Durerea unei pierderi de sarcina (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Teo, condoleante! Nu stiu daca mararul te poate ajuta sau nu, din experienta mea pot sa-ti zic doar:
1. linisteste-te! lui Mihnea nu-i face bine sa te simta agitata....
2. bea muuuulte lichide (nu neaparat ceai, poti sa bei doar apa, dar peste 3 litri/zi, cat mai multa!)
3. pune-l pe bb la san cat de des suporti, chiar daca ai impresia ca n-are ce suge, suptul stimuleaza lactatia.

Michelle azi sunt ametita. Iar am varsat apa si am o stare de greata continua. Nici nu mai stiu daca e de la bb sau de la progesteronul pe care-l iau... Si sunt si asa balonataaa...
Seb are bubite (arata ca niste basicute, cu lichid) peste tot, inclusiv pe o pleoapa, pe nas, langa gurita, in cap in zona cu par!, pe degetele, in fund si langa coite.... E foarte marait si nu vrea sa manance decat prostii...
Mi-e o mila de el......
Nu mai stiu in ce zi esti tu azi. Cum te simti?

Va imbratisez pe toate! Desi va citesc mereu, din pacate, eu n-am nici timp (sunt cu Seb acasa, dar lucrez) si mi-e si greu sa ma concentrez sa va scriu la fiecare......

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Mav imi pare rau ca inca te simti asa, cel mai important e sa nu se "agate" de tine si de bebe, bubitele. Saracul Sebilica, e normal sa se simta asa, poate totusi nu va dura mult si scapa repede de ele si o sa fie bine. Ai tu grija acolo de voi trei, ca noi intelegem ca nu e timp si rabdare sa scrii la fiecare in parte . si sanatate grabnica si la Sebi si tie, cu starea de rau.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ignatica-imi pare rau ca inca nu ti.a trecut raceala si esti inca pe antibiotice.In legatura cu lucrul nu te stresa lasa ca va aparea la timpul potrivit o oferta asa cum iti doresti tu.Multumesc pentru cuvintele minunate!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fete dragi,

LIANA, LAU, FLAVIA sunt binisor, multumesc de intrebare. Daca scriam mai de dimineata...sigur tonul mesajului meu era altfel. Acum ca am cam o ora de cand m-am certat putin cu sotul sunt cam jos de moral. Si am citit si mesajul lui MICHELLE si mahnirea a pus stapanire pe mine.

MICHELLE stii....cand pierdusem prima sarcina la 11 s......am suferit enorm si contraziceam pe toti cand imi spuneau ca durerea e mult mai mare atunci cand pierzi sarcina la saptamani mai mari. Dar stii.....cu un nod in gat iti spun ca nu e chiar asa. Se schimba TOTUL, dar absolut totul cand incepi sa simti miscarile copilului, cand vezi cum iti creste burtik. Acu' pe deplin pot sa spun ca iti inteleg perfect durerea......pot sa-ti spun ca daca d-ne fereste mie mi s-ar intampla ceva...eu sunt sigura ca nu as supravietui. Pentru mine sunt sigura ca viata ar lua sfarsit. De aceea , iti spun, ca eu una nu imi gasesc cuvinte pentru ati ridica moralul sus. Pot doar sa-ti spun ca atunci cand voi merge la biserica voi aprinde o lumanare pentru tine si ca ma voi ruga pentru tine ca D-zeu sa-ti dea un copil.
Sotul tau sunt sigura ca da, sufera....dar nu da vina pe tine. Sufera ca te vede ca suferi. Si probabil se simte neputiincios ca nu stie ce sa faca pentru a-ti alina imensa durere din sufletul tau. Iti doresc tot soarele in sufletul tau....si cum ti-am mai zis.....cred ca intr-o zi ne vei da vestea cea mare. E imposibil ca D-zeu sa nu vada ce om esti.

Fetelor, bb e foarte activ. E atat de activ ca uneori ma intreb ce gaseste el asa de interesant acolo de se invarte incontinuu. Stomacul nu ma mai doare de 2 saptamani. Daca sunt atenta la ce mananc e ok.

Pup toate fetele dragi inimii mele, fara exceptie!

mult asteptat

Mergi la inceput

Mav-draga mea of imi pare atat de rau...prin cate treci.te cred ca ti se rupe inima cand il vezi pe Sebi asa bolnavior,sper sa se faca bine cat mai repede.Tu cum te mai simti?nu ai mai avut pete nu?E bine ca ai inca greturi ca erai tu speriata ca au incetat simptomele ce le-ai avut.ai mare grija de tine.In situatia de fata nu cred ca este important in ce zi sunt eu,oricum mai am foarte mult pana la testare.Te imbratisez.Multa sanatate lui Sebi si tie sa treci si peste aceasta perioada grea!

Mergi la inceput

NINIA

mult asteptat

Mergi la inceput

Danangie-imi pare rau ca te-am intristat cu mesajul meu,nu am vrut asta dar cateoadata vreau sa ma descarc caci aici acasa nu pot si daca nu o fac pe forum atunci as exploda de cat tin in mine.Intradevar este inexplicabil de greu cand pierzi un copil dupa ce l-ai simtit atat de mult miscand in burtika ta(nu vreau sa spun ca durerea altora e mai mica ca a mea ,sa nu ma intelegeti gresit),au fost 24 saptamani,mai mult de jumatate de sarcina...saptamani in care ne-a luminat viata zi de zi cu miscarile ei,in care ne-am facut planuri si planuri...Hai sa nu te intristez din nou!tu nu ai voie sa te gandesti la nimik rau!la tine totul va fii bine si iti vei tine copilasul sanatos in brate!Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa imi scrii.Imi pare bine ca nu te mai doare stomacul si ca voinicul tau misca de zor.ati ales un nume?ai grija de tine!Iar sotului ii dau bataita ca nu are voie sa te supere acum deloc!te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

MICHELLE ma simt mahnita, adica imi pare tare rau pentru tine si nu numai. Pentru toate fetele. As vrea sa aflu numai vesti bune,dar e imposibil. Tu scrie ori de cate ori simti nevoie, pentru ca numai comunicand ,rezolvi unele framantari sufletesti. Nu era un repros sau mai stiu eu ce. Sa nu iti fie frica sa scrii despre starile tale.

Numele va fi: ALESSIO MICHELE.

mult asteptat

Mergi la inceput

Danangie ce nume frumos Alessio Michele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Michelle81 of, ma doare sufletul pentru tine .
Teo condoleante si putere sa-l crsti pe cel mic!
danangie ce emotionant sa simti pe BB miscandu-se si facand parte din tine! Sa dea DD sa ajung si eu sa simt!
Mav , eu zic ca BB din burtica este bine. Daca ai stari de rau e de bine, inseamna ca BB creste.

6+

Mergi la inceput