* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 18
addiana spune:
am stat si noi afara si am inghetat...ce urata e vremea!![]()
fetele dorm
am reusit si mi-am facut programare la jumulit(=epilat), mai trebuie sa fac la pensat...la tuns sigur nu ajung, la manichiura nici atat!!!
mai ramane rochie de cautat... si cam atat!
treburile zilnice nu le mai insir ca le stiti si voi!
Nonna76 spune:
Uite ca va scriu de la scoala.M-am grabit sa ajung dar nu m-am gindit ca are vasluiul meci cu timisoara si elevii se duc la meci.
Directorul e microbist si cum eu am prima ora la o clasa de baieti i-a invoit pe toti.
Oricum,cam bate vintul prin scoala.si cind ma laudam si eu ca nu-mi pleaca elevii....
Cred ca sunt singura careea i s-a parut azi cald.
mariussimiuc spune:
Si eu am iesit cu ai mei ca nu se mai putea sta in casa.
Ne-am plimbat prin cartier.La intoarcere am avut "bafta" sa avem in drum o inmormantare.
Cred ca era o fata tanara,ca erau multi multi tineri care o conduceau pe ultimul drum. Si mergand eu asa paralel cu cortegiul m-am trezit bocind
...asa ca mi-am schimbat traseul. ![]()
Voi ce mai fauriti azi?Eu nu am chef de nimic. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Celia spune:
Ralu, am servit ceiutul...multumesc.
Oana,buuune tavalitele astea virtuale...nu ingrasa...multumim.
Miha, am achizitionat si eu formele de briose,twix-urile...acum sa vad cand ma apuc de facut muffins.
Am fost placut surprinsa sa gasesc ... acele lingurite termosenzoriale...si i-am mai luat Andreei canita cu cioc...a descoperit si cum s-o utilizeze...ii place mult.
Diana, Gabi veti petrece frumos sambata...sa va gasiti tinuta care sa va placa.
Emma, ai grija cu briosele...nu papa singura ...trimite si la noi...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Monica , ce program lejer ai...clasele sunt impartite pe categorii:baieti /fete?
Miha,ce aiurea...iti schimba starea o chestie de asta...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Nonna76 spune:
Celia clasele sunt impartite pe profile.Si cum am clase de constructii si mecanici ,acestea sunt clase de baieti si au plecat la meci.
alynta27 spune:
Mihamora, Oana, Miha, Cristibun, Celia, Monica, Addiana si Kriss va multumesc pentru urari, sustinere si sfaturi! M-ati ajutat sa depasesc mai usor momentul!
Monica intradevar te-am confundat cu Miha! dar am luat sfaturile amandorora si le-am pus in practica! Acum baiatul e bine! La un moment dat intrasem in panica! De acolo si confuzia!
Oana nu ne-ai spus ce si unde predai! E secret?
Cristibun e dulce Ami! I-am aratat pozele si lui David si i-a placut de ea! Radea!
Noi am iesit azi la plimbare! Cand era soare era mai cald, dar cand disparea era tare rece!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Pai eu am fost cu plozii afara.la noi e frumos,bate vintul dar e bine.
Am fost si la scoala(si ma mai duc o tura acus-acus), am facut mincare si hranit copii.Asa-i ca-s harnica?Dar curatenie....mai putin.
Andrei a mincat azi legume.
Oana la noi nasa e cea care te cununa(ea l-a botezat si pe Vlad), cea care-ti boteaza e cumatra si pentru copil nanutza.
De asta am zis ca pe Vlad mi l-a botezat nasa.Adica mi-e si nasa si cumatra.
Nu stiam ce te amuza asa,apoi m-am dat seama.
Ma duc sa ma imbrac ca plec la scoala..Ne-auzim mai pe seara.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna, cred ca nu te-a deranjat ca am ras. Pt mine nasa e si de botez, si de cununie. Recent am aflat de cuvantul cumatra. Si daca tot am ajuns aici sa va povestesc: Stefan cunostea cuvantul asta doar din povesti ("cumatra vulpe"). Noi am cununat in Bucovina unde se pun mai multi nasi. Si am aflat ca eu cu cealalta nasa suntem cumetre. Stefan avea vreo 2-3 ani si un tip ii spune sa mearga la cumatra sa ceara ceva. Si el s-a dus: "Cumatra vulpe, da-mi..."
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Alina, nu e secret; predam Filosofie (si anexe: Logica, Psihologie, Economie, Cultura civica). Dar in ultimul timp nu am mai lucrat ca profa. Am predat in diverse locuri, ca nu eram titulara. Cel mai mult la Seminarul Teologic si la Pedagogic. (adica legat vreo 3 ani, pana am intrat in CIC cu Stefan) In ultimul an la Sportiv.
Am fost si noi afara. Si apoi in Selgros. I-am promis lui Stefan Monopoly. Cand am ajuns acasa mi-a decalrat ca "nu exista om mai fericit ca el". Asa ca am lasat toate treburile si am jucat Monopoly. Cand a venit mama casa era un dezastru. Iar eu stateam cu fiu-miu si ne jucam. Acum a mai strans ea pe ici pe colo. Eu m-am mobilizat doar la bucatrie. M-am saturat de strans jucarele si hartii pe care le tot arunca pe jos Victor.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

.Ne-auzim mai pe seara.