Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dragele mele,

Nu am mai intrat de un secol si jumatate...dar trec printr-p perioada destul de grea atat din punct de vedere al sanatatii cat si din punct de vedere al jobului.

Nu mi-am rezolvat problema cistitei (incep sa ma indoiesc ca acesta e diagnosticul corect), am luat o saptamana antibiotice si antiinflamatoare dar din pacate dupa cateva zile in care m-am simtit bine durerile (mai ales o senzatie de apasare in zona vezicii urinare) au revenit. Nu mai stiu ce sa cred. Mi-am facut o programare si la gine, dar nu se putea mai repede de 15 aprilie.
Sunt tare suparata. Am zis ca o sa trec si pe tratament naturist pt cistita poate ca va fi mai bine.

La job e o perioada in care se fac restructurari si m-am trezit ca din 6 persoane 3 trebuie sa ii las sa plece, ori munca noastra nu se poate face in 3 persoane. Va dati seama ca e o situatie super nasoala, in care defapt toti cei 6 ne cautam altceva de lucru pentru ca nu vrem sa o luam razna.

Kriszti este bine, a inceput sa invete si literele mici deja, nu stiu ce sa ma fac cu el, nu stiu daca e ok sau, cred ca se va plictisi la gradi si la scoala...Va dati seama ca distractia lui e sa se opreasca la fiecare masina si sa ii citeasca literele de pe placuta de inmatriculare. Sau in magazine merge la reclame si le citeste pe litere.

A invatat cateva poezioare si in lb romana, Catelus cu parul cret, aceea cu piticul ,dar are un accent super haios. E mortal. Cand vrem sa nu inteleaga ce vorbim povestim in lb romana, si cred ca are auzul f fin ca repeta f multe cuvinte dupa noi si aproape corect in romana, dar bineinteles nu intelege cuvintele respective.

Noi, plecam maine pentru cateva zile, aici prin zona, nu departe, la Sovata, revenim luni seara. Ne trebuie un pic de odihna si relaxare si liniste. Abia astept chiar daca de data asta nu voi pute merge la piscina, dar macar ma voi relaxa si imi voi inchide telefonul de serviciu.

Va pup si sper sa va regasesc cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,scrie si pe prospect ,adulti 50-60 pic /zi ,copii jumate din doza pt adulti ,mie imi da constant picaturi d'astea ,bine, nu numai merisor si intotdeauna i-am dat in jur de 30, doar ca pina acum ii dadeam 15 dimineata ,15 seara ,dupa mese.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana la multi ani! sa fii sanatoasa si sa te simti implinita!

Sanatate multa lungii liste de virusati, odata cu primavara vad ca jumatate de colectie muceste si tuseste

Ina felicitari lui George, ai un sot model!
Cat despre ordine si curatenie, iti garantez eu (GARANTEZ!) ca pe jos e dat perfect cu mopul, ca nicio haina sau jucarie nu e aruncata prin casa iar Rachel e perfect asortata in fiecare dimineata cand pleaca la cresa. Daca ti se pare ca vezi contrariul nu te nelinisti, e doar o iluzie optica, datorata sarcinii. Se va remedia dupa.

mandy faina treaba ca o stergeti pana la Sovata!Uau, ma uimeste Cristi ca stie alfabetul, bravo lui! Si eu citesc de la 3 ani si stai linistita, nu m-am plictisit la scoala.
In Dej nu se deschide fabrica Nokia parca?
Cu cistita, sper ca nu patesti ca soacra-mea la care s-a cronicizat. Ea facea o criza urata, cu dureri mari, lua antibiotic, ii trecea, dar dupa ceva timp, mai ales daca tragea un frig sau ceva, iar facea criza. A tinut-o asa cativa ani, pana la urma a scapat cu un tratament pt imunitate de la Instit cantacuzino continuat cu naturiste.

Mergi la inceput

Madutza nasoala faza v-a facut Orlando de ati ajuns sa spargeti usa!

Si eu, cat stateam in fata usii ma gandeam sa o rog pe vecina sa ma lase sa-l sun pe Virgil, sa vina acasa cu cheile (dar ii lua vreo 40 de minute la ora aia). Ca sa nu zic ca era trecut de 4 si pana la 5 trebuia sa o luam pe Silvia de la gradi. Dar ma gandeam cate se pot intampla in alea 40 de minute, sa rog un vecin sa ma ajute sa sparg usa... dar am zis hai sa mai sper, poate deschide totusi domnisoara.

Pe o prietena a inchis-o fica-sa tot pe la 2 ani si jumatate 1 ora si ceva pe balcon, cu usa de termopan, in noiembrie si a inghetat de frig. Noroc ca pana la urna tot asa mica a deschis usa, i-a tot aratat mama prin geam cum, ca nici nu o prea auzea prin termopan

Sa avem grija!

