Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

IOANA77, la multi ani fericiti, sa aveti parte de multa bucurie in suflet si un car de sanatate!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ioana, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!!!!!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, carevasazica ai venit pe lume odata cu echinoctiul!!!! Pai atuncea sa-ti tragem o uratura-muratura: sa fii sanatoasa, iubita, vesela si sa ai parte de o viata asa cum ti-o doresti, alaturi de cei dragi!!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ioana, la multi ani si de la mine, si sa te bucuri de copilasi!!!

maduta, eu cred ca in locul tau, la faza cu finii, conditionam si eu un pic data nuntii, daca tot sunt nehotarati si va tot schimba programul, adica le-as fi zis: mai putin weekendul cutare, cand sunt in concediu, zau!

cuscra, ma bucur sincer ca e bine saralina. de ce plecati la bistrita?

si vlad a avut un moment din care a devenit brusc foarte atasat de mine, pe la vreo 2 ani, de unde pana atunci nu avea nicio treaba, acum toata ziua intreaba de mine si e mult mai mamos...

pupici colectiei bolnavioare, sa va faceti bine!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

La multi ani Ioana ,multa fericire alauri de copilasi si sot!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Coana Mitza, adica eu, va saluta. Eu sunt in continuare racita, imi curge nasul ca la balamuc, dar supravietuiesc, Domnul Titi in schimb e bine, nu are nici treaba.
Ioana la Multi Ani fericiti si sanatosi.
La birou la mine e foarte naspa, am primit un proiect nou, foarte nasol, si desigur neplatit, adica salariul este acelasi, drept pentru care va imaginati cu cata dragoste si cat devotament muncesc. Zilnic zic ca plec, dar tot ce mi s-a oferit pana acum sunt posturi de conducere cu program de cel putin 12 ore/zi ceea ce nu ma coafeaza. Asa ca zac in biroul meu, in singuratate si amar, de unde aud zilnic toate demonstratiile si marsurile de protest, salvarile si masinile de politie si imi smulg parul din cap. Noroc ca e des si nu chlesc. Si din cauza de Nato si summit am ratat o iesire in 2 la Paris, ca sotul e in situatie de gr.0 de luni, asa ca ma voi plimba pe langa Arcul de Triumf si voi zice ca sunt pe Champs Elise. Dar cred ca nici pe acolo nu imi da voie, nu? Atunci sa vina bomba peste ei cu Bin Laden cu tot.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Cuscra, cum de ce plec la Bistrita? Sa serbez Pastele catolico-luteran!!!In familion, cum e frumos. Vine si cumnata-mea din Austria, asa ca e mare adunatura!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Alooooooooooooooo, ce e cu linistea asta? Unde sunteti, dragelor???? Mirositi floricelele din pomii infloriti?

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Cuscra, cum de ce plec la Bistrita? Sa serbez Pastele catolico-luteran!!!In familion, cum e frumos. Vine si cumnata-mea din Austria, asa ca e mare adunatura!

greu mi-a mai picat fisa! foaaarte frumos! pai atunci petrecere frumoasa, cuscrison!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai Noki, da' adevaru e ca miros demential pomii infloriti! Am cativa zarzari in fata blocului si cand trec pe langa ei miros frumos tare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput