Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 17
Ninia81 spune:
Michelle, bine faci ca o sa petreci timpul cu sotul tau...este foarte frumos cum ai scris...ca vrei sa petreci fiecare minut alaturi de el! Bravo!Va doresc sa aveti parte de cele mai frumoase zile...!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Liana30 spune:
Micheleee "Paste fericit!!"te pupp
va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ninia81 spune:
Liana, adu niste butoaie...ca sunt intr-o forma groaznica azi...ma doare maseaua de innebunesc!M-a nenorocit aseara dintarul....Iar mi-a scos masea de minte si...la un rest s-a rupt...si dupa ce ca mi-a facut ditamai gauroia ca sa il gaseasca...nici nu a reusit sa termine...pt ca nu am mai rezistat...drept pt care marti umbla iar acolo!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
mav spune:
Neatza!
Laura, eu iau Duphaston, caci de la Utrogestan, chiar introdus vaginal, mi se irita f tare fata (am patit-o si la sarcina anterioara si acum), cred ca ceva din compozitia lui nu-mi prieste. Am avut cateva zile fara simptome (cand "am uitat" sa mai iau progesteronul), dar acum au revenit (dupa sperietura cu pata aia... nu mai uit de bulinute!).
Seb mi-a facut febra aseara (39'C)... Am fost speriata, era cat pe ce sa petrecem noaptea la spital, dar am refuzat sa vina sa ne ia ambulanta, ca fiind in toiul unei boli contagioase, sigur ne internau la infectioase si nu ne dadeau drumul pana la vindecare... si asta imi lipsea mie acum, la sarcina... Acum asteptam sa apara dr pediatru, sa vedem ce zice, s-ar parea ca varicela s-a complicat putin... probabil cu alta viroza sau i-ar fi aparut vezicule si in gatut, care ar putea sa se fi suprainfectat... Abia astept sa vina dr si sa ma lumineze!
O zi usoara tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Liana30 spune:
Ignatica spune:
Michelle Paste fericit alaturi de familie.
ninia da-i cu algocalmine, of, imi pare asa de rau ca esti chinuita.
mav mamico, nici nu vreau sa imi inchipui prin ce treci cu Sebi atat de bolnavior, eu stiu cum sunt eu in perioada de boala a lui David, nedormita, surmenata si stresata. Sper sa treaca mai repede perioada asta de chin cat mai repede. va tin pumnii cand vine medicul. Multa multa sanatate.
Liana si voi sarbatoriti Pastele tot acum? Cu ungurii?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Liana30 spune:
Ignatica da si pe'al lor si pe'al nostru..m'am scos
Ignatica spune:
Atunci Paste fericit si pentru voi!
Fetelor care ati facut chiuretaj, ati mai avut din cand in cand dureri de burta ( la vreo 2-3 saptamani)? Nu ajung la medic pana saptamana viitoare si ma mai doare din cand in cand locul ( simt in interior un soi de durere) si burta.
Liana30 spune:
dupa 2 ,,3 sapt?????nuuu nu ar mai trebui sa te doara..nu'i bine.sa nu fi racit cumva?ai grija te rogg..macar suna doct si vezi ce zice..
te puppp..
de sangerat mai sangerezi ?????
multam de urari..o sa pasc multtt
Ignatica spune:
Liana la mine au trecut 2 saptamani si uite ca am dureri de vreo 2 zile, am si racit intre timp, dar ma tratez. Nu reusesc sa dau de medic, de 2 zile il sun, trebuia sa ma consulte la 14 zile dupa chiuretaj.