Mamici de Italia (24)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina85ss spune:
uitati-va si voi cum am scris " placuta" = placta.. nu mai stiu sa scriu 

CRISTINA mamica
de
GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =6 luni+
poze
nasterea
slimatei spune:
cristina..asta sa fie singura preocupare a ta..cum ai scris..e normal ca ti se impleteste dej'tele pe tastatura..special cand te grabesti...stai linistita...multa,multa sanatate strabunicii si multa bafta..eu incerc sa fac o
de pe acum ca nu se stie daca nu uit pana atunci ca capul meu bolnav...
dar cred ca se pune lo stesso
ma bucur ca sunteti bine.. te intelegem ca esti super ocupata... si iti urez mult succes in toate!
mamii..o fi ale cum o fi..da' eu cosi non ci sto...![]()
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
mamii spune:
cristina am sa ma rog si eu pentru strabunica fetitei tale!O sa fie totul bine!Pupici de la noi!
Stefania non ci stai te pero ale violentera tute ![]()
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz
Roxali spune:
Salut fetelor!
Tot pe fuga...a nascut o prietena dea mea...deja ii trecuse termenul si s-a chinuit cu travaliu...deci am stat mult cu ea.
Cristina am inceput si eu sai dau fetei minestrina,lapte cu bisc si mar...mai mult din cauza ca nu-mi doarme seara...se cam saturase de lapte in loc sa bea mai mult scazuse...seamana cu tasu...in fine ieri a papat mar cu lingurita si azi minestrina cu semolino cam 90 ml.
fug mai revin...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Ginger00 spune:
mi-am pus juniorii la somnic ca nu mai pottttttttttttt...galuscutele au energie ,nu gluma
...
Am decis sa-mi cer maternitate facultativa inca 6 luni ca socrella nu se descurca cu doi,mai ales cand se pun pe urlate amandoi,sa vedeti ce circ...asa ca raman pana in octombrie cu ei acasa.Probabil ca vom merge doar eu ,copii si soacra in Romania prin iulie ca vreau sa-mi schimb geamurile la apartament si sa termin baia la casa de vacanta ca trebuie sa o mai gresiez,faiantez si sa instalez utilitatile....uffa...daca o sa reusesc singura cu juniori dupa mine
.
Mamica de gemenasi smecherasi

cristina85ss spune:
Multumes fetelor 
Vreau sa intreb ceva mamiciilor mai pricepute..
Eu Giuliei ii prepar minestrina. dar nu cu omogenizzate cumparate ci cu verdura si carne trecute prin omogenizzator de manuta mea. Ca sa gasesc carne de coniglio magra am strabatut toata roma 
in fine..problema este alta. Atunci cand sunt acasa stiu cum sa-i prepar papa, insa as vrea ca atunci cand sunt in giro ( zilele astea o sa tot fiu pe drum) sa-i prepar minestrina cu borcanase de la plasmon, melin..etc. si nu prea stiu cum se face. Ca sa va dau un exemplu va spun in mod normal cum pregatesc eu minestrina:
Deci pun acqua panna pe foc, inauntru pun 1 morcov, 1 patata, 1 zucchina, 2 foi de spanac sau bieta. Fierb totul, cand sunt gata le scot din brodo si le trec prin omogenizzatore pana devin o crema, iar crema asta o pun intr-un borcan. In brodo ce l-am facut pun apoi carnea ( coniglio o agnello) si o fierb. Cand e gata o trec si pe ea in omogenizziatore, iar apoi o pun intr-un alt borcanas. In brodo facut, vars 2-3 lingurite de crema de verdure ( crema aceea ce am varsat-o in borcanas), 2-3 lingurite de carne , 2-3 de crema di riso, 1 cucchiaio di parmiggioano si unul de olio extr. verg. d'oliva.
Asta mananca Giulia mea a pranzo. Insa cum pot sa prepar minestrina cu borcanase de la plasmon? Nu-m vine nimic in minte. Se fierbe? Bo'
Eu i-am luat 2 borcanase de verdura mista de la Mellin, 2 de coniglio de la Plasmon si 2 de formaggio classico tot de la plasmon. Vreau sa i le pregatesc domani cand sunt in giro, dar nu stiu cum. Stiti voi cum se face minestrina din omogenizzate? Ptr ca data trecuta i-am facut minestrina facuta de mine, si s-a stricat. Giulia mea a mancat doar frutta con biscotto la pranz. Nu mai fac aceeasi greseala. Haide-ti fetelor, dati-mi un sfat 
CRISTINA mamica
de
GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =6 luni+
poze
nasterea
micio spune:

Cristina, multa sanatate bunicii! In legatura cu papica de la borcanele, diluiezi cu putina apa legumele in functie de cat de lichid ii place la bebelina, incalzesti, pui 2-3 lingurite de carne, parmiggiano si olio...Cam asa cred ca se procedeaza...Intra pe site la plasmon ca au acolo retete pt varste mici si alte explicatii in legatura cu papicile la borcanel: www.plasmon.it
Berarpiri spune:
PET.COST. pe mine m-au intrebat cand am depus actele daca vreau sa imi dea banii direct in cont sau sa ii scot de la posta.Eu am ales sa merg la posta,oricum sunt acasa,si aveam vreme sa merg sa-i scot.Daca au zis sa astepti eu cred ca pana la urma o sa-ti dea banii.
CRISTINA sa o ajute D-zeu pe strabunica Giuliei sa treaca cu bine peste operatie!
Vreau sa va intreb daca vi s-a intamplat ca
-ii vostri sa fie constipati.Ambra are aproape 6 luni(peste 2 zile).Pana acum o sapt. jum. i-am dat doar lapte de al meu,si din cauza problemelor pe care le are am inceput sa-i dau para.In primele zile a mancat,a facut si singura pupů,fara sa-i pun glicerina.Apoi nu a mai vrut sa manance para,si in fiecare zi a trebuit sa-i pun glicerina,ca plangea tare,si se vedea ca o durea burtica.Acum,de 2 zile,a mancat iar para,dar nu a facut nimic.Sunt cam preocupata...Vi se pare normal ca un
sa aiba probleme de genul asta.Oricum saptamana viitoare am programare la pediatra,si o sa vad ce imi zice.
Ce zi frumoasa!Am iesit azi cu sufletelul meu cam 3 ore.Ar sta doar afara,daca ar fi dupa ea.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Berarpiri
Ce zi frumoasa!Am iesit azi cu sufletelul meu cam 3 ore.Ar sta doar afara,daca ar fi dupa ea.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
si noi am stat o gramada afara..da' nu se mai putea cu atata "urat"..dar din pacate acum tot asa e...aici pe la noi iar s-a stricat...
cristina cat as vrea sa-ti dau un sfat..dar eu una ma gandesc cu groaza la periooada aia
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Roxali spune:
Cristina sanatate multa strabunici si ne vom ruga negresit.
In legatura cu borcanelele cu putina apa sau supa vegetala e ok.
Ptr primul eu faceam 2 supe una vegetala (numai cu verdure) si una cu carnita;prima o foloseam numai seara sau la pranz ptr peste...nu mai retin daca miel se da asa repede.
Cand plecam la picnicuri ii luam borcanelele,dar nu prea era amator,tot mai bun era laptele praf ...numai ca suferea de rau de drum -masina si evitam laptele la drum.
Micio le-a refacut acum asteptam rezultatele...i-am erminat antibioticul injectabil acum ii fac fierul...mai trebuie operata si la picior-bazin ca are probleme
Ginger sant sigura ca vei reusi sa faci ce ti-ai propus in Ro...presupun ca ai ceva rude-prietene care te vor ajuta cu copii.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze