ocupati cu botezul..si asa cred k a trecut o luna.
oricum banii vin incepand cu data suspendarii contractului de munca , nu cu data depunerii dosarului...

Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mirela, am intrebat pediatra azi si mi-a zis ca e lacom si mananca repede. ca azi mi-a vomitat in fata, saracutul, dadea afara si pe nas... ii dadusem un san si in timp ce el manca, celalalt a curs! pe mine! nu inteleg de ce. nu e prima data. asa ca din al doilea san.. nu a mai scos saracutul nimic. i-am facut formula, pe care s-a apucat s-o bea repede de tot, chiar ma miram. i-am scos biberonul ca sa ragaie, il tineam vertical, iar el a vomitat tot!

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

roxanalucia, chiar daca ti-a curs celalalt san in timp ce bb sugea din primul san, cu siguranta al 2-lea san nu s-a golit! Mie mi-au curs sanii pana la 7 luni cel putin... umblam cu absorbante pt san (si mai ales cand alaptam, trebuia sa am absorbant la sanul din care nu sugea Seb, ca altfel...), asa ca-ti spun din experienta mea...
Te rog sa nu intri in panica si sa te straduiesti mai mult sa-i dai lui bb laptic de mami, ca e cel mai bun! Poate iti mai scriu si fetele (proaspetele mamici, care inca mai alapteaza) sfaturi! La mine deja au trecut 3 ani de cand l-am intarcat... si nu mai sunt chiar in miezul problemei... amintirile mele despre alaptatul la san sunt vagi (si mai mult in plan... afectiv, daca pot sa spun asa).

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

roxana, e normal sa curga din celalalt san (cand se declanseaza reflexul de ejectie a laptelui, nu stie care-i stanga si care-i dreapta si care a dat semnalul... eu stateam cu paturica absorbanta la celalalt san, ca altfel il udam si pe el, si pe mine. oricum curge doar lapticul 'apos' de la inceput, daca icerci sa il mulgi descoperi ca mai e destul... asa ca pune copilul acolo, si daca face nasoale ca mai vrea, atunci da-i completare. treaba cu cursul in nestire se mai regleaza, acum doar daca am sanii super-tari mai fac asa -de dimineata adica. si se mai aranjeaza si cu tensiunea in sani, se regleaza productia pe nevoi si nici risipa nu mai e asa mare!

poti sa faci proba sa mulgi un pic din primul san inainte sa-i dai, ca daca ii si vine repede si el si trage lacom e cam nashpa... incearca mese mici si dese...

Mokika, mama s-ar putea sa nu vina vineri, asa ca devine din ce in ce mai probabil sa vin cu Serban. Vine tatal meu din Coreea (tot din Tong Yeong!) vineri noapte, si sambata e in constanta. asa ca se pregateste si ea cu ceva de mancare etc (ca ea papa cat o vrabiuta, si tatal meu cat o crescatorie intreaga de vrabiute!) daca aranjam un gratar sambata am scutit-o de gatit, da' a zis ca se mai gandeste... oricum, maine voi sti sigur!

roxx, am vazut pozele, falcos-falcos! vezi sa nu starneasca invidii pe acolo!
tu cum te descurci? e nasol cu mancarea de europeni pe acolo, imi povestea tata ca toate sunt iuti-iuti, trebuie sa-ti gatesti (asa s-a facut si tata mai gospodar, de nevoie! si-a pus si varza la murat, ca cu kimchi al lor te ustura si cand intra, si cand iese!)
Mama de cate ori se duce cara dupa ea cascaval, sunca afumata, condimente romanesti... ma rog, ea se duce cam de sarbatori si face sarmale pentru o armata...

arabela, tu cand faci vizite in Cta? poate ne aduman si atunci in vreun parc! vad s-a lamurit cu CIC, imi place cand se dovedeste ca toata lumea are dreptate

de la mine

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

"ea papa cat o vrabiuta, si tatal meu cat o crescatorie intreaga de vrabiute!"

Fetelor, va rog sa ma ajutati daca puteti cu ceva filme cu roboti (in afara de Transformers, I Robot si Razboiul Stelelor). M-a innebunit baietelul meu cu robotii lui!!! Mai ales zilele astea, cat a fost izolat in casa.... n-a fost zi fara Cars (ma rog, asta-i cu masini, dar e inca in topul preferintelor) si Transformers (cu Optimus si Megatron) si I Robot (cu robotul Sonny). Deja nu mai suport sa aud coloana sonora de la aceste filme, ma zbarlesc toata.... ...Hmmmm.... si multe dintre conversatiile noastre suna astfel: "Mami, robotii au urechi?", "Mami, robotii mor?! Au inima?! Au suflet?!", etc....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mav, mai e un film cu roboti, da' e un robot rau si n-are forma umana: Odiseea spatiala. bad robot!!

ma mai gandesc... eu eram fan Asimov, el are multi roboti da' nu au pea facut filme... plus ca de la un moment dat nu mai aratau a roboti...

uite, am dat search pe IMDb si uite ce am gasit: (macar ca reper general) http://www.imdb.com/find?q=robots&sourceid=mozilla-search

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mav, doc, merci mult de sfaturi! asa e , numai dimineata se intampla asa, probabilc and sunt sanii mai plini. e drept, masa a fost dupa 4 ore de la ultima, ca nu s-a trezit, si ma bucuram de liniste, dar sanii cred ca au deja program mai scurt

mav, de filme cu roboti, si eu voiam sa zic de asimov, dar asa e, nu am vazut filme. dar incearca si razboiul stelelor, daca crezi ca e de varsta lui... ia toate cele 6 episoade si pune-le in ordine, de la episodul 1, adica cele 3 mai recente, care sunt povestea dinaintea celor 3 clasice. sunt super, mie mi-au palcut enorm!

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput