* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 15
Celia spune:
Oana, nu dai tavalite si la ele care nu beau cafea?
Arata taaare bine.
Bucataresc de toate .Cele obisnuite... placintele cu foi cu mere sau branza, am mai avut pachetele de foietaj luate de la Vaslui si cel mai usor sunt prajiturelele cu foi din Selgros. Eu am postit partial prima saptamana ,ne-am impartasit , apoi zilele de miercuri si vineri.
Miha, multumesc de reteta ,am niste plicuri de budinca care trebuie folosite...
Alynta , ma bucur ca David a papat si e mai bine.
Ralu, uite am aparut....cand voi sunteti la nani... Multumesc de ceai...il servesc acum...se poate?
Legat de nume...frumos subiect.
La noi...am decis spre simplificare - copiii nostri vor avea un singur nume , caci noi avem cate doua ...situatii stresante cand trebuie trecut numele complet ...
Andrei a fost alegerea noastra comuna fiind nascut in octombrie ... pe aproape de sf.Andrei...
Andreea a fost alegerea fratelui sau...i-am respectat alegerea ca a asteptat-o tare mult pe surioara lui si acum o iubeste mult ,nu pentru motivatia alegerii sale ...sa –si sarbatoreasca ziua impreuna , sa fie casa plina de cadouri(a se citi jucarii)caci al meu baiat nu stiu pana cand isi imagineaza ca va primi cadouri-jucarii .... Alegerea a fost sustinuta si de taica-su care (la fel ca si la Oana-stalcirea numelui...) zice ca e nume regasit international (sefa lui din Australia avea acelasi nume...).
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Celia
Ralu, uite am aparut....cand voi sunteti la nani... Multumesc de ceai...il servesc acum...se poate?
Abia de-acum incolo sa incerc si eu sa adorm. Daca nu reusesc, mai vad un film... si tot asa

Cu placere pt ceiut, sper ca l-ai baut deja...
SI pentru ca s-au racit intre timp, va las acum cafea si ceai abia luate de pe foc... Sper sa nu se raceasca si astea pana apareti voi!
O zi faina va doresc!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
aeperju spune:
quote:
Originally posted by addianaquote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by aeperju
Ralu, hai la mine! Am facut si briose :)
Emma
wow, ce bine suna! saru'mana de invitatie!
uite cine tine la mine
eu cred ca te-a chemat ca stie ca pana ajungi tu la piatra termina briosele!!!!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
hai mai ca-i pastrez doua macar... ultimele sase le-am ars :) dinc auza ca m-am luat cu joaca cu Andrei si pa pa briose...pana am simtit mirosul...beah...mi-a parut rau ca celelalte au iesit asa de bune.... numai ca sunt uleioase si nu pot manca mutle deodata ca le mancam pe toate...dar mai bina asa, cateva pe zi. Ca doar eu le fa eu le mananc, daca al meu sot e in departari...
emma
crissintibun spune:
Buna dimineata tuturor!
Nu am mai scris de ceva zile ,dar de citit v-am citit asa k sunt la curent.
Vreau sa va multumesc pt urarile pe care i le-ati facut lui Ami de ziua ei
,m-au bucurat mult.Noi de ziua ei am fost la Miha si am sarbatorit ,ne-am simtit super si Ami a primit cadou de la fam Simiuc un tort delicios daca vreti sa il vedeti si sa va faceti pofta si sa vedeti cat am mai crescut
am pus poze noi .
Oana,am vazut pozele din parc.Sunteti o familie asa frumoasa si unita.E super sa ai cel putin 2 copii.Citeam acu cateva zile k esti din Anina ,am fost si eu intr-o tabara la cativa km de Anina si cunosc locurile .Frumoase rau
.
Kris,am admirat-o pe sarbatorita si cat de bine sta deja in fundulet.De unde ati luat palariuta k vrem si noi![]()
Monica,am savurat povestirile despre Vlad.Ai un talent de a povesti ...ma faci sa nu mai am rabdare sa creasca Ami a mea.
Alina,sper k David nu mai are nimic azi si k e din nou papacios.
Ralu,salutari de la Andreea si Sebi.
