Mamici de Italia (24)
Raspunsuri - Pagina 19
slimatei spune:
simo ce ai facut ai sters mesajul..? vroiam sa-i arat mesajul sotului meu..trimite pm te rog
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
slimatei spune:
ali ne bucuram ca-ti mai faci timp si pt. noi..
fetita mica dar si cavaler
Doamne Doamne sa o ocroteasca pe prietena ta..sa aiba parte de cei mai frumos in viata ..in ciuda faptui...
micio spune:

Raluca, scumpa tare Anais...parca seamana la gurita cu tine![]()
Katia, Bidonsky o sa intreb la ambasada...Daca ei nu fac inscrierea minorilor in pasaport pt cei ce nu au domiciuliul din it inscris in pasaport, cred ca ar fi varianta sa schimbati pasaportul si sa cereti inscrierea in noul pasaport (asta fac eu acum, deci asa se poate), doar ca dureaza cam trei luni... O sa intreb ce alte variante exista!
Simo, multumim de complimente...
Mirala, parca azi o botezati pe Sara...o zi frumoasa sa aveti!
Bararpiri, auguri pt Ambra, nu mai stiu cand zicei ca face 6 luni azi sau maine?
Roxali spune:
Simo nu te necaj ptr ce ti-am scris
...dar despre bebeloiul de la Galati
n-am cuvinte.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Simo nu te necaj ptr ce ti-am scris...dar despre bebeloiul de la Galati
n-am cuvinte.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali nu m-am necajit deloc, doar ca ai dreptate, le avem si asa pe ale noastre cu insomniile si stressul din cauza nesomnului....mai lipseam eu cu mesaj asa de deprimant

..... 

Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank"> Poze TOBIA
MIKUTA4 spune:
NEATA hai ca in dimineata asta dau eu 

am intrat repede ca sa va povestesc cite ceva de ziua de ieri,dar mai inainte de toate[b]Raluk Anais a voastra este un ingeras de copil frumosssssssss tare,ce mai este superba sa va bucurati de ea si bunul Dumnezeu sa vio ocroteasca si sa creasca mare si frumoasa si fara colicei 
.
Noi de ieri avem o crestina care sa comportat ca o adevarata domnisoara nu a plins deloc in timpul ceremoniei si vreau sa va spun ca am avut niste emotii imense dar Bunul Dumnezeu nea ajutat si am trecut si peste astea.Va pup pe toate si bebelusi frumosi si va promit ca dupa ce termin cu toata zarva asta o sa va povestesc mai detailat despre botezul Saretei.multi 
la toate si bebelusi.
ps:am pus poze pe album,daca vreti sa o vedeti pe mica noastra printesa.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

katiapam spune:
Salutare si de la noi
am intrat in normal....
a plecat si mama si tata am ramas din nou ca inainte,ce bine a fost ![]()
am cam racit toti pe rind acum sint si eu si sotul sper sa o pot feri pe Giulia,pina acum nu a luat doamne da sa nu ia si ea
Raluk-aveti o printesa de minune frumoasa si scumpa
sa fiti fericiti toti sa va bucurati,e cea mai mare fericire ce o poae trai o femeie
cind ai timp mai spune-ne cum te simti ca mamica?
bine ai venit in club
Roxali-sper sa aiba noroc pritena ta,sa-si gaseasca stabilitatea si spune-i sa se bucure de aceste clipe unice chiar daca e singura
Mikuta-sa va traiasca crestina,pupici Saretei
nu reusesc sa gasesc pozele noi,unde le-ai puis?dau acolo unde e new dar ce poze ai pus de la botez?
Micio-nu oprea imi convine sa schimb pasaportul ca imi expira in 2016 si sa ma apuc sa-l schimb....o sa amin vacanta
Slimatei-ce scumpica e broscutzica
Pupici tuturor
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Mikuta-tare scumpa e Sareta in pozele de la 3 luni
se face tot mai frumoasa pe zi ce trece,ce a mai crescuttttt
noi avem miercuri vizita de control sa vedem cit a mai crescut
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
bidonsky spune:
MULTUMESC PT CAFEA FETELOR.
SA VA TRAIASCA COPII SI SA FIE SANATOSI.TOTI SUNT NISTE SCUMPI.

-27 SAPTAMANI-AMR 13