Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , multa sanatate lui Sarah sa treaca repede otita si sa ia medicamentele

Tania ,sper sa treceti cu bine peste noaptea asta, sa nu mai urce febra si sa nu apara convulsii

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offf, ce vesti triste!
Madau si Tania va tinem pumnii sa nu cumva sa urce febra ! Sanatate infinita Mirunicii si lui Stefan! Va asteptam cu vesti cat mai bune!

Multumim de urari!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Tania ,ma rog la DD sa nu-i creasca febra lui Stefan ,sanatate infinita!
Lavi ,imi dau seama ce sperietura ai tras ,bineca ti-a deschis in cele din urma ,al meu n-a procedat la fel in urma cu 2 luni cind ne-a incuiat la fini acasa pe toti intr-un hol ,a trebuit sa spargem usa .Eu ma gandeam ca traumatizam copilu' cu bubuiturile iar el n-avea nici un stres ,manca linistit un sandwich pe canapea si se delecta la tv :))

Ma duc la nani ,tati are seara de fotbal ,vine pe la 2 asa ca nu-l astept ,sa aveti o noapte linistita!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

He-he, Lavi, si eu era sa o patesc exact la fel ca tine acum citeva zile. Vorbeam la telefon pe terasa si odata o vad pe dinsa ca inchide usa glisanta din geam de la terasa si... pune si zavorul. Am intepenit, pentru ca toate celelalte usi care dadeau in casa erau incuiate, de asemenea. Am reactionat destul de aprig, am inceput sa-i spun precipitat sa descuie si, contrar asteptarilor - ca atunci cind te precipiti mai tare nu vor sa faca nimic in ruptul capului - a descuiat usa. Dar m-au trecut toate emotiile fireste.

Madutza, si eu am observat ca Sma trece printr-o perioada de atasament mare fata de mine. Nu chiar asa ca la tine si Gandacel, dar tot e ceva. Cred ca e specific virstei. Adica probabil ca ai bservat ca in acelasi timp trece printr-o perioada de independenta teribila, in care vrea sa faca singur tot - cel putin asta e cazul nostru. Dar nevoia lor de independenta este cuplata cu o nevoie de afectiune mai mare, pentru a fi siguri ca spatiul in care isi manifesta independenta este aparat, la o adica.

Ce bine ca exista Sf. Daria, sa le felicitam pe Dariutele noastre dragi!

Madau si Tania of, ce emotii si la voi. Sanatate!

Felicia, la tine e cazul de uf, nu de of. :-) (sper ca am retinut bine.)

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ah, Lavi, da, am confundat rau de tot, dar nu stiam de un hotel cu asa nume in Europa si chiar am crezut ca ati fost pe aici. Nu-i nimic, bine ca a fost frumos si v-ati simtit bine acolo! Trimit pe contul comun o invitatie la album de poze din Laguna Beach.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor.
Ma inscriu si eu in clubul bolnaviorilor atat cu Stefan cat si cu Mine. Stefan de la tusea seaca a dezvoltat o tuse magareasca, si de ieri ii curge si nasul cu mucisori deja copti. Iar eu tusesc ca un magar mai mare si atat. Ne tratam dar...vad ca nu suntem ok deloc. Febra nu facem slava Domnului. Noroc ca Stefan sufla nasul si scoate cam tot ce e in plus...dar si asta e cu cantec si cu rugaminti...chiar cu amenintarea picaturilor pe care nu le suporta.

In rest...suntem ok.

Sanatate multa puilor si celor mari!!!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!!!

Diana sanatate maxima si voua, tie si lui Stefan!

Sanatate infinita tuturor bolnaviorilor colectiei - Miruna, Che, Sarah, Tudor... -am!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

IO-s happy ca suntem pe dumul cel bun! A dormit bine noaptea, mi-a zis ca nu o mai dor urechile, deci sambata, cu voia lui Doamne-Doamne plecam catre Bistrita.

Sanatate multa celorlalti copilasi/parinti bolnaviori!!!

Feli- pana la urma nu mi-ai zis...mergeti cand si cu cine? Adica inclusiv cu Ili? Vezi va Botanikul are reducere mare de early-booking.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Am avut o noapte nasoala rau ,m-a urlat Andreas non stop din cauaza ca avea nasucul infundat ,e mucios de vreo 2 zile dar aseara nu putea respira normal ,asa ca adio nani ,am bantuit si eu si tati cu el in brate ,voia la bucatarie ,la pesti ,sa se joace cu diverse ,ceai ,ba nu,lapte ,ba nu ,apa ,d'astea ,a adormit in sfirsit pe la 6 cred ,acum face nanita cu capul pe pieptul lui tati:),profit de liniste sa-mi beau cafeaua

Dordia ,sa va faceti bine repejor!Aveti grija de voi ,sanatate multa!
Bic ,am tot citit si eu despre perioada de dupa 2 ani ,suna pe undeva cam la fel cum se intimpla la noi dar mi-e tare frica ,sincer nu-mi mai fac iluzii ca se va potoli curand ,cat despre indepententa ,o are cu varf si indesat ,nu mai suporta de mult sa-l hranesc eu ,daca incerc nu mai maninca ,sa-l dezbrac cand faci la olita ,sa-l ajut sa se ridice dupa o cazatura ,astea's doar citeva exemple dar in mare face totul singur,asta nu-i rau daca n-ar fi dependenta de mine si crizele.Dragoste are prea multa din partea noastra ,a bunicilor ,pe undeva cred ca am gresit aratandu-i cat de mult il iubim,acum profita f mult ,stie ca indiferent ce ar face mami nu-l respinge ,il iarta pana la urma ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

'neata fetelor!

Sanatate multa - che, andreas, saralina,mirunica,bogdanel, tudor, stefan si diana,.
Si alexia este racita de la inceputul saptamanii, doarme foatrte rau noaptea din cauza mucilor.
Eu azi sunt acasa mama se simte foarte rau si nu am cu cine sa las copila, cand am anuntat la serviciu mi s-a raspuns in doi peri( semn ca nu le pica bine).Gata m-am decis, de luni nu mai merg la birou.

lavi si alexia ne-a incuiat si pe mine si pe mama( nu impreuna) pe balcon.E bine ca nati s-a descurcat sa deschida usa.

noki drum bun catre bistrita city! tu cum te mai simti?

mitza ce faceti domne? ti-ai revenit? ce face dl titi?

gandacel

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput