* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana cum sa nu! ma bucur ca ileana- care e numele preferat, nu? a ramas pt mine, daca o sa fiu nasa ei trebuie s-o botez , nu??
ai venit la fix cu tavalitele!

vreau si eu reteta de pasca cu ciocolata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata
oana_oana, FELICITARI pentru sarcina!!! am citit la mamici de nov-dec si m-am bucurat tare mult pt. tine!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul ok si sa aveti un BB sanatos tun!!!te asteptam pe la noi.
Cris, am vazut pozele de la aniv lui Ami. am vazut-o si pe Andreea si Sebi. Imi place cum arata Ami cu salopetica si ce bucuroasa era ea de tortuletul primit! palariuta face parte dintr-un costumas de primavara-vara luat de draga mea Nusacand ne-am vazut in ian..
Alina, ma bucur ca David e mai bine.
A mea a dormit tun de la 21 la 7 dimineata! si acum doarme iar de vreo 40 min..chiar ma mir si eu..
Despre alegerea numelui..mi-a placut f mult cum suna Alessia..de cand ma uitam la Non e la Rai in vremea adolescentei..dupa aceea l-am auzit la fiica cea mare a lui Nastase, jucatorul nu politicianul..dar am avut si eu o lista din care am ales de comun acord cu sotul..mai erau pe lista Bianca, Sabina, Alexia, Emilia, antonia, Iasmina,isabela si Georgia..
iar Stefana..am vrut si un nume crestin, iar pe bunicul il chema Stefan si era nascut de ziua mea(adica eu sunt nascuta de ziua lui), deci o zi dif..de fapt Alessia e nascuta intre datele de nastere ale celor 2 bunici ai mei, de pe tata pe 15 si de pe mama pe 17
si am vrut Stefana nu Stefania..ca deja Alessia era mai dulce ca sa zic asa..(ma refer la terminatia ia)

LA MAI MULTE LUNITE ALEXANDRU!!

se pare ca iar raman singura, facem clubul mamelor singure?se duce si la timisoara de maine pana dum tot la camex (la naiba sa il ia de targ)..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!
Multumim de cafea si de tavalite, tare bune
Am vazut pozele cu tortul Amaliei si eu Cristina

Oana - m-am trezit la 9 azi dar de obicei dupa 10 maxim 12,eu si copilul Daca gasesti rapid, da-mi te rog reteta de pasca,dar sa nu te chinui prea mult...

Diana - sa inteleg ca tie iti lipseste rochia neagra din garderoba?hmmm... nu e bine, dute repede si achizitioneaza una

Ralu - dar tu nu lucrezi azi?

PS: vasele sunt spalate

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Neatza! Vreau cafea ,tavalite,tarte ,rasucite,tort ! Vreau tot,tot,tot (vorba iedului mijlociu) .Si mai ales dulce ,dulce,dulce

Diana , si eu merg simbata la Onyx ,tot la o cumatrie O fi cea la care mergi si tu? Si eu aceeasi problema o am ,cu rochia si restul .Mai adaug pe lista pantofii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eu am avut nunta la onyx pe terasa..cand nu aveau atatea restaurante..cum a zis si Michelle, ia-ti o rochie neagra sexy si
te-ai scos!
gabiarama, idem mai sus, poate mergeti la aceeasi, desi cum am zis sunt mai multe rest acolo..
cu pantofii da..e mai greu..dar in Iasi e caldut..poate niste sandale, sau pantofi decupati in spate..
Mie nu imi mai vinenici un pantof de pe vremea de dinaintea gravideniei..toate ma dor in fata..se poate sa mi se marit piciorul..sau o fi din cauza kilogramelor acumulate..dar numai in artea din fata..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Cu rochia cred ca e mai usor de rezolvat ,o am pe cea de la cumatria lui Bogdan care imi ascunde cit de cit burta.Atunci am purtat sandale ,dar acum vreau pantofi .Insa mi se pare ca in magazine sunt numai din aia cu botul rotund si eu nu ma vad purtind asa ceva .Si nici toc mare .Daca s-ar putea ,o pereche de tenisi ,adidasi ,ar fi perfect Aaaa si mai e o problema ,rochia e cu spatele gol ,iar eu sunt cam friguroasa .Un martini m-ar incalzi ? Sau trebuie sa imi iau cojocul ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabiarama
Diana , si eu merg simbata la Onyx ,tot la o cumatrie O fi cea la care mergi si tu? Si eu aceeasi problema o am ,cu rochia si restul .Mai adaug pe lista pantofii .

crestinuta pt care o sa cehfuim se numeste ioana mihaela! o sa fie la sala noua. ar fi frumos sa ne intalnim!!!
pantofi...mi-am luat o pereche negri in ianuarie pt alta cumatrie la care m-am imbracat in pantaloni...

Mergi la inceput

gabi, daca mergem la aceeasi cumatrie ma uit dupa spate gol si infrigurat, da? si chiar daca nu mergem la aceeasi cumatrie, putem sa ne vedem pe-afara pe undeva, macar sa inghetam de tot!!!! si eu sunt friguroasa, mereu am o problema la evenimente care nu sunt in toiul verii...si e destul de greu sa pui ceva peste o rochie de seara, si doar un sal subtire subtirel nu tine deloc de cald!!! si sa stai cu haine pe tine toata seara e jenibil... dar daca ar fi o haine lunga pana in pamant din blana de chinchilla n-as avea nici o jena ...deloooc!

Mergi la inceput

Si eu ma plingeam ca nu cunosc prea multa lume la petrecerea asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora
Diana - sa inteleg ca tie iti lipseste rochia neagra din garderoba?hmmm... nu e bine, dute repede si achizitioneaza una

michelle am vreo 3 rochii negre dar de pe timpul lui pazvante chioru' au peste 6ani, adica sunt luate de dinainte sa raman insarcinata cu denisa...demodate de tot!!!
sper sa-mi conving sotul sa-mi dea banuti sa ma duc sa-mi iau ceva mumos!!!

kriss si eu am patit la fel cu pantofii dupa sarcina... la degetul mic ma strangeau f tare, banuiesc ca s-au mai latit labele picoarelor, ca nici acum nu-mi mai vin!

Mergi la inceput