Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 14
florin-a spune:
POZE MOTZ!
Va pupic pe toate si pe toti!Nu mai am putere nici sa scriu nici sa citesc...Ana are varsat de vant-cel mai rau la picioaruse este -are si in talpi schioapata mititica cand merge, probabil o doare.Noaptea o mai pazesc ca isi freaca piciorusele si o mai dau cu mixtura mentolata.O saptamana a trecu aproape de cand are dar inca mai avem de tras,,,si apoi parca vad ca se pregatesc alti dinti...si tot asa.Ma rog la Doamne Doamne sa rezist!
Aveti grija de voi!
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
florin-a spune:
A!inca ceva-i-am fc Anei pe 15 o hemoleucograma.Leucocitele au iesit mari-10200.E posibil ca varsatul de vant sa influenteze analiza?Deci am fc pe 15 si dupa 4 zile au aparut bubitele.
Varsta Ana-Maria
Yannia spune:
Andicu, multumesc pentru sfat. Pana la urma am hotarat sa-l pastram pe cel pliabil pe post de tarc, ca si voi, si am mai cumparat un patut din lemn cu saltea pe care sa doarma, de care in sfarsit, sunt incantata. Si cand ma gandesc ca trebuie sa mai cumpar cate un rand din fiecare si in Ro, ma ia durerea de cap.
Florin-a, la multi ani, sa va traiasca dulceata de Ana-Maria!
Felicitari pentru primul anisor, sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa este oricum! Insanatosire grabnica... si imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund in legatura cu analizele.
Fetelor, am observat de vreo 2 zile ca elimin cate putin din dopul gelatinos. (de 4 ori, cam cate un bob de porumb). Cam la cat timp de la semnele astea ma pot astepta sa inceapa distractia? Oare nu-i prea devreme?
O zi buna tuturor!
33+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
roxx spune:
salutare!
eris, felicitari pentru micul crestin! sa fie sanatos! 
florin-a, la multi ani pentru micuta ana! insanatosire grabnica...
sa treaca repede
nu reusesc sa gasesc patutz
...p'ala de acasa nu l-am mai carat cu noi...si asa am avut o gramada de bagaje...
sa vedeti ce am patit cu pampersii...de acasa mi-am luat doar un pachet cu vreo 50 de buc...la un moment dat a trebuit sa cumpar ceva...si stiam de la o tipa care a mai fost p'aici de unii care e cheama "cutie" si care au insemnele de "pampers" pe cutie...am luat din aia...si sunt fff naspa si fff mici cu toate ca la greutatea care scria pe ei ne incadram perfect...am luat altii...huggies...bunuti...dar mai caut...daca nu gasesc altii, raman la astia
o zi buna va doresc!
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
roxx spune:
cateva poze noi... http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/2360213270/in/set-72157604221093172/
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
florin-a spune:
roxx si eu am incercat toate gamele pt ca Ana se irita de la Pampers.Pana la urma am ramas la Wikies se gasesc in kaufland.Sunt mai celofonosi la suprafata si daca dezlipesti ariciu nu prea mai sunt buni dupa aceea ,insa nu au iritt-o deloc pe Ana si ne sunt buni si la copanele(eu mereu trebuia sa iau mai mari ca Anuta mea e bulanoasa dar la astia ne incadram la kg adica 8-19)
Pachetul costa 35 Ron si are 72 bucati
Pupici....fug la dentist...azi definitivez un dinte...uraaaa scap!
Varsta Ana-Maria
Mirela79 spune:
Roxx cand l-am vazut pe bebe Luca parca imi venea sa mai fac si eu un copil. A mea este deja mare si nu mai are trasaturile alea de bebelus.
Mav sper sa citesti din urma si sa vezi ce mesaj am scris pentru tine ieri.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
AngeliquedeS spune:
Neata. Vine cineva azi in parc? La ce ora vreti voi.
Ina, eu nu am intoleranta la lactoza, doar bebe.
Eris, multumesc pt pont, Stelatopia nu am incercat inca.
AndreB, sa fiti sanatosi in casa noua.
Doc, ma bucur ca ai trecut cu bine peste majorat. Cat despre Serban, oare sa fie o stagnare dupa ce a luat in greutate foarte bine? Cat sa creasca si bebele? Dna Dumbrava mi-a spus ca numai dupa ce ia 3 saptamani la rand mai putin de 125 de grame, abia atunci se trece pe supliment. Cred ca la voi e doar puturosel, pt ca tu laptic ai.
Florin_a, imi pare tare rau cu p#259;atania ta cu Ana mica. Varsatul de vant fiind infectie e posibil sa faca sa creasca leucocitele, cel mai bine intrebi un medic.
De Miruna mai stim ceva?
Yannia, poate sa mai dureze si cateva saptamani dupa ce elimini dopul dar si cateva zile. Cum o vrea printesa.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
andicu spune:
Roxx, bebe Luca e o frumusete!!! mor dupa el! 

Florin_a, of, imi pare rau ca va chinuiti cu bubite!!! eu am facut la 28 ani si am zis ca mor! mai bine mai mici sa scape mai usor, ca e tare naspa la "batranete"! multa sanatate si recuperare rapida!!!!
La multi ani
pt Ana-Maria, sa creasca mare, sanatoasa si fericita! vaaai, ce scumpa eeee!!! si ce rochita superba a avut! nu mai zic de tort!!! ![]()

Doc,
lui Serban! nu stiu ce sa-ti zic cu greutatea, dar daca mananca la greu san, cred ca ar trebui sa fie ok! stiu si eu de la pediatru ca bebeii mai stagneaza cateodata la greutate! important e sa nu scada ! 
Angi, cred ca vin eu cu Filip! pe la 11.30-12.00, depinde cand se trezeste!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

mav spune:
Neatza!
Mirela, multumesc pentru ajutor! Ieri m-am agitat putin, am dat telefoane, am fost pe la laboratoare/policlinici sa ma interesez... si am aflat ca in Cta nu se fac asemenea investigatii. Aveam un nr de tel de la Buc, al unui dr de la V. Babes, dar toata ziua, de cate ori am sunat, era tel ocupat, deci nu am reusit sa vorbesc. La Sp. de infectioase de la Cta, am vorbit la tel cu o asistenta, care habar n-avea ce sa-mi raspunda... Sotul meu a fost acolo si a incercat sa discute cu un medic... si singura lamurire primita a fost raspunsul "daca sotia n-a avut, sigur o sa faca acum"!
In fine, pana la urma m-am calmat... Am stat de vorba cu un dr dragut de la Iowemed, care mi-a desenat pe hartie (ca la prosti
), ca daca Seb are eruptia de o sapt, plus ca perioada de incubatie a virusului este de doua saptamani, timp in care copilul a fost contagios si eu am fost mereu in preajma lui, am mancat impreuna, am dormit in aceeasi camera, am respirat acelasi aer, i-am atins bubitele si mie nu mi-au iesit inca bube in acest timp, probabilitatea sa mai fac acum boala este de 2% si scade cu fiecare zi care trece. Asa ca am revenit la ganduri mai bune si am decis ca n-are rost acum un drum la Buc., nu atat pt banii cheltuiti pe deplasare si analize, cat pt faptul ca dureaza o sapt. pana la aflarea rezultatului si deja intr-o saptamana o sa stiu "pe pielea mea" daca am avut imunitate la varicela sau... daca am capatat-o acum!
Imi pare rau ca v-am zapacit si pe voi cu ingrijorarea mea... am fost foarte speriata pt bb (anul trecut am pierdut doua sarcini si a fost groaznic)....
Rozalia, uite poza asta e de revista! La multi ani cu sanatate si bucurii, atat pentru Anuta frumusica si zambareata, cat si pentru familia voastra!
Tortul a fost superb
!!!
Yannia, mie imi spunese dr, inainte de prima nastere, ca pot trece bine-merci si doua saptamani de la caderea dopuletului gelatinos pana la nastere, insa eu am nascut in mai putin de 24 de ore! Sper din tot sufletul sa nu fie la fel si la voi! Stai cuminte in pat, asa cum ti s-a recomandat si mai ia cate un No-spa sau ma rog, ce medicament echivalent aveti voi acolo. Oare nu era deja cazul sa te interneze la spital? Poate ca exista un tratament care sa te ajute s-o mai tii pe micuta in burtica, macar pana la 36 de saptamani...
Sebi a avut patut pliabil, dar cu saltea "normala" (60/90cm, cam de 20-25cm grosime), cu arcuri! A dormit foarte bine in el, pana la 3 ani!
Sigur am uitat sa raspund cuiva, dar si asa m-am intins cam mult, asa ca ma retrag acum. Sa aveti o zi usoara! E asa frumos afara, tocmai bine pt plimbareli!
8+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)