Fulguleti de nov-dec 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 9
danita spune:
salutare
citit cat apucat , sunt obosita si f umflata . iau niste medi care nu fac bine pe de-o parte dar de fapt nici pe partea care ar tre sa se vada inca nu se vede ;) . mai insistam pana la sf saptamanii , daca nu, PA ! am un burtok de luna 6 .......
noi suntem bine, papam si papa de om mare si papa de bb depinde cum are mami oalele pe foc :) . azi si-a murdarit masuta cu carioci si i-am spus : cine o sa curete acolo ? el a raspuns : bubu, toto ( adika bunicu cartofi ) el facuse asocierea dintre a curata cartofi si a curata masa :))
mai aveam de spus .......dar iar pik .......deh azi am fost menajera ;)
D
aka spune:
una dintre cele mai rele zile. dar bine ca a trecut si acum e la nani. nu spun mai mult ca e posibil sa imi iau niste rosii in cap. si sa nu uitati ca fiecare copil are un inger pazitor care vegheaza.
multumesc Doamne
ca vroiam sa intreb si tot uitam. Dianocica unde e "noua casa"? si cum a iesit rezultatul la analiza urinei?
Donia multa sanatate. pupam tare tare mamica inteleapta.
Flore, A_deju pupici multi. azi i-am facut o pulpa de pui la gratar si i-am dat asa cu bucatica, dupa ce am curatat-o de coaja. a mancat-o pe toata, bineinteles uitandu-se la baby einstein. trebuie sa incep sa o pun iarasi in scaunul de masa ca acum mananca in scaunul de la calculator, si nu vreau sa se obisnuiasca asa.
dandusica??? unde esti???
Deea, si tu?
ma duc langa pui. noapte buna.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006
roxanica2006 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt. sustinere, incurajari, sunteti nemaipomenite, adevarate prietene!! M-a impresionat atentia voastra
Sunt si eu alaturi de voi si regret nespus pierderile pe care le-ati suferit, va respect ca ati putut zambi si privi senin viata dupa experientele triste..
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
desiree spune:
roxanica, eu te inteleg perfect, pe mine m-au crescut bunicii de la 3 luni pana la 7 ani cand am mers la scoala..nu o iubeam pe mama cand venea sa ma ia urla si camasa de pe mine...deh, astea erau vremurile..nu stiu ce ma fac cand o sa moara ei doi,si mai ales bunica...deocamdata sunt in putere, dar...este de neimaginat acest lucru..sa moara cineva la care tii enorm....iti doresc sa te mai bucuri de el o perioada!si pastreaza moralul la un nivel acceptabil..pentru David!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
deeaA spune:
Sunt aici,AKA,stau si eu in umbra si-mi spun ca nu e timp pierdut aiurea daca mai zic si eu cate ceva pe aici.
BAMBO imi pare tare rau pt.ce a patit piticuta ta,multa sanatate si sa treaca frumos!Si sa-ti traiasca finutul!!!
Tin sa felicit si noile viitoare mamici FLORE si MONICABB sanatate la puiutii din burtok!
Am vizionat poze cu barbatei care mai de care mai frumosi,LUCA,ERIC si DENIS
ROXANICA tare rau imi pare de bunicu si de tratatia doctorilormulta putere in continuare !
Teutz spune:
Bineinteles ca apar si eu cand toata lumea s-a bagat deja la culcus!
Anateo, multa sanatate lui Teo! Poate totusi n-o sa ia si Seba conjunctivita.
Asiza, cat a crescut Denis!!! In cateva poze mai sa nu-l recunosc! Frumos foc flacaul tau!
Bambo, sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos!
Roxanica, multa, multa sanatate bunicului tau! Ai un talent fantastic la povestit! M-ai facut sa plang. Si pe mine m-au crescut bunicii pana pe la 5 ani.
Acs, m-ai imbolnavit cu pozele si filmuletele voastre! Ai trei bursuci SUPERBI!!! Nu-mi vine sa cred cat de mult a crescut Victor si cat s-a schimbat, e un adevarat barbat! De domnisoarele Maria si Ioana ce sa mai zic, ca sunt atat de finute si de scumpe…
Aka, un dulce si apasat pentru Cristina. Alexia mananca supa de pui cu galuste, supa de vacuta dreasa cu lapte si ou, ciorbe (de perisoare, de vita, de pui), paste cu carne, orez cu legume si carne, peste cu legume, tocanite, spanac cu ou, legume cu pui la cuptor, ficatel cu piure de cartofi, budinci… Toate sunt facute ca pentru noi, doar ca pun mai putina sare si nu prajesc nimic, doar inabus in ulei cu apa.
Ziggy, ce mai face Calin?
Aelitaaaaaa! Auraaaaas!
Pupici si noapte buna tuturor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Stiam eu ca am uitat ceva...
Daphna, am admirat minunatie de fulguleata Elisa si efectiv m-am indragostit de ea! E scumpa foc, foc!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Dia1609 spune:
roxanica, asa de frumos ai povestit despre bunicii tai ca mi-au dat efectiv lacrimile... eu n-am avut parte de asa ceva, bunicii mei n-au fost implicati in cresterea mea, si nici nu am fost f atasata de ei.. si nici n-am pierdut pana acuma pe cineva drag, si sper sa nu se intample prea curand, doamne fereste.. asa ca nu stiu prin ce treci, dar tot vreau sa-ti spun ca tb sa fii tare pt david... sa nu te vada trista, plangand... si sa te bucuri de timpul ramas cu bunicul tau.. stiu ca zona zoster e fff dureroasa, saracul ce pacat ca tb sa treaca prin asta .. tare-tare
dianocica, o poza cu casa cea noua?
admirat baietii, care mai de care: denis , eric-motanul si bursucul ... moamaaaa ce de baieti frumosi, numai unul si unul
acs, minunati bursucii tai, toti 3 ... si incredibil ce mare e victoras ... si ce schimbat pare.. unde e bebelusul grasut de altadata? e baietel in toata regula pe toti
admirat si pe daphna si elise la maneca scurta... cred ca v-ati simtit super! elise e frumoasa foc, da' frumoasa! are si pe cine semana, ca si mama si tata sunt frumosi foc.. si tineri
flore, te-ai cam dat la fund... nu-mi spune ca va plimbati toata ziua pe vremea asta nashpa .. ia mai bagati o vizita
mai stie cineva ceva de fatima si eva? fatimaaaaaaa
lizzy spune:
apropo de umbre... va rog, imi permiteti sa va provoc la o tema cu totul si cu totul speciala...
'fetele din umbra'... care citesc dar nu scriu, care se bucura, sufera, sunt alaturi de grup dar nu spun...
doua deshte sus, va rog! ala e... ala e...
hai sa strigam catalogul un pic... un mesaj de buna ziua, primavara, si atat, sa afle lumea ca sunteti ok, sanatoase, ca baietii si fetele sunt si ei/ele ok...
multumesc anticipat pt participarea la prezenta
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc