Mamici de Italia (24)
Raspunsuri - Pagina 14
Berarpiri spune:
Noi am fost la Firenze de Pasti,pacat ca nu am prins ninsoarea,a nins dupa ce ne-am intors
.Ambra a fost cumintica,si pe drum,si acolo.Prietena la care am fost e baby-sitter(are experienta cu copii mici)si i-a placut mult la Ambra cu ea,de obicei cu persoanele pe care nu le cunoaste e serioasa si rece.
RALUCA ma bucur pentru tine.FELICITARI!Sa aveti o fetita sanatoasa si cuminte!BINE AI VENIT PE LUME ANAIS!
BIDONSKY daca ai pofta de cafea bea,decafeinata,,cum iti place.Eu cand eram gravida exageram,mancam si ce imi trebuia si ce nu,de frica sa nu am pofte.Nu cred ca dormi prea putin.Te simti obosita?Daca nu lucrezi,incearca sa te odihnesti putin dupa-masa.
berarpiri ,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:
neata si 2 cafele
...

mamii te astept la cefelutza..hai ca tu esti matinala... ce face alex..te lasa..sa bei o cafelutza mica?
ginger..multa rabdare ..o sa treaca ea si perioada asta...pupam flacaii...
ioana..pe unde umbli?
raluca bine ati venit acasa
...refacere rapida
oana multumi de info... si vreau sa-ti spun ca eduard e o scumpete..asa ce l-am mai admirat

petro multumim ...
cristina spor la invatat!
si bineinteles ca le trimit cate un
la toate fetele care nu le-am nominat!
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
dana.. ce mai face delia?
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
mamii spune:
neatza fetele
da sunt matinala SLIMATEI ceva de pe la 6 juma daca retin bine ca imi crapau okii de somn... multam de cafea 
raluca bine ai revenit te ashteptam sa vedem mica printesica
poate il las pe ale sa o corupa si pe a ta
Ce mai devine GIGOLO ![]()
Bidonsky ai voie sa bei cafea dar doar 1 pe zi fara excese
eu sunt k un rahat ( ma scuzati) pleoshtit adik mai degraba o balega .... imi este ffff rau sper sa imi revin..
siiiiiii ca o noutate DE AZI INCERC SA MA LAS DE TIGARI ![]()
![]()
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz
bidonsky spune:
BINE AI VENIT ACASA RALUK.
ASTEPTAM POZICI CU BEBITA TA.

BERARPIRI-AS MANCA SI EU CE AS POFTI DAR DEJA AM LUAT 12 KG IN GREUTATE SI TRE SA MA MAI ABTIN CA MAIAM MULT PANA INNASC.AM DEABIA 26 SAPT.
A FELICITARI PT. FETITA TA CEA CUMINTE,AMBRA.
HAI CA IN DIMINEATA ASTA VA OFER EU CAFEAUAhttp://forum.desprecopii.com/forum/iubesc%20cafeaua.gif
imi place cafeaua
eryteea spune:
Buna ziua lume.
Raluk vrem sa vedem minunea cheamata Anais.
Un gind bun ptr toate
Cu respect si numai bine.
Ingrid amore di mama.
slimatei spune:
quote:
Originally posted by bidonsky
HAI CA IN DIMINEATA ASTA VA OFER EU CAFEAUAhttp://forum.desprecopii.com/forum/iubesc%20cafeaua.gif
imi place cafeaua
dragomir corina
cam tarziutz cu cafeaua..deja dadusem eu...
mimi felicitari!
chiar si faptul ca te-ai hotarat conteaza... cred ca renuntz eu la cuscreala..

..una mai frumoasa ca cealalta..te cred ca ti-e greu sa te hotarastiStefania X2 ... sunt crestina!!!
daraban spune:
ciao fetelor
slimatei Delia e f cumintica si draguta,e complimentata de toata lumea pe aici.
Dar si eu primesc complimente ca o ingrijesc asa bine si ca se vede ca ma ocup de ea.
Maine ma duc la coafor sa imi fac freza noua.
O duc si pe Delia cu mine,sa vedem cum ne-om descurca pe acolo,daca va avea rabdare.
dana si
delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
Ciaooooooo !!!!!
Azi e ultima zi cu buni ... maine pleaca
.
ery - dai pe la noi numai cand tre' sa feliciti pe cineva, asa-i
? Mai spune-ne despre voi, despre Ingrid ... Si apropo de felicitat ... LAAAAAA MUUUUUUUUULTIIIII AAAANIIIIIII fericiti !!!!!!!!

berarpiri - tu parca spuneai ca ai primit ass. maternità dupa 2 luni jumate? Eu nici acum nu am primit nimic ... si mai are un pic si face 5 luni Silvia. Am tot sunat si vorbit pe la primarie, ACLI etc ... cica tre' sa astept ... Nici aici nu e oras mare si nu cred sa fie prea aglomerati din cauza asta ... ci doar lenea si birocratia. Cum ti-a venit, prin posta sau te-a chemat pe undeva sa-ti dea ass.?
dana - ahhhh ce te invidiez (in sensul bun al cuvantului) pt. vacanta in Ro
... abia astept sa vina luna iulie ...
Petronela si
Silvia