Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 14
Teo2rina spune:
multumesc,dragelor, eu am fost ieri si l-am vazut, toata lumea se abtinea in jurul meu ca sa nu plang,acum am inteles de ce.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Teo2rina
scumpelor,va pup, sunt atat de suparata, fac eforturi mari sa-mi revin si sa nu ma gandesc... ieri a murit bunicul meu drag, a fost un mare soc, incerc sa ma linistesc ca ieri abia am avut un pic de laptic pt bebe. Doamne, nici nu stiu cum sa fac sa ma linistesc,am tot intrat pe forum,dar... Flavia, cu ceai s-ar rezlva? nu va suparati ca intreb aici,va rog. ceai pt stimularea alaptarii, Flavia.
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Teo, eu stiu ca e bun mararul pentru stimulare...Ceai sau chiar in mancare! E excelent!
Mariaanna
cand vine BB?
Michelle81 spune:
Teorina-condoleante draga mea!of fii tare pentru micutul tau!Imi pare foarte rau!ai grija de tine!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
L5845 spune:
Teo Condoleante! si putere draga mea sa ai, sa treci peste asta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Teo2rina spune:
multumesc Michelle,fac tot ce pot,sunt la gradi, pictez, am interviuri programate pana la 4, la 5 ma duc cu bebe la control, imi tin timpul ocupat, dar mi-e greu. dar trebuie sa trec peste asta,inghit nodul din gat si ma uit la flori, la soare chiar dc nu-mi arde...dar nu mai vreau sa vorbesc de asta, vreau sa uit, trebuie pt bebe.
Mariana, gasesc si la farmacie ca sa fac ceai? sau cum? ca verde nu am vazut.
CUNUNIA CIVILA
brigita spune:
quote:In primul rand condoleante. Incearca ceai de fenicul, e ft. bun ptr. stimularea lactatiei, cel putin la mine asa a fost.Cei drept, ar trebui sa bei 2 l. pe zii....
Originally posted by Teo2rina
scumpelor,va pup, sunt atat de suparata, fac eforturi mari sa-mi revin si sa nu ma gandesc... ieri a murit bunicul meu drag, a fost un mare soc, incerc sa ma linistesc ca ieri abia am avut un pic de laptic pt bebe. Doamne, nici nu stiu cum sa fac sa ma linistesc,am tot intrat pe forum,dar... Flavia, cu ceai s-ar rezlva? nu va suparati ca intreb aici,va rog. ceai pt stimularea alaptarii, Flavia.
CUNUNIA CIVILA
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze ... alte poze...
Ignatica spune:
Michelle ce sa zic, cred ca sunt pe cat de bine pot fi, inca nu a trecut raceala aia sau ce o fi fost, inca iau antibiotic. Am inceput sa caut de lucru si nimeni nu doreste sa ma angajeze pentru ca vreau un program de lucru stabil care sa se termine la ora 16, cand il iau pe David de la gradinitza. ( l-am inscris la gradinitza de la 2 ani, adica peste 4 luni). Eu sper pana la urma sa gasesc ceva.
Ca sa mai subliniez ideea, nu cred ca strici nici o atosfera cand scrii, suntem aici sa ni le spunem gadurile dupa pierderea ingerasilor, si pe cele frumoase si pe cele mai grele. Nu ai cum sa fi o lasa atata timp cat esti in cursa pentru bebe si nici daca ai lua o pauza nu te-as considera o lasa, sufeltul fiecareia dintre noi gaseste resursele sale de a-si trai durerea.
liana am dat mana capitolele trecute si am sarit in butoaie, cum crezi ca rezist altfel?
Pentru Teo2rina pana apare Flavia: pentru stimularea lactatie pe piata romaneasca poti gasi: ceai de chimen sau anason, Galactogil ( sunt niste granule, sunt mai scumpe, dar pe mine m-au ajutat), mai sunt ceaiuri de stimulare a lactatiei de la Hipp sau Humana ( tot sub forma granulata). Bea cat mai multe lichide si incearca sa mananci bine.
Condoleante pentru bunicul tau, te cred si te inteleg ca esti indurerata, dar poate reusesti sa te detasezi o jumatate de ora si sa faci o mica plimbare ( la mine venea laptic mai mult daca ieseam afara si ma relaxam putin). Stresul diminueaza lactatia, eu am avut probleme mari, avand baietelul cu probleme la inceput si frecventand des spitalele. Dar cred ca vei reusi sa refaci lapticul cu ceaiurile, iti tin pumnii.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Teo2rina spune:
multumesc mult de sfaturi,am ceai pt stimularea lactatiei,am baut dar nu stiam ca asa mult.of,sper sa mai am laptic sa-i dau. o sa ies putin in curte la soare sa privesc florile. va multumesc tare mult,dragelor.
CUNUNIA CIVILA
mariaanna spune:
Trebuie sa fie si la farmacie...
Sau chiar la alimentara, cum e patrunjelul uscat, la plic!
Mariaanna
cand vine BB?
Ignatica spune:
Am uitat de cel de fenicul, e excelent cum spune si brigita, scrie pe cutie cum sa le prepari si trebuie intr-adevar sa bei in cantitate mare. O sa fie totul bine, o sa vezi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David