Mamici de Italia (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce ma bucur ca intre timp a nascut si raluca... imi pare rau de lungul travaliu :( dar bine ca s-a terminat totul cu bine si acum iti poti imbratisa bubulina cu dragoste... refacere rapida si numai bine...

bine ai venit pe lume Anais sa fii frumoasa si cuminte..papacioasa si necoliciasa... sa-ti dea Dumnezeu tot cei mai bun pe lume..sa nu ai parte de neplaceri si sa te bucuri de viata alaturi de iubitii tai parinti...

sa va spun despre noi..inca nu am terminat petrecerea o tinem lantz asa... sunt persoane care inca nu au reusit sa ajunga la botez si nici in prima zi..asa ca le asteptam inca si azi :)))

nu prea avem timp sa stam pe net ...dar vrem sa va aratam mica crestina

va pupam si va uram paste fericit incontinuare tuturor celor care il serbeaza...
va

marele eveniment :)azi in plus implinim 3 lunite, iar tati anii..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Un pupic dulce la toate,toate mamicile de pe meleagurile astea.Sa va traiasca si sa creasca sanatosi copii vostri.
Buoana pasqua.

Raluk ,ai devenit mamaica

Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste.

Felicitari si suflicate la maneci ca de aici incepe o alta viata.

Ingrid amore di mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sunt o nesimtita nu am avut timp sa va zic si eu buona pasqua dar va zic acum BUONA PASQUA RAGAZZE :) care sarbatoriti bineinteles!

Raluca imi pare rau pentru travaliul lung dar cu siguranta acum nici nu mai conteaza cum a fost ci ca ai devenit MAMICA in toata regula!FElicitari Anais sper sa ai o viata plina de bucurii alaturi de parintii tai si multe multe reushite:) siiiiii felicitari si tie RALUCA.REcuperare rapida:)

ahh si pentru ca sunt poarca dabinelea stefania am uitat sa iti zic ca am vazut poze cu fetit ciufulit si hainute de botez... si sunt superbe dar pentru ca a trecut deja momentul..Felicitari pentru increshtinare!Aveti o fetita SUPERBAAA
Alex super ca ai ajuns in ro si eu am avut nishte emotii...dar totul a fost aproape perfect:)

Simonicuta tu ai nascut natural natural natural?=??

si acum pentru ca sunt sigura ca nu ati dormit prea mult si va e somnicutz pentru toaaata lumea

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
Slimatei-felicitari crestinei
ce scumpa e si frumoasa
sa va traiasca :)
Mamii-buna cafeaua

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

quote:
Originally posted by eryteea

Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste.

Eryteea-cuvinte sacre
esti o dulce cum ai descris atitea emotii care merita traite din plin

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari proaspetilor parinti!
Bine ai venit pe lume Anais sa cresti mare sanatoasa,frumoasa si dsteapta foc!

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Stefania sa-ti traiasca mica crestina si" La multi ani taticului!"
Nasica e oachesa rau

Alex ma bucur ca ati ajuns cu bine.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

ciao gagici!!!!
of e o vreme tare urita aici , ploua si e frig aleks al meu sa plictisit tot in casa
este cuminte papa bine si doarme super ok
ma gindeam ca o sa fie vreo schimbare { patutul} dar vad ca ii place noul patut . Ce bine e sa te ajute cineva cu bbul,acum am putin timp si pt. mine Profit de luna asta ca dupa aia cind incep serviciul
va pe toate si sanatate multa bbilor!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput