Gravidute si mamici de Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

angi, te rog frumos sa ma treci si pe mine la mamici!!

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

cam off-topic da' nu ma pot abtine!

Mirela, am vazut pe blogul tau prajitura cu nuci... da' rau de tot!!
mie imi place la nebunie o prajitura de la o cofetarie din Mangalia, la Cafe del Mar, se cheama blondie si e ceva de genul asta (fara dulceata de caise) cred ca are ceva mai mult caramel si cu inghetata de vanilie deasupra...

ia ghici ce o sa fac eu maine, cel tarziu sambata?? de fapt mai bine ma duc si cumpar acum deja ce trebuie... asta ca sa nu ma trezesc ca pun barbatu' sa ma duca la mangalia ca vreau prajitura (desi am mai facut asta o data, si nu s-a suparat nici el. da' atunci eram gravida, ma rasfatam)

am ramas acuma cu ...

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Monica eu am mancat aseara pana mi s-a facut rau. Am mancat doar vreo trei bucati, dar le-am mancat cu pofta. Asa ca ai grija! Sa stii ca mie aluatul nu mi-a iesit ca acolo asa pufos. Era putin mai tare si l-am intins cu mana in tava. Cu o spatula cred ca era mult mai greu.
Roxanalucia esti o norocoasa ca ai lapte destul pentru bebele tau. Exact cum ti-au spus si fetele, chiar daca din san curge asta nu inseamna ca el s-a golit. A ramas laptele care este mai consistent si mai greu de extras. Asa ca nu-i oferi imediat biberonul lui bebe Victor pentru ca risti sa il inveti lenes si in final sa refuze sanul. Laptele de san este de noua ori mai greu de extras decat cel de la biberon.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Monica - ia-l si pe Serban, vine si Angi cu Pupi, mai e si al meu .... maaaama ce gasca de baietzi o sa tragem! Oricum o sa avem la dispozitie si dormitorul, in caz ca il va apuca pe unul din ei somnikul.
Bisous - ????

Pup fetele

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

fetele, pompa mea s-a dovedit a fi tare proasta. este de la stony angel, sau asa ceva, si la icneput era buna. acum, nu mai scoate nimic. e drept ca am incercat s-o folosesc dupa ce am alaptat, sa golesc sanii, dar eu cu mana tot mai scoteam 2 picaturi, insa cu ea nimic! poate nici nu mai era nimic...

alta problema: voi de cand ati bagat suzeta? ca eu deja i-am dat-o, si adoarme cu ea. pe urma ii cade si gata. dar daca o molfaie in somn asta inseamna ca ii mai era foame?

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

roxana, treaba cu pompa e relativa. iar daca tu simti ca bbe a golit sanii, nu mai e cazul sa te mulgi dupa supt (pentru 2 picaturi...) cu cat te mulgi, cu atat creste productia, inearca daca vrei sa sporesti sa mulgi la o ora dupa bebe (asta presupunand ca el papa la 3 ore).

eu suzeta i-am instalat-o in a doua saptamana, la culcare si pentru linistire. si acuma peste zi il vad mai agitat si obosit, pun suzeta si i se inchid ochii ca la papusile alea ale noastre de pe vremuri. daca ii mai pun si scutecel pe fata doarme dus.
problema e mai incolo cand favorizeaza infctiile la urechea medie. utilizarea extensiva adica, pentru ca d esupt tot o sa suga ceva (la noi e deja sport sa-si scoata suzeta si sa isi bage tot pumnul in gura. am ajuns deja la 3 degete odata!!!)
faptul ca suge e reflex si il calmeaza, nu are neaparat legatura cu foamea. foame e cand nu mai vrea sa suga nimic altceva in afara de san (adica il pacalesti o vreme, da' pana cand?)

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

iata ce am invatat!dau nasucul!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

doc, merci mult. si al meu incearca sa-si suga pumnul, dar inca nu si-l baga in gurita. dar scutecel pe fata nu-i pun ziua. banuiesc ca-i pui ca sa fie mai intuneric, dar eu am o problema cu sufocatul... oricum, merci pt sfaturi, ai dreptate si cu pompa.

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Florin-a m-am topit. E tare asta cu nasucul.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Am aparut si eu si aveti voie sa arruncati cu rosii in mine ca am absentat din motiv de lene mare.De fapt a fost si ziua cristinei si socrii pe cap pana miercuri dimineata.Trebuie sa ma amenintati ca daca nu apar mai des ma dati afara de tot si nu ma mai primiti,dar cum sunteti niste dragute m ati invatat prost ca stiu ca ma iertati de fiecare data.
Doamne cat as vrea sa vin si eu la intilnire dar din pacate sotul e plecat maiine in delegatie si am amandoi copii atarnati de gat,Mokika draga vreau si eu dar nu am curaj sa apar cu ei ca nu o sa ma mai inviti alta data

Mergi la inceput