Mamici de Italia (24)
Raspunsuri - Pagina 12
mamii spune:
neatza multam de cafea stefania:*
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor!
Stefania felicitari pentru micuta crestina ! 
Raluk bun venit in randul mamiciilor, felicitari ptr curaj si un bun venit micutei ANAIS mult asteptate
Vad ca avem noi mamici si noi bb decand lipsesc de pe forum. Le urez bun venit 
Multumesc fetelor ptr urariile de bine la implinirea celor 6 lunute ale Giuliei, si altor fete ce nu ne-au uitat chiar daca am lipsit cam multisor de pe aici 
Sa va povestim cate ceva despre noi apoi fug la paginiile din urma sa mai citesc cate ceva..
Despre Giulietta "Bamboletta" mananca de toate acum are 2 pasti al giorno, divize cam asa:
-dimineata abia ce s-a trezit doar lapte de la san
- pe la ore 10 avem o jumatate de borcanel de pure de fructe cu doua-trei lingurite de biscuiti sau cu 2-3 lingurite de crema di semolino
-pe la 12 sau 13 minestrina de legume cu o lingura mare de carne, 2 lingurite de ulei si doua de parmiggiano+ crema di riso
Mai nou pe la 17 vreau sa-i introduc un cartof copt facut pure, sa vad cum reactioneaza.
O intrebare: voi la bb le dati iaurt? de care anume? se poate da si la un bb de 6 luni?
Despre mine cu invatatul o gramada, se apropie sfarsitul anului scolar iar eu sunt inca in alto mare
Noptea de pasti am petrecut-o la strabunica lui Giulia, insa a doua zi atat la pranz cat si la cina am avut invitati.Incetul cu incetul ma pregatesc si de botezul Giuliei, am facut lista de cadouri ptr botez la ROCCO si tot asa..
Ieri m-am trezit cu o tuse groaznica, dar n-am febra inca. Sper sa-mi treaca.
Un pupic la toate
CRISTINA mamica
de
GIULIETTA "BAMBOLETTA" 21.09.2007 =6 luni+
poze
nasterea
mamii spune:
ciao cristina exista iaurt d la plasmon pt 6 luni cu biscuiti fructe etc...:* pupici
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
povestea nasterii lui bebitz
daraban spune:
ciao fetelor
Va salutam din Ro.
Raluca felicitari pt printesa Anais,banuiam ca vei naste zilele acestea. 
slimatei felicitari pt micuta crestina,f frumoasa , am vazut-o in poze 
Noi am ajuns duminica dimi in Ro,dupa un drum de 13 ore cu masina,noaptea.
Delia s-a comportat fff bine pe drum,a dormit aproape tot timpul.
Pe mine ,invece,m-a durut capul tot drumul,nu am putut dormi deloc 
Timpul e f urat,frig,ploua,vant puternic 
Ne mai plimbam prin centre comerciale cand e timpul asa.
dana si
delia (11.03.2007)
slimatei spune:
multumesc de urari si complimente tuturor

cristina iti scz ca zic si eu tocmai acum auguri pt. 6 lunitze...dar meglio tardi che mai.. cred ca ma intelegi ca eram f. stresata prima de botez..of...
iar facusem mastita si nu trecea cu nimic...am avut niste dureri in ziua aceea ..si ma simteam asa de rau.. eram lesinata... zici ca eram in coma... noroc ca am un sot de laudat..saracul.. a facut el tot de la un capat la altul..dulce papica si curatenie..(bine ca spre seara l-au mai ajutat si vecinii)pe mine m-a trimis sa fac o baie ferbinte si in patutz la riposo poate mai trece ..sa fiu fresh la botez...nu pot spune ca eram cine stie ce spre seara dar oricum mult mai bine decat dimineatza... si cum se spune..nici o zi fara aventura... ![]()
![]()
dana (daraban) cum va ganditi sa va petreceti timpul in ro..?
mimi stai linistita ![]()
ioana scz..ca nu-mi aduc aminte daca am urat giuliei auguri..9 lunite wow... quando mai...arrivereme pure noi...
ali multumim pt. auguri lui tati...dar nici cu nasu' nu -mie rusine![]()
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
pet.cost2005 spune:
Ciao a tutte !!!
Suntem si noi pe-aici ... cam zapacite dupa atatea feste. Si ne obisnuisem cu tati acasa ... ca bine mai era
.
Ieri am fost la o plimbare, la iarba verde ... iar Silvia era terminata pe seara cand am ajuns acasa ... a dormit dusa azi-noapte.
stefi - felicitari pt. botez si toate celelate sabatori ale fam. ... ca nu am mai apucat sate felicit. Am intrat doar scurt asa sa o felicit pe ralu pt. nastere ...
Fetele care sunteti in Ro ... distractie placuta si vacanta placuta !!!!!
cristina - ma bucur sa mai citesc despre voi ... te cred ca esti super-impegnata cu atatea pe cap.
Nu-mi mai aduc aminte ce vroiam sa scriu si cui sa-i raspund
.
Petronela si
Silvia
micio spune:

Si pe mine m-au facut de cap festele astea, ca l-am avut pe Eduard 3 zile acasa, iar tati a lucrat, ca sa-si poata lua liber colegii care sarbatoareau Pastele, a fost si vremea nasoala si am stat mai mult in casa.
Stefania, felicitari pt botez..frumoasa bebelina! Imi pare rau ca nu ai stat chiar bine, iei antibiotic pt mastita?
Dana si Alex, vacanta placuta in continuare, bine ca a fost ok totul pe drum! Noi in august mergem in tara, mi-e cam teama si mie de drum dar si de cum se va acomoda Eduard, caci nu am mai plecat pana acum.
Katia, esti la relax...ce-ti pasa, are "jucarii" noi Giulia![]()
Cristina, am vazut poze noi cu Giulia, a crescut deja sta in fund...
Noi am fost sambata la o aniversaare a unei fetite de la gradinita, de cum am intrat Eduard s-a pus pe plans, credea ca-l las singur acolo...a stat lipit de mine un timp apoi cad s-a convins ca nu plec s-a dus la joaca, m-am intalnit cu fosta mea vecina care e psiholog, i-am spus ca l-am inscris pe Eduard din septembrie la gradinta cu copiii nascuti in 2005 si cica sa vorbesc cu eduacatoarele cum se comporta, daca face fata activitatilor el fiind mai mic, ca daca e mereu in urma e mai bine sa-l aman pt anul urmator cu copiii din 2006. Roxali tu cum ai procedat cu Enrico, ca si el e nascut tot in ianuarie?
Astazi cred ca i-a fost dor de bimbi, ca nu a mai plans la ducere, a si mancat hamburger cu piure...Le-am lasat aparatul foto si i-au facut poze
pet.cost2005 spune:
oana - ce frumusel e
... si ce cuminte pare el acolo in poze, cum se joaca ... Vad ca prefera mai mult sa stea prin preajma electro-domesticelor
... masina de spalat, de calcat, lavastoviglie etc. ... in fine, barbat de casa, dom'le!!!
Petronela si
Silvia
micio spune:
Petro, face si el ce vede la mami
...dar a zis ta'su ca-l duce sa vara sa-l invete alpinism
, sa faca si lucruri mai de baieti...multumim de complimente
pet.cost2005 spune:
Aha ... treburi de oameni ... pescuit, masini, fotbal ...![]()
Petronela si
Silvia