Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 16
irlandeza spune:
Teo, condoleante pt. bunicul tau. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
mcrissa spune:
mav pup Sebicul sa se faca mai repede bine.ai grija la ce mananca, stiu ca trebuie tinut regim.eu am facut varicela acum 3 ani si am mancat friptura de porc si mi s-a umflat ficatul, aveam niste dureri de imteam ca mor.mi-am distrus stomacul cu antiimflamatoare.
teo imi pare rau.condoleante!incearca sa nu te gandesti foarte mult.pentru lactatie am o prietena care aluat galactogil si i-a venit lapte mult.uite cate ceva despre el:"GALACTOGIL Efecte si recomandari: declanseaza si reinstaleaza lactatia; sustine lactatia si lactatia prelungita; creste cantitatea si mentine calitatea laptelui matern"
anes tin pumnii pentru maine.
eu am o stare ciudata rau.mi-e tare somn, dar nu pot sa dorm.adorm si ma trezesc, am insomnii de cateva zile.cred ca ar trebui sa fac ceva sa mai scap de stresul asta.
Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc
in asteptarea mormolocului
Laura Ioana spune:
Teo condoleante!
Mav ce fel de progesteron iei de iti poate fi rau de la el? Daca-i utrogestan asta da greata si ameteli luat oral, asa ca mai bine pune-l intravaginal.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Pepsi spune:
ninia, bine faci sa te pregatesti ptr bebe
mcrissa, imi pare tare rau
mariana, stai linistita ca a fost ziua sotului si ai mei nu i-au zis "la multi ani" a fost sf maria si eu sint maria si ai mei nu m-au sunat, am implinit 10 ani de casnicie si ai mei nu m-au sunat.....lista e mai lunga, deci maninca in pofta ciocolata ca esti in rasfat fata de mine!(si parintii mei traiesc in franta de 18 ani, deci nu se pune problema banilor....)dar stii ceva, eu i-am sunat si de zilele lor si de craciun, si ii voi suna si de paste!nu ma ajuta cu nimic sa acumulez ura si frustrare, ei n-au decit sa traiasca cu ce fac!sau nu fac!
monysorescu, felicitari ptr baietel!daca vrei imi poti da detalii despre problemele cu hipofiza pe pm?
michelle, ma bucur ca ai zimbit, asta era scopul, de aia ti-am povestit cum ma prosteam, azi am scapat sa mai fac pe ursul, ca i=am dus la o miniferma si a dat mincare la caprite si era asa de incintat cum l=a gindilat limba in palma. si eu ma simt bine pritre voi si ieri citind mesajul idairei am realizat ca ma mai retrag din cind in cind sa-mi incarc bateriile sa nu ma ajunga cumva ceva negativ pe familia mea, pun suflet si ma incarc negativ, intelegi tu.
liana, gata mi-a si trecut
anes, bafta miine, chiar azi ma gindeam oare azi e vineri ca merge anes la eco, apoi mi-am dat seama ca e joi
teo, condoleantele mele draga mea imi pare atit de rau, din pacate asta e cursul vietii, eu si acuma ii mai visez pe bunicii mei dragi, morti de multi ani, vorbim pe mess si-ti dau mail, trebuie sa te linistesti, nu dispera, te voi ajuta si vei reusi,sa dai tot timpul pe mess cind e urgent ca eu ziua nu prea intru de pitici. te si sun daca e nevoie, iti dau toate info pe mail, e o reteta de crestere a lactatiei, ti=o dau, si celelalte info de care am vorbit azi.ceaiul de fenicul e bun pe linga ce ti-am scris, sa papi bine, sa te odihnesti bine, multe lichide, la galactocil am auzit doar nu am folosit personal.
mav, greata e semn bun, of saracutul sebi cind citeam ce ai scris mi-am amintit de bietul dominic la fix 1 an mi-a facut varicela, si cum zici si tu avea si in fund....este un vaccin contra varicelei aici se da la 1 an, ii zice varivax, acuma la sebi nu mai e nevoie, ca da imunitate pe viata boala, dar la al doilea bebic, si tie poate?
ignatica, sanatate multa
dana asa sint femeile gravide,cu stari dinastea cind bine cind rau. asa eram si eu. in legatura cu virsta sarcinii pierdute si nivelul suferintei, sa stii ca eu am doi copilasi si totusi am suferit atit de mult ptr sarcina pierduta.....chiar si la 12 s...cred ca difera de fiecare persoana, si la fiecare suferinta e diferita in intensitate si traire.am zis asta nu ca sa te contrazic, ci cum a fost la mine, desi il aveam pe dominic ma gindeam ca nu sint o mama buna ptr el, si vroiam sa mor sa merg la puiul meu pierdut!(chit ca avea 12s)ma bucur ca esti mai bine cu stomacul, vai ce nume frumos ati ales!david era asa de miscaret fata de dominic, si de fapt sint invers, adica bebei david e mult mai calm, si dominic mai miscaret, dar lasa ca recupereaza acuma!
azi ma gindeam ca mai vreau sa mai fiu gravida o data, sa simt minunile ce le-am simtit cu baietii mei, apoi mi-am amintit cit de inocenta eram la dominic.....si cit de stresata am fost la david....cum am inceput eu sa ma bucur pe la 20s.....si cum disperam la fiecare lipsa de miscare, cum il impingeam sa vad ca e bine....si apoi totusi imi doresc parca o fetita de data asta.....dar oare rezist eu sa mai trec printr=o pierdere? daca sint una din statistici din nou? mi-a dat Dzeu doi baieti sanatosi, sa indraznesc sa ridic capul?sa mai cer unul?sanatos? apoi ma gindesc ca in ultimul timp am probleme cu sotul....nu prea mai avem timp de noi ca si cuplu, parca nu mai am avea in comun nimic, el vine obosit de la lucru, si nici nu-i place unde lucreaza, vine stresat.....el nu vrea inca un bebe, zice ca ne este atit de greu cu doi.....oare de ce mie nu mi-e greu? ce sa fac astept la zile mai bune, cu dominic la fel a fost o perioada mai grea,apoi ne-am revenit, cum e si soacra aici, asteptam sa se mai acomodeze copilasii si o sa mai iesim si numai noi doi.....scuze ca v-am povestit de ale mele....
va pup tare pe toate fete dragi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
danangie spune:
FLAVIA imi pare rau ca te simti trista. Da, ar fi frumos sa ai si o fetita. Si eu ma gandesc la lucrul asta: oare o sa se schimbe raportul dintre mine si sot? Adica, prioritatile vor fi altele....oare am sa fac fata sa nu-l neglijez? Nu cred ca tre' sa te gandesti la o pierdere,pentru o eventuala gravidanta. Mergi cu incredere inainte. Stiu ca e greu....Sper sa treaca repede situatia asta. Stiu cum e sa fie sotul nervos si obosit psihic.....mi-e imi vine sa fug cat ma tin picioarele cand Alin e asa....
Stiu ca nu vrei sa ma contrazici.....eu am scris ce am simtit eu.......sper ca din mesajul meu nu a reiesit ca ziceam ca toate fetele tre' sa simta la fel,nu? Ca eu vorbeam numai si numai despre starea mea.
Eu sunt tare naspa. Ieri noapte nu am dormit mai deloc pentru ca m-a durut soldul stang......Acum sunt treaza de la 1,00 si e deja 4,36 si nu am inchis un ochi. Am inceput seara cu durere de sold....am luat un paracetamol....mi-a trecut cu greuuuuu .....si cand speram sa adorm si eu.....bb a inceput sa se miste foarte tare. Incontinuu. Ieri s-a miscat toata ziua. Speram ca in aceasta noapte sa doarma.....nu stiu ce are de e asa de agitat. Si pe mine ma ia cu "mancarimi" la rinichi , stomac...picioare cand se misca atatea ore incontinuu....nu reusesc sa adorm din cauza asta......sunt atat de agitata din cauza ca mi-e somn ca am si plans de oboseala.....
mult asteptat
Ninia81 spune:
Neata!
Flavia, imi pare rau ca ai problemele astea...cred ca aparitia unui copil, involuntar schimba ceva intre tine si sot...este inevitabil sa nu acorzi mai multa atentie copilului si nu sotului...sau esti atat de obosita incat...nu mai ai timp sa fii asa cum erai inainte de a avea copii.Este normal! Am vazut si eu situatia asta, la sora mea! Era atat de obosita, incat de multe ori se bucura cand cumnatul meu intarzia la serviciu...ca putea sa se simta si ea un pic mai relaxata! Oricum...o sa treci peste situatia asta de moment!Cat despre un nou bebe....de ce, nu? Si eu imi doresc tot 3...
Dana, ce bebe vioi ai!Cred ca o sa iasa dansator!Incearca sa te linistesti si tu...pt ca poate ii transmiti si lui starea ta...
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
monysorescu spune:
Michelle ne-am gandit la un nume insa nu suntem 100% siguri ca asta o sa ramana – Razvan Mihai.
Danangie frumos nume ptr baietel. Si al meu e foarte activ. Eu mai rad cu sotzul si ii zic ca iar muta fiu-meu mobila. Ma bucur ca nu ai mai avut problem cu stomacul.
Teo2rina condoleante. Stiu ca e greu sa stai calma in situatia asta insa trebuie sa fii tare ptr bebe.
Eu am resuit ieri sa imi fac programare la eco ptr 2 aprilie. Abia astept sa treaca saptamana viitoare ca sa vina data asta sa il vad iar pe bebe.
O zi buna sa aveti!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
Michelle81 spune:
Buna fete dragi!Eu voi lipsi o perioada ,la noi duminika este Pastele si sotul are cateva zile libere si am vrea sa petrecem impreuna aceste zile,fiecare minut!Va doresc numai bine si aveti mare grija de voi!va pup pe toate!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Liana30 spune:
Teo condoleante!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!