Mergi la inceput

Ia uitati aici:
http://life.hotnews.ro/stiri-natural-2611686-sarcina-face-mai-desteapta.htm

In alta ordine de idei, Silvia a facut azi la gradi salata , a plecat echipata cu sort, ridichi, ceapa verde...

Mi-a zis ca o sa faca si o prajiturica mai incolo. M-am scos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

A facut fi'miu febra ,38.4 ,dupa mucii de de 2 zile eram sigura ca urmeaza si asta ,deocamdata ii dau homeopate pt febra ,sper sa-i scada cu ele ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madutza ai dreptate cu prospectul.Io ziceam ca in comparatie cu 10 ale mele,30 ale tale is multe.Desfebriloshare urgenta la pitic!
Mandy sanatate si fa cumva sa-i dai de cap.Kriszti e uimitor...al mieu nici la scoala cre ca n-a recunoaste literele dupa cum evolueaza.
Lavide la 3 ani tu tooot citesti!?Tare!Mama se lauda ca am fost si io un fel de mic geniu...si iaca unde-am ajuns...

Deci,i-am pus aspiratorul la nas si? ce-am scos? doi pufarini.Dintr-o nara.No amu cum il dezvat de asta?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara fetelor...

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor....si sper sa ne treaca repede ca eu nu mai pot. Tusesc, si incerc sa ma abtin cat pot pt ca imi e frica cu cerclajul sa nu fac vreo nefacuta. Sper sa fie ok si sa nu se intample nik rau. Stefan e nitelus mai bine...si ma bucur ca nu face febra.

Ioana si tot ce iti doresti!
Leea dar e culmea Dl T...sigur vrea sa iti faca o piscina in casa si tu nici nu apreciezi gesturile...offf...mai.!!!
Lavi wow...de la 3 ani .... Superb articolul!
Roxi...buna decizia de a sta acasa...ca nu mai e mult si ar fi cazul sa te potolesti cu munca. Cand ne vedem si noi un pic? Pot iesi o juma de ora dar...nu acuma ca suntem raciti. POate sapt. viitoare...da?
Mandy...stiu ce inseamna ca am trecut pe acolo si e groaznic sa le spui oamenilor ca tb sa isi caute. Dar....asta e. Si la noi s-au facut restructurari si...nu prea se descurca fetele dar...incearca.

Acum va poop ca nu prea mai pot sta in fund. Noapte buna!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ioana , LA MULTI ANI!!!! sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor

Dordia , multa sanatate si tie si lui Stefan. Unde te-ai mutat tu acum? cumva pe la macaralei?

Noki, Meems si Mandy Paste Fericit! si drum bun, va asteptam cu poze

Mada , voi ce faceti, cum sunteti?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Maria_Alexia, adorabila micuta Alexandra, sa va traiasca sanatoasa!
.. si ce mult perisor areeeeee! ai avut "arsuri" in timpul sarcinii?

Pumba

quote:
ina- exact asta am vrut sa zic si eu -pana la 32saptamani sa fii tare pe pozitie ,dupa e altfel situatia.
dar, eu sunt sigura ca il vei duce la termen.

Aaaaaa.....pai pina la 32 de s inseamna inca doua luni...eu as fi bucuroasa sa apuc 30 de saptamani...

Mima drum bun!

Leea, pozele sint puse pe snapfish foloseste adresa de email si parola colectiei, sper sa le poti accesa, habar nu am de ce unele persoane le pot vedea si altele nu...
Aoleu, unde-si tine T rezervele de mancare...nasol momentul!
Copiilor le place apa, da-i drumul la chiuveta din baie si lasa-l se se joace acolo sau umple-i baia si pune-i niste vaporase din hartie ( dar stai si tu in preajma). Si lui Rachel ii place sa se joace cu apa, vrea sa-si umple ea singura paharelul de la robinet, incerc sa-i spun ca o sa-l rastoarne din nou ( ca de fiecare data) si face criza ca vrea “ea” il umple si sfarseste golit pe jos prin bucatarie...la cresa le pun un fel de bazin plin cu apa si-i lasa sa se balaceasca cu mainile pe acolo, cu tot felul de frunze, conuri de brad, bureti...incearca si poate se potoleste cu golitul sticlelor.

Lavi
quote:
Cat despre ordine si curatenie, iti garantez eu (GARANTEZ!) ca pe jos e dat perfect cu mopul, ca nicio haina sau jucarie nu e aruncata prin casa iar Rachel e perfect asortata in fiecare dimineata cand pleaca la cresa. Daca ti se pare ca vezi contrariul nu te nelinisti, e doar o iluzie optica, datorata sarcinii. Se va remedia dupa.

Imi placeeee cum gandesti!
Referitor la articolul acela, inseamna ca sint o exceptie… dupa o sarcina, sint total opus celor scrise de-acolo!
Cum au fost bunatatile preparate de Silvi, le-ai gustat?

noapte buna dragelor,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput