Mamici de Italia (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

MICIO multumim!Ieri a implinit 6 luni.

A fost asa de obosita ieri,dupa ce am venit de la botez!A dormit 2 ore,ca acolo nu reusea sa se odihneasca.Cred si eu,cu atata galagie!Ne-am decis,si nu mai mergem la sfarsitul lunii in tara,s-ar obosi prea tare Ambra,si nu merita sa sufere.Vom merge in august,va fi putin mai mare atunci.

Incerc sa pun pozele,dar nu stiu daca reusesc,sunt cam nepriceputa cu asa ceva.

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/-poze cu Ambra

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Am gresit ceva.Mai incerc o data.

http://s306.photobucket.com/abums/nn279/berarpiri/

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Berarpiri-auguri pt cele 6 lunite Ambrei
lasa data nasterii a ta si a Ambrei sa trecem pe listuta
dupa ce deschizi albumul tau si vezi pozee copiaza linkul ca asa nu se vad deschide o poza si pune linkul mai departe gasimnoi toate pozele
tare mi-ar placea sa va vad,are un nume asa frumos cred ca e o papusa
Bidonsky-lasa si tu data nasterii
ati ales numele bebeului?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

KATIAPAM multumesc!Data mea de nastere:19.01.1984.Data lui Ambra de nastere:30.09.2007.Stiam eu ca nu reusesc sa pun pozele.Noroc cu tine.

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/?action=view¤t=30032008163.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Berarpiri-ce scumpa e Ambra,imi plac mult pozele
unde i-ai pus cerceii aici in it?
si noi i-am pus devreme dar i-am scos ca a inceput sa faca puroi si nu avea nici un vaccin si mi-a fost frica de vreo infectie,o sa-i facem din nou

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

KATIAPAM multumim!
Cerceii i-am pus aici,in Italia.Avea 2 luni Ambra,dar nu am mers eu cu ea,ca plangeam amandoua,a mers nasa ei.A zis ca nu a plans tare,adevarul e ca nici la vaccin nu plange,si din moment ce i-a facut gaura cu pistolul,nu cred ca a durut-o f. tare.In prima luna am lasat-o cu cerceii medicinali pe care i-a pus cand i-au facut gaura,si o dadeam cu un gel dimineata si seara.Ambra nu a avut probleme,nici macar nu s-au inrosit urechiutele dupa.Aici i-ai facut si tu gaurile la Giulia?Poate e mai sensibila,fiecare bb reactioneaza altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mikuta sa-ti traiasca micuta crestina.

Berarpiri santeti niste frumosi toti trei...la cat mai multe lunite.

Katia multumesc deja o "vad" mult mai bine...e fericita si implinita.

Noi azi am facut vaccinul ptr meningita...a plans...mi-a zis si doctorita ca ustura.
Cu diversificarea ii dam innainte,accepta supita cu cereal+parmigiano+ulei,dar fructele nicidecum(borcanele,facute in casa etc).
Ne bucuram ca si voi de vremea buna si aprofitam din plin.
Nu cred ca mai intru pana sambata ca imi scade abonamentul la antivirus si nu am timp sa ma duc sa-l cumpar la ipercoop.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

felicitari pt. noua crestina sara!!! sa fie sanatoasa si fericita!!!
bine ati revenit la normal ioana!

vreau sa va spun despre noi va zicem "noutati"
am inceput sa ne studiem manutele... sa apucam lucrurile si piciorusele desi inca nu ne dam seama ca noi o facem..dar e un pas important.. radem intr-una..(mai nou cu glas) si gangurim si vorbim acolo pe limba noastra...de numa'numa.... numai vorbe nu scot a de povestit deja sunt naratoare...mami nu ma lasa sa plang niciodata..dar nici eu nu's cinestie ce pretentioasa..mai ales ca-mi acorda tot timpul ei...

Mergi la inceput

ROXALI de ce nu iti descarci de pe internet un anitivirus?Noi avem avast,e bun,si l-am descarcat de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Berarpiri mie frica ca mi-l virusez...avast si atat se numeste?...incerc acum

Vazut baietei frumusei de Ginger si papusica Anais.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput