* Gravidute & Mamici de Iasi (39) *
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
Miha, noapte buna!
Monica, tu citesti in stele? A aparut Michelle... 
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
Si Celia ar trebui sa mai apara...
Foto Ralu
mihamora spune:
Oana -dar nu ma pricep, poate as face, dar mi se pare si complicat...nu stiu ce sa zic, dar gasesc eu una sa o mancam in parc
tu ce predai?
Licurici - bine ai revenit ! Si sotul meu il plimba prin casa pe bebe, numai asa tacea.
Am aparut, nu le-a spalat:( dar mai am o sansa maine dimineata:) el se trezeste inaintea noastra.
Ma scuzati ca am intarziat:) tot a incercat tata sa adoarma copilul si nu a reusit, acum e randul meu.
Bine ca nu ati stins lumina![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Nu draga,doar stiam ca apare la ore din astea mici.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Monica stie!!!

POZE

mihamora spune:
Despre nume : Cand am iesit eu din spital adica aveam vre-o 4 luni,ma tot uitam pe net la nume mi-ar fi placut Matei si Rares,si l-am gasit pe Dominic care mi-a ramas in inima, am zis ca are legatura cu faptul ca saptamana se schimba duminica si ca dpn-ul ar fi fost tot intr-o zi de duminica
si cu faptul ca inseamna= al lui Dumnezeu. Si Mario l-a ales sotul pt ca s-a nascut in mai, luna dedicata Sf Fecioare Maria la noi . Cum Marian nu mi-ar fi placut a gasit un derivat
Mario =barbatesc.
POZE 
mihamora spune:
Am ramas singura, o sa ma uit la -27 dresses-
POZE 
ralnied1 spune:
Michelle, acum daca tot ne-ai dat si explicatiile de rigoare... eu zic ca poti sa te duci linistita la nani. Iti dau eu voie...
Ma bag si eu in patut sa ma uit la filme...
Noapte buna tuturor!
ps - cafea si ceiut pentru cine se trezeste la prima ora... acum le-am pregatit...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
HBO va difuza duminica, 30 martie, de la ora 20.00, in premiera pe micul ecran, prima productie romaneasca ce a primit premiul Palme d’Or pentru lungmetraj. Filmul “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, in regia lui Cristian Mungiu, va fi precedat in grila de programe a canalului HBO de primul lungmetraj al regizorului, “Occident” care va fi difuzat vineri, 28 martie.
Foto Ralu