Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello si de la noi!!

ncep prin a ura MULTA SANATATE tuturor bolnavilor mici si mari! Sa scapati de belele repede!

Noi suntem bine, crestem mari si frumosi AM stagnat programul de desuzetarea, ca Maria suferea in mod vizibil de oboseala. Adik nu dormea deloc la pranz si nu reusea sa acopere noaptea necesarul de nani. Nu ne mai intelegeam cu ea, seara era extrem de irascibila, vorbea non stop ca sa nu adoarma in picioare. Asa ca i-am dat-o azi la nani de dupa-masa, a adormit in 2 sec.AM sa incerc sa nu i-o dau seara, poate o pacalesc.

Am vazut poze frumoase foc.
Maria, ai doua minuni, sa-ti traiasca, sa te bucuri de ele!!!
Meems, frumoase fete mai avti in familie Stii despre cine vorbesc, nu?

ieri am incercat sa vad pozele lui Ina, nu am reusit. Ia sa ma duc sa le caut.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Siminaf sorry de confuzie, n-am fost in locul numit Laguna Beach, as fi vrut eu ca suna bine, m-a intrebat Tania de hoteluri din Albena si este acolo un hotel care se numeste asa

Dordia iti dai seama ca m-au trecut toate gandurile, toate pericolele din casa, mai ales cand o strigam si nu-mi raspundea. Dar banditissima statea cu picioatele in sus pe canapea si randea... (cel putin a 2-a oara, cand mi-am luat si cheile asa am gasit-o)

Noki, Leea multa sanatate puiutilor. Leea, aerosolii cu ser fac f bine in special la bronsite, cand haraie pe piept. Nu poti sa-l inveti sa sufle nasul? Nati a invatat.

Gandacel aoleu ce balamuc si pe la tine cu soacra ... oricum bine ca au acceptat la servici program de 6 ore; si mie imi place f mult si mi l-as prelungi pe muuult timp inainte, cat oi putea. (si oi avea copii relativ mici)
Sanatate puiutilor! Primavara e cel mai periculos anotimp cu virozele. Dar de pe la mijlocul lui aprilie se linisteste treaba, poti incerca din nou cu gradi daca vrei.

Madutza probabil de-aia era liber restaurantul, pt ca era in post. Din cate stiu eu, cam cu un an inainte trebuie sa rezervi; ei ar face bine sa se apuce de acum de cautat pt la anul.

De ce ziceti LMA Dariucelor, exista sfanta Daria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, 19 martie in calendarul ortodox e www.credo.ro/proloage.php?data=1903&i=1" target="_blank">ziua sf. Mucenici Hrisat, Daria si Ilaria De aceea s-a zis LMA. Nu e cu rosu in calendar dar e un motiv sa ne "sarbatorim" !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madutza multumesc.Acu spune-mi si pt cit timp.
Lavi astea cu suflatu-n batista sint vise maica.
Gindasanatate celor doi piusori bolnavi!
Cami pup Daria mincinoasa!

Fetelor ati mai vazut-o pe Maria ,fetita AndreeiC? E tare frumusica.
http://clubmamici.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=8

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Of, sunt foarte suparata....Miruna a inceput si sa faca febra, nu era de ajuns ca tuseste ca un magarush..ieri seara m-a sunat mama, eu eram plecata cu treaba, sa-mi spuna ca a pus mana pe ea si arde toata..nu va spun cum am alergat cu masina, am ajuns si cand i-am bagat termometrul m-am crucit..40.1...si doar cu 2 ore inainte era super ok, n-avea nimic. Azi vad ca e mai bine, dar ma gandesc ca vine seara si mi-e groaza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,daca a facut 40 ,tre' sa fie infectie ceva ,cred ca in gat cel mai probabil ,ai sunat dr???Mie anu' trecut la amigdalita pultacee cind febra era tot asa mare mi-au recomandat Diclogesic supozitoare ,cica's mai tari ca Novocalminul ,de fapt am vazut pe ,,pielea noastra'' ,ii trecea f. repede febra in comparatie cu alte antitermice.Sanatate multa Mirunei!
Leea ,dr homeopat mi-a zis sa-i dau 2 luni ,de fapt noua de fiecare data ne da remedii cite 2 luni ,doar asa dau rezultate cica ...
Lavi ,au mai gasit liber dar nu prea le place restaurantul ,in alte pati, duminicile sau dupa septembrie ,sper sa se decida cat mai repede .
Gandacel ,sanatate puilor!
In legatura cu crizele copilului meu ,sincer nu vad sa-i treaca curind ,ma tot gandesc unde am gresit ,...desi stau cu el acasa ,l-am lasat mai mereu in weekend la socrii ,a mai stat cu mama ,nu a fost izolat si totusi nu accepta in ultimul timp nimic din partea altei persoane ,ma gandesc cu groaza ce-o fi la gradi ,tot din acest motiv m-am hotarat sa nu-l dau anu' asta ,deci ma mai tortureaza inca un an si ceva ....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau saraca de tine, ce de necazuri! Mama ta te mai poate ajuta vreun pic?

Noki si mie mi-a placut mult Botanik Hotel, dar mi se pare cam scump. Poate cand va fi Ili mai mare.

La multi ani Dariucilor!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

camelia multumesc!

Atunci, La multi ani Dariilor!!!

madau sanatate multa Mirunei! Nu uita de sosetele/comprese cu apa amestecata cu otet (aromatic daca ai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara colectie

Mada , multa sanatate Mirunei

Lavi , sugubeata rau Nati a ta, eu cred ca muream de inima la usa.E bine ca a deschis totusi

La Multi Ani, Dariucelor din colectie si nu numai

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI multumesc mult pentru raspunsul detaliat.

Poate maine voi avea timp sa intru mai mult, pe seara, sunt acasa de doua zile cu Stefan bolnav, a lovit viroza la gradinita, azi a acut 38 febra si ne-a trecut pe antibiotic, il pazesc cu mari emotii din cauza fricii de convulsii.

NOKI, ma bucur ca a inceput Sarah sa ia medicamente. Stefan s-a plans azi dimineata la 6 si dupa-amiaza la 4 ca-l dor urechile. Ne-a dat dr. Otis.

MADAU, sanatate multa Mirunei!

Mergi la inceput