* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 17
addiana spune:
quote:
Originally posted by gabiarama![]()
![]()
![]()
Si eu ma plingeam ca nu cunosc prea multa lume la petrecerea asta
GABI ,de 3 ori mama
deci mergem la aceeasi petrecere???

pai baga niste poze, ca dupa spatele gol si infrigurat sigur nu te recunosc!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
si dupa ce m-am trezit si eu din anestezie si m-am mai dezmeticit sotul imi spune "vezi ca pe fata noastra o cheama denisa!"

quote:
(cand o strig pe una sa vina amandoua!!!)

Ce-mi place cand imi incep ziua razand.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
miha ma bucur ca te-am facut sa razi!
a iesit vreuna afara pana acum, ca mie nu-mi vine sa scot capul nici pe geam!!!! si nu-mi dau seama daca e frig sau prea frig!!!![]()
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Mie nu imi mai vinenici un pantof de pe vremea de dinaintea gravideniei..toate ma dor in fata..se poate sa mi se marit piciorul..sau o fi din cauza kilogramelor acumulate..dar numai in artea din fata..
Nici eu nu mai pot purta pantofi cu toc
,cu atat mai mult cei cu toc de 12. Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama![]()
![]()
![]()
Si eu ma plingeam ca nu cunosc prea multa lume la petrecerea asta
Ce mica e lumea,dom'le!

mariussimiuc spune:
Am sters si eu praful si am facut ordine dis de dimineata. Si sa stii Diana ca mi-a cam inghetat buricul,cat tot ieseam la geam sa scutur carpa de praf. ![]()
addiana spune:
deci e frig....soare cu dinti!!! brr....
eu inca n-am facut nik...adica am hranit zgatiile, pe una am trimis-o la gradinita...iar eu fleandura pe-aici!!! sa nu-mi fie rusine!![]()
mihamora spune:
Si eu am facut curatenie pana acum,adorm copilul si ma apuc de calcat.
Nu am iesit afara, poate mai tarziu.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
crissintibun spune:
Noi acum am venit de la plimbare.Nu e asa frig ,sunt vreo 5 grade.Am fost prin cartier vreo 2 ore am stat la aer.Va sfatuiesc sa iesiti k e mai frumos k ieri.
Oana.multumim din tot sufletul pt dedicatie
Ai reusit sa imi inseninezi ziua.E superba melodia si nu numai k e cu Amalia si is subiectiva.
Legat de nume am ales Amalia pt k am vrut un nume mai rar.La mine la liceu erau atat de multe Cristine si o singura Amalia si cam de pe atunci am ochit numele.Maria e numele soacrei si cum ea si-a dorit asa mult o fetita k a av 2 baieti si s-a bucurat enorm k o sa aiba o nepoata si cum vroiam 2 nume ,unul de sfant ...
Diana,am admirat vaporasul si masa asezata asa frumos de Denisa...
Am plecat sa papam.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
Nonna76 spune:
Pai eu am fost cu plozii afara.la noi e frumos,bate vintul dar e bine.
Am fost si la scoala(si ma mai duc o tura acus-acus), am facut mincare si hranit copii.Asa-i ca-s harnica?Dar curatenie....mai putin.
Andrei a mincat azi legume.
Oana la noi nasa e cea care te cununa(ea l-a botezat si pe Vlad), cea care-ti boteaza e cumatra si pentru copil nanutza.
De asta am zis ca pe Vlad mi l-a botezat nasa.Adica mi-e si nasa si cumatra.
Nu stiam ce te amuza asa,apoi m-am dat seama.
Ma duc sa ma imbrac ca plec la scoala.
.Ne-auzim mai pe seara.