Mamici de Italia (24)
Raspunsuri - Pagina 13
mamii spune:
??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz
Ginger00 spune:
'neata..
eu vreau 5 litri de cafea...numai pot...parca am iesit dintr-un meci de box asa cearcane am...nu mai dorm decat vreo 2 ore pe noapte iar ziua deloc...unul tace,altul incepe...nu mai merg nici la baie singura ca mereu am pe careva in brate.o sa va mai trimit poze pe mailul comun...Avem Grig de 5 kg si Mihai de 4 ca el a avut ceva probleme cu mancarea la inceput dar acum recupereaza.Daca n-.ar fi soacre-me aici m-as tampi de cap.. Va pup ca ma chiama datoria

Mamica de gemenasi 

micio spune:
Buna dimineata!
Ginger, te inteleg ca esti tare obosita cu doi bb...curaj, ca mai cresc putin si se vor juca impreuna, ai sa stai pe canapea la relaxare doar sa-i supraveghezi...Inca nu am vazut poze cu comorile tale...
Corina, eu mai beam cate o cafea fara cofeina cand eram insarcinata ca mi se facea pofta cand treceam pa langa baruri si mirosea frumos, incepea sa salte bebe in burta...si acum e cu ochii dupa ceasca mea, ii pun si lui in alta lapte cu cacao si bem cafeau impreuna![]()
Mamii, tu cum mai stai cu somnul? S-a mai linistit Alex?
Roxali spune:
Hop si eu in pauza de pranz de a lucru...
Cristina ma bucur ca ai aparut...credeam ca vei face botezul dupa ce termini scoala...acum ai alete alergaturi pe cap si emotiiiiiiiiii...
Cu iaurtul vad ca ti-au raspuns fetele...e bun mai ales cand ia si antibiotic ptr flora intestinala.
Micio pe al meu baiat l-am trimis devreme 2,8 luni la gradi(nu nido),deoarece se blocase cand a venit mama la mine si era ca o maimuta nu vb deloc...asa ca vrand ,nevrand pleca cu pulmino in fiecare dimineata...dupa o sapt canta deja
...eu am ii explicam in permanenta ca mama pleaca la servici ptr jucarioare etc si ca ar fi mult mai bine ptr el sa stea cu copii decat cu bunica ...mai ales cand era timpul nasol nu iesea afara...il luam la 13.30,deci dormea acasa ...2 ani i 2 ani program intreg,intregutz...deci a facut 4 ani de gradi,doar nu-l trimiteam la scoala cu legea asta la 5.7 luni....rabdare ,rabdare cu el care a stat mai mult cu mami a lui trebuie sa fie mult mai atacat.
Ginger scumpo te admir si ma bucur ca ti-ai facut timp si ptr noi...nu mai comentez nik ca nici a mea nu doarme.
Daraban ma bucur ca ati ajuns cu bine.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Bidonsky poti bea cafea si manca ceea ce-ti prieste....important e sa nu exagerezi.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
bidonsky spune:
DA CRED CA O SA INCEP SA MAI BEAU SI EU CATE O CAFEA PE ZI.(DECOFEINATA).CA MI-E POFTA RAU.
NU STIU SUNT IN CONTINUARE INGRIJORATA DE FAPTUL CA NU POT DORMI.DORM CAM 6 ORE PE NOAPTE.CRED CA E CAM PUTIN,NU?
daraban spune:
ciao fetelor
Pe noi ne-a nins azi ![]()
Prima ninsoare din viata Deliei.
E interesant prin Ro,multe vizite,multe complimente din parte tuturor...ne place.
dana si
delia (11.03.2007)
micio spune:
fetele, am primit sms de la Raluca, la ora 10 , dar abia acum l-am vazut...Astazi au venit acasa...
Refacere rapida, te asteptam la povestit si sa-ti vedeam bebelina!