Stefania,ati ales un moment super pt Botezul fetitei.
Am plecat sa o schimb k se simte in aer nevoia de schimbare.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
addiana spune:
neatza! dau eu
???? vad ca oana n-a aparut cu tavalitele!
despre numele zgatiilor... la denisa ...cel mai mult mea placut rhea (cu accent pe e) nume grecesc=rau, apa curgatoare... dar bineinteles ca nu suna bine cu adumitroaie si sigur s-ar fi gasit copii sa rada de ea spunand ca e rea!!!(adica rea fara h care oricum nu se pronunta!!) asa ca am ramas la alexia. si dupa ce m-am trezit si eu din anestezie si m-am mai dezmeticit sotul imi spune "vezi ca pe fata noastra o cheama denisa!" el deja se dusese si completase actele din spital!!
apoi la raisa, daca denisa incepe cu d de la diana (sau dragos-tot sotul) am cautat un nume cu r de la razvan, si care sa rimeze cu denisa (cand o strig pe una sa vina amandoua!!!
) as fi vrut si un nume de sfant dar adumitroaie e lung si greoi si mi-a fost mie greu om mare sa ma obisnuiesc cu el, numele de domnisoara e diaconu! si de-asta am decis ca un singur nume e de ajuns!
uau ce m-am lungit, poate adormiti....bine ca v-am dat cafeaua inainte!!!
addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Daca as avea o fata as vrea sa o cheme Ileana. Daca as mai avea apoi trei fete as vrea sa le cheme: Lia, Nona, Sara (in ordinea asta)
ce am inteles eu este ca tu vrei 4 fete, adica nu-ti ajung doi baieti...vrei 6 copii!!! aaaa acum mi-am data seama: una sa spele vasele, una sa faca mancare, una sa faca curat, si una sa faca cumparaturile!!! esti jmekera oana!!!
cristina eu vazusem deja tortul amaliei!!
ghinetz spune:
Neata!
Stati, ca vin si tavalitele. Nu beti cafea fara, va spu, o sa regretati. (scuze de intarziere, m-am invartit prin casa ca o curca beata, ca tot am ramas cu paturile nefacute)
Cristina, m-ai emotionat teribil cand mi-ai spus ca ai fost pe melaeagurile mele natale. Si ca ti-au mai si placut.
Si voi sunteti o familie frumoasa. Si o sa o intregiti voi la timpul potrivit cu un baietel care sa semene cu tati, grijuliu si atent asa cum l-am vazut in scurtul timp in parc. (i-am povestit sotului de el, ca al meu daca trebuie sa schimbe pamapers de kk da telefon si ma cheama)
Diana, ce zici? te bagi sa imi botezi o fata. A ramas Ileana fara nasa. Si, vorba Nonnei, sa o boteze nasa. ![]()
Michelle, da tu la ce ora te culci? sau mai bine zis la ce ora te trezesti? Daca vrei caut eu o reteta super d epasca, cu ciocolata. face mama de cativa ani. Si nu e f greu de facut.
Ma duc sa mai strang pe aici, apoi revin, ca mai am de povestit cu numele copiilor.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
fetele am sambata o cumatrie la onyx (nu stiu sigur daca e cu i sau y!!!- n-am fost la nici un eveniment acolo!!
si mereu cand ne hotaram sa mergem sa mancam sa vad si eu cum e, vedeam scarile si faceam stanga-n prejur , mai ales sotul!!!
). problema e ca nu stiu cu se sa ma imbrac, va trebui o tinuta de seara, dar fleosc....cine mai are rochie care sa-i vina bine??? eu si rochiile= baba cu mitraliera! (de fapt am una- rochia de mireasa!
)
ieri am aflat!!! si trebuie sa ajung si la jumulit si la pensat,,,la tuns nu cred ca mai ajung!!! of of mai mai...
ghinetz spune:
Cristina, asta e www.trilulilu.ro/vraja_marii/a2629d1dfb51f9" target="_blank">dedicatie pentru voi
Si un pupic de la mine
. Mie imi place teribil. Mai ales linia melodica.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

si raisa (05.03.2006)