Mamici de Italia (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by micio

Mesaj de la Raluca:

"Anais Iasmina s-a nascut azi, 8.24, dupa un travaliu dificil si indelungat.Nu-mi vine sa cred ca sunt mama, am plans cu lacrimi de crocodil cand am vazut-o :). Va pup!"

Felicitari, sa va traiasca! Buna venit Anais!

Raluca FELICITARI si sa va traiasca printesa !!!!
ANAIS bine ai venit pe lume sa-ti dea Domnul multa sanatate,fericire si sa ai viata plina numai de bucurii si realizari alaturi de parinti tai !!!

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank"> Poze TOBIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dau o ca e cam slaba treaba pe aici..poate azi duminica ..cine stie .. ne mai adunam...sau e exact contrariu?

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

Simonicuta tu ai nascut natural natural natural?=??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Nicidecum as fi , am facut cezariana la 41 sapt. ptr. ca micutul urias nu vroia sa iasa, ii placea mult in burtica la caldurica ptr. ca nu am avut nici ceea mai mica contractie, dar a decurs totul excelent.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

sa va spun despre noi..inca nu am terminat petrecerea o tinem lantz asa... sunt persoane care inca nu au reusit sa ajunga la botez si nici in prima zi..asa ca le asteptam inca si azi :)))

nu prea avem timp sa stam pe net ...dar vrem sa va aratam mica crestina

marele eveniment :)azi in plus implinim 3 lunite, iar tati anii..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

slimatei e superba printesica crestina si sa-ti traiasca micuta si taticul !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micio

Si pe mine m-au facut de cap festele astea, ca l-am avut pe Eduard 3 zile acasa, iar tati a lucrat, ca sa-si poata lua liber colegii care sarbatoareau Pastele, a fost si vremea nasoala si am stat mai mult in casa.
Stefania, felicitari pt botez..frumoasa bebelina! Imi pare rau ca nu ai stat chiar bine, iei antibiotic pt mastita?

Dana si Alex, vacanta placuta in continuare, bine ca a fost ok totul pe drum! Noi in august mergem in tara, mi-e cam teama si mie de drum dar si de cum se va acomoda Eduard, caci nu am mai plecat pana acum.

Katia, esti la relax...ce-ti pasa, are "jucarii" noi Giulia

Cristina, am vazut poze noi cu Giulia, a crescut deja sta in fund...

Noi am fost sambata la o aniversaare a unei fetite de la gradinita, de cum am intrat Eduard s-a pus pe plans, credea ca-l las singur acolo...a stat lipit de mine un timp apoi cad s-a convins ca nu plec s-a dus la joaca, m-am intalnit cu fosta mea vecina care e psiholog, i-am spus ca l-am inscris pe Eduard din septembrie la gradinta cu copiii nascuti in 2005 si cica sa vorbesc cu eduacatoarele cum se comporta, daca face fata activitatilor el fiind mai mic, ca daca e mereu in urma e mai bine sa-l aman pt anul urmator cu copiii din 2006. Roxali tu cum ai procedat cu Enrico, ca si el e nascut tot in ianuarie?
Astazi cred ca i-a fost dor de bimbi, ca nu a mai plans la ducere, a si mancat hamburger cu piure...Le-am lasat aparatul foto si i-au facut poze

micio felicitari ptr. Eduard eu un baietel superb si ce frumos se joaca, vei vedea ca se va acomoda foarte repede cu copii, iar in week-end e posibil sa fie mai mofturos (la cat de mult se va obisnui cu alti copii) din cauza plictiselii ca nu ami are cu cine se juca ( cel putin asa facea nepotica mea)

Simo fericita de Tobia 12.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidonsky spune:

MICIO--ACEEASI RUGAMINTE AM SI EU CA,KATIAPAM CU INREGISTRAREA PE PASAPORT A COPILULUI.MULTUMESC.
RALUK- FELICITARII SI TE ASTEPTAM LA O CAFEA.SA FIE SANATOASA SI CUMINTE.BRAVOOOOO.
KATIAPAM-MS DE PUPICI.
E ASA CALD SI AZI AICI .CRED CA O SA MERG IN PARC AZI.DE DATA ASTA IL IAU SI PE SOTUL MEU SA SE OBIJNUIASCA CU PLIMBARILE.
CE MA FAC EU CA NU POT SA DORM NOAPTEAAAAAAA.SI BEBE MEU MISCA ASA DE MULTTTTTTT.PARCA II TRANZMIT SI LUI STAREA MEA DE INSOMNIE.
FETELOR DIN CATE VAD EU SUNT CAM SINGURA DIN GRUP GRAVIDA DAR RAMAN AICI PT CA VOI AVETI EXPERIENTA SI PUTETI SA-MI DATI SFATURI MAI BINE.,NU??????27 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

simo multumim mult esti o dulce!
sa ne fereasca Dumnezeu de rele..am plecat la datorie!

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut fetelor!
De cand mananca a mea paita doarmeceva mai mult si ziua asa ca...mai am timp sa mai arunc un ochi si aici.

Corina nici eu nu puteam sa dorm noaptea,dar nici ziua...adevarul e ca nu eram nici fffobosita,dar ma derajau mult si baiatul si cu fata la fel...mai incolo si mai si...curaj cai mai bine sai simti

Simo vrei sa ne termini mai rau?

Katia prietena mea(vecina) are fetita...tampitul de logodnic a lasato cand avea 3 luni...ea mai spera ,dar urata nui ,saraca nui...de asta am stat mai mult cu ea,chiar daca are o gramada de rude.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxali

Simo vrei sa ne termini mai rau?

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Roxali ai dreptate, sunt o proasta....dar am fost shocata cand am vazut imaginile.... am sters mesajul!!!

MII DE SCUZE !!!

Mergi la inceput

www.protv.ro/stiri/eveniment/un-bebelus-gigant-a-venit-pe-lume-la-materintatea-din-galati.html" target="_blank">RECORD LA MATERNITATEA DIN GALATI !!!

Mergi la inceput