Mamici de Italia (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

quote:
Originally posted by micio

Katia, esti la relax...ce-ti pasa, are "jucarii" noi Giulia

Micio-are jucarii noi Giulia dar si eu
am cite o zi ca sint tare obo,am multe de pus la loc ca casa e mica si se face deranj una doua plus cu gatitul plus plimbari
asa o tine mama si eu fac treaba ca una tre sa o tina per forza

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

quote:
Originally posted by micio

Katia, esti la relax...ce-ti pasa, are "jucarii" noi Giulia

Micio-are jucarii noi Giulia dar si eu
am cite o zi ca sint tare obo,am multe de pus la loc ca casa e mica si se face deranj una doua plus cu gatitul plus plimbari
asa o tine mama si eu fac treaba ca una tre sa o tina per forza
tare frumoase pozele la gradi
Raluk-bine v-ati intors acasa si cind poti da un semn
Slimatei-Daraban,Mamii-pupici la toate

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

scauzatiam dat quote din greseala
Ginger-tare scumpi piticotii,sa va traiasca
te cred ca esti obosita la maxim noroc ca ai ajutoare

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor!!!!
am intrat sa vad ce mai faceti ,noi sintem bine tot pe drumuri la plimbari cumparaturi prieteni , etc.....
Ne place tare mult regimul asta dar trece repede
eu am predat actele pentru certificatul lui aleks sper sa ajunga pina in august .
va doresc numai bine si sanatate bebelusilor!!!
raluka bine ai venit acasa sa fii sanatoasa si sa iti traiasca bebelina !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

noapte buna ...
dana mi-o imaginez pe delia toata domnisorica...
petro nu fi trista... te vei descurca!
asteptam fetele la apel...
eu sunt un pachet de nervi... fii'mea a dormit fara sa pape fara baita..a facut ta'su magie cred...
mimi cum au decurs tb..?merge?

va macar sa dorm..ca de mancat mi-a sarit apetitul...

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna seara!

Stefania, pai de astea te enervezi tu...nu se intampla nimic daca mai sari peste baita cate o seara, iar de papat da ea pitica de veste cand ii e foame!

Mamii, bafta la renuntat la tigari...bine faci ca nu sunt bune si mai sunt si scumpe...

Katia, profita cat ai ajutoare...
Petro, ai fost tare norocoasa ca a putut sta mama ta cu voi asa mult...

Roxali , ce mai face soacra ta, a repetat analizele?
Am fost cu Eduard in seara asta la fotograf, sa ne facem poze pt pasaport...bineinteles ca a inceput sa urle cand i-am dat geaca jos, cred ca iar s-a speriat sa nu-l las acolo...am facut ca elefantii, cocosii si alte oratanii sa-l fac sa se uite in camera...a reusit pana la urma sa-i prinda o fata mai relaxata... eu am iesit cu capul putin aplecat intr-o parte (cred ca am ceva defect din cauza unei operatii la gat) si mai tragea si bimbo de mine...apoi mi-a fost jena sa-i spun ca nu-mi plac, ca ar fi trebuit sa-mi spuna ca nu stau bine...si le-am platit asa, uff ca fraiera mai sunt...oi face altele la ambasada de n-oi ajunge cu o fata de tanti aglaia dupa drumul de noapte spre Roma...
Noapte buna la mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

numai una ca mine poate bantui la ora asta pe aici...

oana lasa ca tu oricum esti frumoasa ...nu mai cheltui bani pe poze ....pai tocmai asta era oana..caci daca nu mananca la timp se trezeste in miezul noptii si imi duce totul de rapa...
plus ca eu acum eu hoinaresc pe aici caci am adormit inaintea ei... am last-o sa adorma cu sanul in guritza..ea a adormit..iar eu m-am trezit...am visat urat..si n'o am pe mama langa mine.. cui ii mai vine sa creada ca la asa o fata mare se mai teme de cosmaruri... sotul doarme si nu-l mai trezesc caci tb sa mearga la munca si tb sa fie odihnit... si eu... mi-e frica sa ma mai culc..

sa ma bag in pat sa nu ma bag..mai bine ma duc la o baie... poate ma relaxeaza...

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Buna dimineata.

Petro merci de urari .Ingrid este bine,mergem inainte.Ieri mi-a facut cadou o inimioara de plastic .Era de fapt o surpriza de la niste patatine pe care a tinut-o ascunsa citeva zile si ieri mi-a facut-o cadou(era nedesfacuta) cu urarile de la multi ani si a adaugar " mamy eu te iubesc mai mult ca tine".
Chiar vroiam sa te intreb daca mai este bunica dar vad ca era ultima zi ieri.De acum e toata a ta ,Silvia

salut toate mamicile .Promit ca citesc tot si raspund la fiecare in parte.Parol.

Cu respect si numai bine.

Ingrid amore di mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Neata feteleeeee
Poi sa o luam cu inceputul ... nu m.am lasat dar am fumat mai putin azi sper sa fum si mai putin... phew tare greu merge treaba asta

Apoi Ginger felicitari!Multumim ca mai intrii din cand in cand sa ne mai spui si 2 vorbe despre tine!Te pupam si odihna multa in curand vei dormi mai mult!

eryteea Foarte frumos gestul fetitei tale debea astept sa imi zica si ale la fel cred k voi leshina pe bune

Katia te pupam si noi si te ashteptam la barfa

Slimatei Cred k il las sa le violenteze pe toate Nu pot sa aleg eu in locul lui

RALUCAAAAAAAAAA TE ASHTEPTAAAAAMMMMMMMMMMMM

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
E vineri...ce bine! Parca nu mai trece si saptamana asta..offff
Sambata la pranz mergem la strabunica, iar seara am invitati la cina iar. Niste colegi de servici a sotului, deci azi trebuie sa-mi fac timp ptr spesa.
Duminica e mai serioasa treaba. Nu stiu daca v-am povestit..strabunica lui Giulia ( femeia aceea in varsta ce o vedeti des in pozele cu Giulia) Marti se opereaza si are doar 60% posibilitati sa treaca cu bine peste intervento. Dumineaca mergem cu ea la restaurant sa ne luam ramas bun inainte sa o interneze...Am plans toata saptamana. Este singura persoana ce ne-a ajutat cu adevarat si ne-a fost aproape. Doar ea ne-a felicitat ( pe mine si sotul) atunci cand am dat vestea cea mare, ca sunt insarcinata. Nu am sa uit asta niciodata. Sper sa treaca cu bine peste intervento.
Fetelor va rog din suflet, Marti la ora 13 faceti o mica rugaciune ptr ea sa mearga totul bine Eu nu voi putea fi defata ca sa o salut inainte sa intre in operatie, ptr ca va trebui sa stau acasa cu Giulia ( copii sub 5 ani nu au voie in reparto)insa ii sunt alaturi cu sufletul
Giulia a mancat ieri 50 gr de minestrina, 50 gr de frutta con biscottino e 30 gr de crema di semolino. Oare cat ar trebui sa pape un bb de 6 luni?
Pe mine iar ma dor degetele de la picioare si trebuie sa ma intorc la podologo ( azi fac prenotarea si mi-e frica !!!!, dar nu ma scapa nimeni de durere).
O dimineata placta la toate si scuzati-mi romanul

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =6 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput