Colectia de toamna-iarna 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 8
Siminaf spune:
Hahaha! Dur articolul cu sarcina. Si eu, ca si Ina, in timpul sarcinii eram cam... ma rog, toti se prindeau de toate cele, numai mie imi trebuiau explicate ca la copiii de clasa intii. Dupa nasteri (ambele) refacerea materiei cenusii a durat suficient (si plictisitor) de mult, dar e drept ca a si meritat. Merge creierasul, minca-l-ar mama, de zici ca nu e adevarat! Invat lucruri cu care nu am avut niciodata de-a face cu o usurinta uimitoare! Le dau clasa astora tineri. Nu glumesc, nici mie nu-mi vine sa cred!
Edit, ca am uitat: si parul este incredibil de des, e drept ca dupa nastere citeva luni cade ca naiba, dar si cind se reface....
dordia2000 spune:
'Neatza colectie!!!
Ne-am trezit, am papat, am doctoricit atat copilul cat si mama din dotare, si acuma sa raspundem colectiei.
Catutza, d prin Macaralei...mai exact pe la Ozana. Destul de aproape de Roxi pe care abia am descoperit-o ca eu traiam cu impresia ca sta pe la Timpuri-Noi. Nu stiu de unde am concluzionat eu treaba asta.
Siminaf...gata, votat printisori!!! Bafta la concurs.
Acuma fi'miu dupa ce si-a pus singurel pic. in nas( bineinteles ca am depasit trauma si acuma isi pune singur...cu mana mea) spune de zor..."Un pitic atat de mic".
Ma duc sa forez dupa poezii ca...vad ca are chef...si am epuizat memoria.
Seara invatam "Tatal Nostru" si "INgerasul" pe care deocamdata le repeta dupa noi. Dar stie sa se inchine si sa spuna "In numele tatalui, al fiului, al sfantului Duh, Amin!"
M-am laudat destul...asa ca....merg sa caut poezioare!
Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Noki_Lara spune:
Mneata!
Sanatate multa muciosilor colectiei!
Madutza- atentie mare de tot, nu cumva sa faceti si voi o otita, ca nu e de bine...
Mandy- woooow, felicitari pentru micul talentat! Ce fain ca evadati la Sovata!As vrea si io...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Neatza!
Mandy, chiar ma gandesc la tine de vreo doua zile, si voiam sa te intreb ce mai faci! Imi pare rau ca n-ai scapat de cistita ! Sanatate maxima si tinem pumnii sa fie totul bine!
Referitor la problemele de la serviciu, ca sa zic, si la noi e destul de nasol, nu s-au restructurat posturi, dar au plecat doua persoane de la noi din departament la un altul, si noi, cei ramasi (tot 3 persoane) suntem full de munca! Fruntea sus, o sa fie bine!
Felicitari pentru micul "cititor"!!!
Sanatate maxima tuturor bolnaviorilor !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Gandacel spune:
BUna dimineata!
Copiii mei sunt foarte putin mai bine decat ieri, numai ca din pacate eu sunt iar la serviciu si in lipsa mea par sa se inrautateasca lucrurile, nu stiu din ce motiv...
Sanatate multa si celorlati bolnaviori, sa se refaca rapid!
Ioana, multi ani sa traiesti fericita si implinita, alaturi de familia ta frumoasa!
Noki, Mandy, sa sarbatoriti frumos, multa liniste si pace in suflete! La fel tuturor celor care sarbatoresc Pastele catolic si peste care am sarit acum, ca nu-mi vin in minte.
Mandy, felicitari tie si celor care se ocupa de Kristi, ca nu e el destept daca nu va ocupati voi de el! Sanatate multa tie, eu cred in ceaiuri, da cautare sa vezi care sunt bune pentru cistite si alte inflamatii in zona uro-genitala.
De serviciu nu ma plang, pentru ca nu am timp acum si nici nu s-ar cadea. Vad eu peste o luna-doua daca e cazul sa ma plang sau doar sa caut de lucru...
Lavi, merci de incurajarea cu gradinita. Eu aveam de gand sa-l dau fara pauze, cu exceptia perioadelor de boala, insa acum ma intreb daca nu e bine sa aman pana in toamna, pentru ca pur si simplu nu am timp si nervi acum sa tot plec mai devreme de la serviciu si sa vad ca in lipsa mea oricum li se inrautateste starea. Peste cateva luni, parca mai usor as avea tupeul sa solicit o zi de concediu sa am grija de bolnaviori.
Ina, nu stiu daca sunt neamuri soacrele noastre, dar cu siguranta sunt fabricate de aceeasi firma...
Va pupic pe toate acum, ne mai auzim saptamana viitoare! Week-end placut!
Gandacel spune:
Lavi, eu m-am distrat citind articolul cu sarcina si femeile! Uite aici o mostra de idee care m-a distrat teribil. "El a mai afirmat ca ideea i-a venit cand a observat ca, dupa ce a nascut, sotia sa putea indeplini foarte bine sarcini pe care nu le mai facuse pana atunci." Cum o fi observat asta? La ce corvoade o fi supus-o? Ce scrie cercetatorul asta aici e valabil la orice fiinta umana care este pusa in situatia de a face ceva ce nu a mai facut pana atunci si nu are incotro! Ca sa nu mai zic ca sunt femei care nu sunt in stare sa aiba grija de proprii "pui" si atunci angajeaza alte persoane negestante care sa o faca! Ba chiar cunosc o femeie care este cea mai faina bona pe care am intalnit-o vreodata si care are 50 de ani si nu are copii...
Sa va zic ce am constatat ca s-a intamplat cu mine dupa sarcini? Pai, da, mi s-au exacerbat (putintel, ca eu eram oricum instinctuala) instinctele de ingrijire a puilor mei, DAR in detrimentul grijii elementare fata de mine. Apoi, mi s-a atrofiat centrul MEMORIEI de scurta durata! Adica plec din camera spre bucatarie sa iau ceva si dupa exact 2 secunde cand ajung nu mai stiu ce caut... Si altele asemenea. Am aruncat telefonul mobil in cosul de gunoi... l-am sters la nas pe tati in loc pe Bogdan, i-am dat laptic Stefaniei in loc lui Bogdan etc. Deci nimic nu s-a castigat, doar s-a schimbat "centrul de greutate".
Ha, si ei vor sa trateze Alzheimer cu hormonii de sarcina, iar eu am dat si dau semne clare de pierdere a memoriei?! Asta ca sa vedeti cat de sceptica pot fi cateodata in ce priveste studiile unora. Si nu-i de la oboseala!
leea_cv spune:
Diano ai gria maxima.Va vreau sanatos pe amindoi
Ina o sa ramin pe veci neconsolata ca tooot nu pot vedea pozele.Iara cu apa...e piscina in baie cind il spal,de-i las vana sau vreun lighean cu apa la indemina, o dau in bara de tot.
Ganda iar iti trimit un car de urari de sanatate pt copii.Pacat ca nu e si soacra de ajutor
Am muncit sa pun la semnatura linkurile pt votul la concurs.Si cind am intrat maaare mi-a fost mirarea ca deja cele 2 poze aveau deja puncte fara sa rog pe cineva.Desigur au incurcat astia descrierile fotografiilor.Pup
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca astia mi-au inversat pozele
Madutza10 spune:
Neata!!
Avem vesti proaste:azi noapte la 4 am ajuns la spital dupa ce nu-i trecea febra cu nimic ,a tot facut 39.7,39.8 ,are amigdalita pultacee ,abia i-a trecut cu algocalmin intramuscular ,ne-au bagat pe Augmentin ,sper sa-i treaca cu el ,anu' trecut ,tot la amigdalita n-a dat rezultate.
N-am dormit niciunul deloc ,pina la 6:00 ,in drum spre casa a si varsat ,azi a avut un scaun cu mucus ,urat mirositor ....
Tre' sa ma inarmez cu curaj pt la noapte ca de obicei la amigdalita face febra f mare citeva zile la rand .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
camelia_daniela spune:
Offfff, Madutza, sanatate muuuulta! Imi pare rau ca ati trecut prin asta! Sa auzim de bine !
Gandacelule, sanatate maxima piticilor tai!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
leea_cv spune:
Madutza depling starea lui Andreas.E unul dintre cei mai bolnaviori de p-aci.Dar creste el mare...
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca astia mi-au inversat pozele