Colectia de toamna-iarna 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia_daniela spune:
Madutza, te inteleg ci finii astia ai tai! Sora-mea e la fel ... nici ea nu se poate hotara!!! Ma scoate din minti ! arca nimik nu-i place!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Ina869 spune:
La multi ani!!! tuturor Dariucelor scumpe si drage ale colectiei!
La multi ani Ioana! sa fii fericita si sa te bucuri toata viata de comorile tale!
Sanatate copilasilor bolnaviori!
Pischi,Cami,Lavi -
Noki drum bun si celor care sarbatoresc zilele acestea Pastele Catolic ( stiu ca si Mandy) sa aveti un fericit si luminos!!
Ganda, soacra-ta este cumva neam cu soacra-mea?
Noi sintem binisor, eu am stat mai mult in pat ultimele zile, nu mi-a fost bine asa ca am intrerupt orice activitate si am zacut cu picioarele in sus in fata televizorului si a unui morman de reviste ( viata de huzur, ce mai! ).constructiile sint in toi, barbatul meu munceste de dimineata pina seara + avut grija de copil, dus-adus cresa,hranit, culcat, bibilit noapte de noapte.. el nu se plange, nu se vaita,nu am mai vazut asa ceva, as fi fost lesinata de atita oboseala... praf si dezordine in jurul meu, dar nu zic nici pas, ma fac ca nu vad, nu aud, stau cuminte in pat ca n-o fi foc inca o luna si jumate', pe urma imi scot eu parleala cu toate restantele.
va pup,o zi buna tuturor!
Ina
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Madutza10 spune:
Gata ,am fost cu finu' la restaurant ,a dat avansul ,yuuuhhuuu ,pt 26 iulie ,acu' pot sa-mi iau linistita bilete la mare ...
Ma duc sa culc piticul
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
camelia_daniela spune:
Madutza ... iupiiiiiiiiiiiiii! Ce restaurant ??
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Madutza10 spune:
Cami ,se numeste Passion ,acolo am facut si noi botezul lui Andreas ,numai ca in alt salon ,asta pt nunta e mai mare,este hotel-restaurant.
Parca tu cautai pt sora ta restaurant nu??Uite aici unul foarte dragutz ,unde ar fi vrut finii sa faca dar nu au mai gasit liber decat in septembrie pe 13:http://www.hotelhornet.ro/var1.6.swf
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
pumba spune:
ioana- La multi ani!sa fii sanatoasa tu si fam ta ,restul se rezolva!
noki-drum bun si un Paste fericit!
meems,mandy- Paste fericit!
sanatate celor mucosi,virusati....
ina- exact asta am vrut sa zic si eu -pana la 32saptamani sa fii tare pe pozitie ,dupa e altfel situatia.
dar, eu sunt sigura ca il vei duce la termen.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Madutza10 spune:
Ina ,bravo ,nu mai baga nimic in seama ,stai in patutz si ai grija de tine si bb .
Noki,distractie placuta la Bistrita ,drum bun si Paste fericit!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
meems spune:
Ioana, LA MULTI ANI!!!
Sanatate bolnaviorilor, ca prea multi s-au adunat.
Noi plecam deseara la Los Angeles la frate-meu, vin si parintii mei, sarbatorim Pastele in familie.
leea_cv spune:
Meems,Noki pasteti fericite!
Prea lunga lista de copii bolnavi!Fiecaruia ii trimit un pupic si ii urez sanatate.
Ioana tot binele din lume si un surplus de fericire!
Noki,Cami nu ma mai amariti cu florile...ca v-am zis ca la noi ninge..
Madutza iar iti multzumesc.Mie mi-a zis homeopatul sa-i dau 2x5 pic.Mi se pare prea putin si la tine prea mult.Da ce stim noi...
Deci Ina n-am vazut pozele de=ai zis ca-s ultimele cu burtica,pt ca n-a mers linkul.Pai ma lasi asa...in suspans?
Noi mai bine,dar nasul tot infundat,deci poate nu chiar bine.Continuam tratamentul si statul in casa.Drept urmare televizorul o sa ia foc si io o sa stiu in final si cite fire de blana are Jerry in coada.I-am luat ieri un calutz suuper balansoar...cine sa-l calareasca daca nu ma-sa.Domnu T nici ca=l baga in seama.Si in pls ce-a facut azi? Credeam ca ainvatat ceva din bataia de alaltaieri..nuuuu.A rasturnat o sticla de apa in bucatarie de data asta.Ceva nu-i in regula...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Siminaf spune:
Pase fericit tuturor care-l sarbatoresc mai devreme! Noi mai avem de asteptat mai bine de o luna.
Si la multi ani fericiti Ioanei!!!