Fulguleti de nov-dec 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

incep eu
PREEEE-ZENT!!!

raportam muci si tuse de 2 zile. dar nu se pune... papa, doarme, se joaca, deci e in grafic...

predau stafeta... next, please!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

prezent

neata. va servesc cu un ceai de slabit. in ultimele 2 luni m-am ingrasat 4 kg asa ca e timpul sa iau masuri. copil bine sanatos, mananca, ne izolam inca din cauza de mama stresata, la ora asta inca doarme. raport incheiat.

pupam cu drag dna profesoara care a strigat catalogul .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Prezent si noi!

Fugim repede afara!

Va iubim si va pupam!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

neata natiune

Vizionat poze misto cu flacai frumosi

Bambo felicitari pentru finut

Monica super e fetitaaaa, felicitari sa va bucurati de ea

Noi creca am scapat de varicela nu a mai facut bubite si alea care au fost au trecut. Sa fie asa simplu oare? A facut doar cateva bubite creca 4-5 la numar si au trecut repede una de pe obraz a tinut ceva mai multe zile, in rest nimic deosebit, primele zile parca era mai somnoros atat.Vorbeati de febra intr-o zi si Mario cand a facut rubeola a avut 40, era rosu tot la fata dar cu nurofen a scapat, defapt , o data nurofen, o data supozitor eferalgan.
Pot sa declar ca avem deja la caietel, rubeola si varicela. Acum oare ce mai urmeaza.

Eu deja sunt balena, bebelina misca destul de bine, vai de ficatu meu.Multumesc lui Dumnezeu ca Mario doarme bine noaptea si asa ma pot odihni. Vad ca unele fete au probleme cu somnu, nustiu ce sa zic la capitolu asta, ca noi de mici dormim bine.Nu zic am avut si noi cateva nopti mai agitate dar 90% dormim bine.Ca mai primesc cate un picior in gura asta nu se pune Oricum Mario practic are programul meu de somn, in schimb cand e treaz cat e ziua de mare toata ziua e in miscare continuua, nu l-am vazut o data sa stea si el in fund sa se joace cu ceva.Dar asta e... trecem noi si peste asta, o sa-mi fie dor de clipele astea.Vroiam sa va intreb cum reactioneaza la voi copii cand vad ca va giugiuliti cu sotul, va pupati , va tineti in brate, oare ei in inteleg? Mario cand ne vede ca ne pupam sau ne tinem mai strans in brate sau ne mai giugiulim si noi in secunda 2 e calare peste noi, se baga si el la pupaceala si rade...

Va pup si o zi buna

Stela 27s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

marc s-a trezit la 6.30, la 8.45 a picat la datorie. inca avem 2 somnuri pe zi, cam intre 10-11 si 15-17. papa ce primeste, frecvent borcanele, am impresia ca nu mai stiu sa gatesc, parca de toate s-a plictisit… tre sa iau un pic cartea de bucate la mana…

acs, felicitari pt copii, sunt atat de frumosi, doamne ce realizare… si chiar s-a maturizat mult victor!

aka, ce s-a intamplat?! aici nu se folosesc rosiile. decat la salata, eventual. asa ca… poti spune orice, nimeni nu e perfect.

dovada… eu… acum 2 zile am incercat sa-l adorm in patul mare, in schimb am aodrmit eu, el a plecat, accesul spre scari (directia in jos) era liber, doamne-ti multumesc ca alin era la baie si l-a vazut cum alearga spre trepte… altfel, nici nu vreau sa ma gandesc ce nenorocire se putea intampla. prin urmare nu-l mai adorm in patul mare decat daca sunt odihnita…

daphna, minunate pozele. imi poti da detalii despre doha, evetual pe pm daca ai timp… fac lista si culeg impresii pt cand voi avea si banii necesari… de abia astept sa-mi duc muschetarii in vacante…

roxanica, doamne-ajuta sa fie cat mai frumos si nedureros pt bunicul tau. sa fie fericit in fiecare zi din cate i-au mai ramas...

deeaa, sper ca sunteti ok, n-ai zis nimic de david.

dia, ‘casa noua’ e in ghilimele. nu e vorba de locuinta ci de un forum nou. sper sa nu se supere dianocica pt explicatie, si eu am crezut initial ca e vorba de locuinta si vroiam sa-i zic de poze…

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Prezent si noi!

Fugim repede afara!

Va iubim si va pupam!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

vine azi-noapte sotzul dupa 2 zile de capitala... dimineata la 7.30, cand sa mearga la birou si ianis la gradi il aud.... brrrrr, ce frig e pe-aici... da, draga, ai uitat?! la noi inca iarno-primavara

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

PREZENT!

Scriu acum de dimineata, pana nu ma apuc de lucru!

Am vazut o frumusete de fetita: Elise. Daphna, sa-ti traiasca!

Ma bucur ca v-au placut pozele. Am pus putine, din lipsa de timp. Am ramas datoare cu pozele de la ziua Ioanei, dar mai aman cateva zile. Bursucul meu a crescut mult, intr-adevar :). E innebunit dupa masini si catei, pisici... De dimineata era gata sa scape din casa cand au venit gunoierii. "Otete tutu!" Masina era portocalie si avea si girofarul in functiune. Adica o adevarata nebunie! :)

Ma intorc la lucru si la nelipsita cafea de dimineata.

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

neata.

prezenti si noi.
am avut o noapte super ,copii au dormit neintorsi si s-au trezit la 8.45.super.mergem sa mincam,apoi un pic pe afara.diana si la capitala e c-am frig astazi bbbbbbbrrrrrrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna de dimineata!! intre cafeu si tigaret, mai arunc cate-o chestie la valijoara.. plecam azi la galati, revenim duminica, sper sa pot semna condica si de pe-acolo :)
in rest toate bune, evident ca ardeii umpluti i-am halit eu si mihaiul, copchilul a lins si el timid vreo doua bucatele... asta e, macar sa fie doar nemancat, si-n timpul asta sa iasa toti nesuferitii de colti care-au mai ramas :))
va pup cu mult drag, in caz ca n-oi putea sa intru va doresc un sfarsit de saptamana minunat, sa fiti cuminti, nu deschideti usa la lup, etc etc etc :)))
fuuuug la motanimeeee !!!! puuuuuuuuup!!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput