Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabriela82 spune:
buna fetelor
si eu sunt o gravidutza din constanta, sunt in saptamana a 26 a la primul copil. sunt foarte fericita dar in acelasi timp imi este si teama de momentul nasterii. eu as vrea sa nasc normal si fara epidurala.
sunt sub observatie la dl dr Balasa din Medgidia. am ales sa merg la Medgidia ptr conditiile din maternitatea de acolo, iar de dl dr sunt multumita pana acum. am auzit si bune si rele, dar incerc sa iau doar ce-i bun si relele sa le consider exceptii (cred ca despre fiecare medic sunt pareri pro si contra).sper sa se termine totul cu bine la fel cum a inceput.
imi place foarte mult forumul vostru, e plin de informatii de tot felul. sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
sarcina usoara tuturor si multa sanatate ptr mamici si bebici!
va pup!
Mirela79 spune:
Mirunica sa stii ca mi-a tresarit inima cand am citit ce ti s-a intamplat. Imi pare foarte rau
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
creem spune:
Multumesc de rapunsuri.
Am lasat-o in pace si dupa vreo doua ore avea 37.2, asa e temperatura ei obisnuita. Acum a papat si a adormit. Ce-i drept cam transpira la caput cand suge, o s-o intreb maine pe dr. care o fi cauza...poate e una simpla efortul depus
si eu ma agit degeaba
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
andicu spune:
Creem, dupa 38 poti considera febra, chiar 38.3 peste 3 luni!
Miruna, imi pare tare rau!
te asteptam cat de curand inapoi! 
Mada, Magne-B6!
eu am luat des in sarcina! eu bun si impotriva contractiilor si a nervilor, si a insomniei! poti bea si ceai de musetel cu tei, te calmeaza! 
Noi ne-am intalnit azi in parc! eu , Angi, Doc, A-deju..a fost
! as mai fi stat, dar era copilului foame!
sper sa repetam cat mai des! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

roxx spune:
gabriela, bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos!
primele 10 mesaje sunt moderate, apar mai tarziu, asa ca scrie mai repede ca sa putem vb in timp real.
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
Gabriela82 spune:
multumesc de primire roxx!
am observat eu aseara ca mi-a acceptat mesajul mai greu.
+26
Mokika spune:
Va pup, scriu repede ca teroristul meu nu ma mai lasa deloc......
Va astept vineri la mine? Care vreti, care puteti.... astept raspunsuri ....
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
AngeliquedeS spune:
Buna, fetele
Mokika, in principu venim, daca nu intervine altceva cum am mai patit-o - musafiri nepoftiti...
Gabriela, bine ai venit!!! Ai dreptate cu doctorii, despre toti exista pareri pro si contra. Prietena mea a nascut de ex cu el acum 2 ani si a fost ff multumita. scrie repede cele 10 mesaje cum spunea si roxx sa scapi de moderare.
roxx , v-ati obisnuit? cum e acolo?
Mav, sunteti mai bine? ai mai fost la dr sa vezi samburelul?
Nu mi-a venit sa cred dimineata cand am vazut ca ninge... 
Miruna... nu am cuvinte...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
madaluta spune:
salutare...
Of ce vreau si eu la plimbare....n-am mai iesit in parc de vreo saptamana..ni s-a rupt tricicleta si alt mijloc de transport( in afara de brate) nu mai avem....
Multumesc pt sfaturile legate de magne b6..dar eu iau de la inceputul sarcinii si vad k acum nu mai are niciun efect...Nici macar cafeluta de dimineata nu ma mai revigoreaza....
Totusi cred k am gasit cauza starii mele si voi incerca sa o rezolv/ignor/.....E vb de faptul k inca n-am gasit mobila pt camera copiilor..ori eu sunt nebuna, ori prea pretentioasa, ori avem bani prea putini, ori nu se potrivesc dimensiunile...ori ceva se intampla...nu stiu ce sa mai zic....
Imi sta pe creier chestia asta si nu gasesc rezolvare...Vazusem sus in Doraly un magazin cu mobilier super pt copii si ieri ne-am dus sa alegem unul...da norocul nostru k ne-am dus cu dimensiunile si schita camerei...caci altfel dadeam banii degeaba...Nu se incadra sub nicio forma in dimensiunile noastre 

Nu stiu ce variante sa mai gasesc...
Miruna: imi pare rau k treci prin asemenea drama, stiu ce inseamna, am trecut k si mav de 2 ori prin asta, dar si eu , k si ea te sfatuiesc sa mai astepti putin si sa nu te grabesti cu chiuretajul..nu sa speri, ci doar sa astepti...eu chiar am luat o hotarare pripita...si am regretat....
Creem: bebelusii au oricum temperatura peste 37.darius o avea frecvent 37,4...
Cand masori temperatura sa tii cont sa nu fie dupa:
-baitza
-alaptat
-joaca
Pt k e mult mai ridicata...
eris: la Infanrix nu se mai administreaza si oral antipolio.Pt noi asta a fost primul criteriu pt care am ales Infanrixul caci darius a avut reflux gastroesofagian pana pe la 6 luni si riscam sa il dea afara...
Gabriela: bun venit in grupul nostru si sarcina usoara. Lasa tremerile legate de nastere, caci oricum nu rezolvi nimic si dc le ai si dc nu...din contra, iti pot dface mai mult rau...
scrie repede 10 mesaje k sa nu mai fii moderata si k mesajele tale sa ajunga in timp util...
Madalina
32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )