Gravidute si mamici de Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata!

Florin-a sa-ti traisca printesa. Ce poze superbe... am inceput sa-mi doresc si o printesa. Rochitze, pamponase, rozalii...
sa fiti sanatosi si la inca unu` mic...

Mav ma bucur ca esti mai bine. Moralul revenit... asa si bebelina ta se simte mai bine.

Angi multumesc de raspuns.

Pup pe toata lumea fara exceptie.

eu - Ina

- 6 saptamani pina ne intilnim minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andicu, atunci ne vedem!!

Cine mai vine?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am zis eu c-am uitat ceva...
Rozalia, stiu cat de greu va este cu bubite... si mai ales ca Ana este atat de mica si nu intelege ca nu trebuie sa se scarpine... Este epidemie de varicela in tot orasul (desi sunt sigura ca Sebi a luat-o de la gradi)... Sebi se pare ca are totusi o forma usoara, desi bubitele i-au iesit peste tot (inclusiv in cap, in zona cu par), insa n-au fost asa multe, cum am vazut in imagini pe internet... Si macar al meu e mai marisor si a priceput ca daca scarpina bubele sau le rupe cojile, face "gauri", ceea ce nu-si doreste, asa ca... rabda eroic (curajosul mamei)!
Intreaba pediatrul fetei daca poti sa-i dai aciclovir (pe cale orala sau aplicat direct pe bubite, sub forma de crema), din cate am citit, ajuta daca tratamentul se face din primele zile (noi am aflat mai tarziu si n-am mai incercat asta).

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angi, noi cam in 20 min. ajungem in parc. pt cine mai vrea sa vina, suntem in parc, in centru, la Posta mare.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

quote:
Originally posted by Mirela79

Adryana, si noi am facut tot Infanrix. Am inteles ca de la anul o sa fie inclus in programul national de vaccinare si o sa fie gratuit. Pana atunci trebuie platit. Bianca este o frumoasa, dar am vazut ca o invatati leganata pe picioare

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Da, tati si soacra-mea o pun pe picioare cand nu stiu ce sa-i mai faca...mami are rezolvarea minune - tzatzica

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Multumim pentru urari!
Mav-ref la poza aceeasi este preferata mea-o am background!
Dr dumbrava mi-a spus de mixtura si Calamina
In ceea ce priveste bubele
are numai la incheieturi si in talpi-

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Am o intrebare pentru fetele care aveti patuturi pliabile. Cum doarme copilul pe salteluta care vine odata cu patutul? Cand mai creste si ii desfiintati etajul, ce faceti? Cumparati alta saltea? Am cumparat si eu unul de la Graco si mi se pare salteluta f subtire. Sunt tentata sa-l duc inapoi si sa iau de lemn cu saltea separat.

Yannia:
Si noi avem patut pliabil si cand am desfiintat etajul, am cumparat o salteluta mai groasa....Eu sunt f multumita de al pt k ocupa spatiu mai putin, nu exista pericolul sa se raneasca nici cand e mic nici cand e mai mare..se strange f repede si usor si l-am putut lua in deplasari...si nu in ultimul rand e considerabil mai ieftin decat cel de lemn( la noi asta a fost de fapt primul criteriu)

Adryana: infanrixul si noi...
Nicio reactie adversa, ii poti da imediat sa manace, il poti scoate afara in aceesi zi, ii poti face baita, acopera mai multe boli...da costa...E in jur de 220-250 lei..

Eris: stai linistita k nu va avea reactii adverse..

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Florina: la multi ani cu intarziere...Sa va traiasca papusa!!!!O sa privesc mai des pozele voastre k sa fac si eu o etita asa frumusica...
Si tortul a fost super..In c-ta l-ati facut???
Eu nici n-am nascut dar deja ma uit dupa torturi de botez....dar e bine sa culeg informatii de acum sa nu va innebunesc atunci...
Cat despre leucocite..stai linistita..la copii sunt mult mai numeroase...Eu am zis k mor cand am vazut caci stiam k nr lor mare se asociaza leucemiei...D-na dumbrava m-a linistit spunandu-mi k ar fi fost anormal sa nu iasa mai multe si k in buletinul de rezultate sun tate k valori de referinte valorile unui adult. Pana pe la 10-12 ani tb sa aiba mai multe...

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Florin-a pozele cu tortul sunt super. Unde l-ai facut? Fetita ta este o dulce. Chiar ma uitam ca avem si noi jucarie la fel ca a ei. Maria se mai joaca si acum cu ea desi a invata demult sa mearga. Acum ii place sa stea pe masinuta.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

mirela, andicu

ce frumos...va duceti in parc...am iesit si noi azi...batea un vant...am stat in fata blocului la adapost sa doarma si luca ca tare ii mai place afara..

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Mergi la inceput