Mamici de Italia (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bearpiri... copilul alimentat EXCLUSIV la san poate sa faca caca si odata pe saptamana.Doar in cazurile in care se observa clar .. ca nu reusheshte sa iasa i se pune un sup cu glicerina sau.. se ajuta cu termometrul.La mine Alex avea zile kndnu facea nici 3 zile si nu il ajutam tocmai ca as se invete sa faca singurel.. acum nu mai am probbleme doar rareori cand e pe bune constipat... in sensul ca pupu e tare.CAnd incepi sa o diversifici introdu apa in alimentatie dar nu f multa!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ginger FELICITARI esti o SUPER MAMICA!!!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

quote:
Originally posted by Berarpiri

Vreau sa va intreb daca vi s-a intamplat ca -ii vostri sa fie constipati.Ambra are aproape 6 luni(peste 2 zile).Pana acum o sapt. jum. i-am dat doar lapte de al meu,si din cauza problemelor pe care le are am inceput sa-i dau para.In primele zile a mancat,a facut si singura pupł,fara sa-i pun glicerina.Apoi nu a mai vrut sa manance para,si in fiecare zi a trebuit sa-i pun glicerina,ca plangea tare,si se vedea ca o durea burtica.Acum,de 2 zile,a mancat iar para,dar nu a facut nimic.Sunt cam preocupata...Vi se pare normal ca un sa aiba probleme de genul asta.Oricum saptamana viitoare am programare la pediatra,si o sa vad ce imi zice.

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Unul dintre puii meie stitic si doctorita mi-a spus sa-i dau SEDASTIP MILTE ,care sunt bustine cu fibre si vitamine .Prima zi i-am dat 1 bustina intreaga diluata in laptic (atentie ca se ingroasa putin laptele si trece mai greu prin gaurica de la tetina) si apoi o jumatate in fiecare zi si nu mai am probleme.Nu are contraindicatii in afara ca-i face ceva colicute dar nu rele.

Pusilici la gagici...ma duc sa-mi beau celalalt litru de cafea ca mi-au adormit bebeii.Sper ca azi sotul sa-mi vina mai repede sa pot merge sa le iau hainute ca astea le sunt deja mici...imi cresc repede galustele,azi maine vor avea la picior 43 ca tata lor

Mamica de gemenasi smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor
am lipsit ceva timp si eu
cam ocupata
Micio-am o rugaminte mare
cind mergi in ambasada intrebi ceva pt mine? please
eu am scris un mail sa intreb de trec erea in pasaport a fetitei sa pot calatori in europa vreau sa merg in olanda dar mi-au spus ca nu o pot trece in ambasada in pasaportul meu pt ca euam pasaportul cu domiciulil in tara si ca sa fac procura cuiva sa ii faca pasaport in tara
cum e posibil sa nu se poate trece in pasaport aici si trebuie sa merg in tara sa-i fac?
nu inteleg demersurile astea? la ce mai e ambasada daca nu fac anumite servicii?
daca eu vreau sa merg in olanda nu pot ca trebuie sa merg intai in tara sa o trec in pasaport sau sa fac procura
te rog intreaba nu e nici o posibilitate?
Cristina-sa treaca cu bine strabunica peste operatie,sanatate
Ginger-super ocupata esti saracuta cu 2 e cred
dau si eu o cafea
Mamii-cum s-a mai obisnuit Alex cu papica?
Slimatei-am mers si eu o gramada cu masina zilele astea dupa atita pauza
Berarpiri-si Giulia are zile cind face tare de se chinuie dar si zile cind face 3-4 pe zi,tot asa si eu ori termometrul ori para ori ceai de musetel si numai dacvas vad ca nici cum nu poate pun supozitor
nu vreau sa se invete cu ajutoare ca apoi nu mai face singura natural cuym ar trebui,stiu ca tie greu sa vezui ca sufera
Roxali-ce are pritena ta? care fiocco? rosa o blu?
Bidonsky,Simonicutza pupici si voua
pupici la toata gasca
Mikuta-sa va iasa asa cum doriti maine la botez,felicitari Saretei viitoare crestina si asteptam poze

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata.. sau buon pranzo.. eu tot asa pe fuga sunt... de ce? e frumos afara... uraaaaa!!!! am terminat cu hibernatul...

am si eu o rugaminte am semnatura dou foto cu 2 copilasi frumosi cine vrea , daca vrea sa le dea un vot.... va si va multumim anticipat

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

bravo ioana! felicitari..eu din pacate nu am mai condus.. ..e molto meglio ca pasager

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Va multumesc pt. sfaturi.Si mie imi facea Ambra la 3-4 zile,dar vreau sa zic ca in zilele alea plangea foarte tare.De aia am sunat-o pe dc. si ea mi-a zis sa-i pun glicerina la 1 zi jum. daca nu face singura.Aseara a mancat o para intreaga pt. prima data.Erau 2 zile de cand nu facuse pupł,si i-am pus glicerina.In schimb azi dim. a facut singura.Se vede ca are momente si momente .Sper ca incet,incet,o sa-si dea drumul la burtica.

Azi mergem iar in piscina.Sper sa-l lase pe sotoir sa filmeze si sa-i faca poze la Ambra.Trebuie sa fie de acord toti parintii prezenti,altfel nu se poate.

Maine mergem la botez,poate nu voi avea timp sa intru pe net pana luni.UN WEEKEND PLACUT SI CU SOARE TUTUROR!

berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Bine v-am regasit,fetele!Dar scurt deocamdata..Vroiam doar sa va multumesc pt galerie si sa va spun ca suntem bine amandoua.Povestea nasterii se va lasa totusi asteptata.Intre timp,insa,am sa trimit poze pe mailul comun,sa-mi vedeti si voi ingerasul...e posibila o mai mare dragoste pe lume?!
Va pup,sa fiti cuminti!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

FFF frumoasa Anais Iasmina,mi se pare ca seamana cu Delia cand era micuta,Sa creasca mare ,sanatoasa,cumintica si frumoasa.

Dar si gemenii Mihai si Grigoriu sunt f frumosi si smecherasi
Ginger si fratele meu isi sarbatoreste ziua de nastere intr-o zi cu tine. La multi ani de pe acum!

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raluk31
e posibila o mai mare dragoste pe lume?!

e clar ca NU!!! nu se compara cu nimic...
quote:

sa-mi vedeti si voi ingerasul...

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

e superba!!! sa-ti traiasca sanatoasa papacioasa si necolicioasa...

Mergi la inceput