Fulguleti de nov-dec 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 11
marani spune:
prezent si eu...adevarat e ca citesc, ma bucur ori intristez..dar n-am chef de povestit
de o saptamana dormim toti trei in pat...love is in the air...cea mai fericita e Ana Maria, apoi sotzul si eu ma bucur pt ei...ca eu cunosc marginea patului de fff mult timp..
pupam pe toata lumea!
Ajutati-o pe Sonia
eri_ka spune:
Vad ca s-au schimbat treburile pe acilea,se striga prezenta, nu mai putem chiuli. Nici macar motivat sau cu invoire de la parinti ?
Suntem bine, dar am o perioada in care tre sa stau 12 ore la munca, ajung acasa ptr baitza si somnic. bona sta doar 8 ore, cica nu poate mai mult ca-i prea obositor, asa ca noroc ca am prieteni care ma iubesc si o iubesc pe Ingrid si s-au oferit sa stea cu ea pana vine sotul de la job.
Eu sunt din ce in ce mai nemultumita de bona si ma gandesc serios sa o dau pe Ingrid la cresa. alta bona nu mai vreau! Prin aprilie incep sa merg pe la gradinitele din apropiere la vizionari.Ma gandeam sa incep din toamna dar zilnic mai apar mici "chestii" care ma fac sa ma gandesc sa incep mai devreme cautarile si chiar sa o inscriu mai curind.
Altfel, toate bune pe la noi. tuturor.
Lavinia_P spune:
Ce ma enerveaza pcul asta ca nu-mi retine parola..ca as scrie mai des..tre sa ma loghez de fiecare data...
Am vrut sa va spun ca am vazut filmul 10.000 bc... si mi-a placuutt tare de tot... asa m-am simtit iar copil urmarind o poveste cu sufetul la gura..
Ma gandeam ca daca era si Mihaitza de vreo 4 ani il luam cu noi.
minunea mea
Lavinia_P spune:
Si am vrut sa mai spun Roxanica...eu sunt sigura ca va fi bine pana la urma bunicul tau...medicii ,decat sa recunoasca ca nu stiu ce are ,mai bine zic de o tumoare,ca la varsta asta sunt sanse mari sa o nimereasca.
Si bunicul sotului a patit asa acum 2 ani de Craciun.. asteptam toti sa se duca (dupa spusele dr)..au facut vreo 3 interventii.. dar acum e bine.
minunea mea
sbogdana spune:
si noi prezent, dar mai greu cu scrisul;
suntem bine, citim, ascultam muzica, dansam.. dovada aici
poate revin mai incolo ca acum trage de mine
la toti
flore26 spune:
Neatza...am luat si eu micul dejun, am trebaluit pe aici, si acum la cafea...mama da ce buna e...
Mai fetelor ma inebuneste cu rujurile...nu iese din casa pana nu o dau cu strugurel, care strugurel poate sa fie si un creion, orice, numai sa ma fac ca o dau cu ceva pe buze...acum i/am dat un strugurel nou, sigilat...in 5 secunde l/a desfacut, si se rujeaza de zor...dar cum face cu buzele , zici ca s/a nascut cu ruju/n mana...pfu ce ma asteapta...nu va zic de parumuri, da? toata ziua tza tza...dimineata dupa ce o spal pe fata, pe dinti, o creia o pauzasc pe fata cu mustela, si apoi zice tz, tz, o dau cu parfum, apoi face cu buzele, o dau cu strugurel...apoi e fericita si bate din picioare...ROXANICA te inteleg...si eu am pierdut multe persoane foarte dragi...tu inca il ai langa tine, bucura/te de el in fiecare clipa...7+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
flore26 spune:
quote:Pfu ce dansatoare...ce par are...ma inebuniti cu copiii astia cu par superb...va pup
Originally posted by sbogdana
si noi prezent, dar mai greu cu scrisul;
suntem bine, citim, ascultam muzica, dansam.. dovada aici
poate revin mai incolo ca acum trage de mine
la toti
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
7+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
dandusa spune:
revenit acasa dupa doua zile petrecute la mare...
am fost la dr sa vedem printesa mica din burtica,este bine,maricica,eco arata 8+,col luuung, ,am si o poza draguta,raportez aceleasi emotii ca prima data...,cand am vazut ecranul cu bubutza am inceput sa plang...,toata ziua m-am uitat la poza...,i-am aratat-o Crinutei,i-am explicat cine este ,o striga intr-una"bebe,bebe",sant coplesita...
eu sant inca plina de greturi...,nu stiu ce sa mai mananc...,mi-e greata de orice...,abia reusesc sa-i gatesc Crinutei...,
lipsa de pe forum se datoreaza in cea mai mare parte timpului...,apoi a starii mele de rau...,cand o sa scap de perioada asta gretoasa ,am sa intru mai des...,pana atunci nu pot sa citesc tot,dar pozele nu-mi scapa niciodata
intarcatul este pe aceiasi treapta ca si pana acum...,la C-ta prima zi a fost groaznicaaaa,a doua zi a dormit f bine cu prima trezire la 6 dimineata...,am zis ca nu-i adevarat...si de bine ce a fost alaltaieri..., ieri a racit ,asa ca azi noapte am fost de garda la aspirat muci,alaptat,schimbat pampers plin...si cand aveam timp dadeam cate un cap in perete asa de reveneala...
la sf lunii Martie,Claudiu va avea 4 zile libere...,atunci planuim o rasturnare de situatie...,studiem si apoi aplicam un program de adormit fara tz...si fara plans daca se poate...,sa ne ajute d-zeu...
m-am ingrasat 5 kg...,aproape ca nu-mi vine sa cred...,ma simt cat casa...,burta se vede f bine pt 2 luni...,probabil ca asa-i la a doua sarcina
Crinuta mananca in continuare f bine,toata ziua cere de papa...,chiar si ieri cu mucii pana la brau manca...,fara probleme...,alearga toata ziua,fara oprire...,doarme f bine ziua...,se catara pe orice...,pe scaun si pe masa de sufra se urca singura fara nici o "scara",n-o mai poti lasa nesupravegheata o sec...,face o mie de prostii si ce ma enerveaza fff tare este ca seara cand este vizibil obosita,ametita,fuge cu viteaza 5 a...sau se invarte intr-un loc pana cade...,evident ca da cu capul sau ia vreo gura de mobila...,daca incerci s-o opresti ai de-a face cu vocea ei de soprana...se enerveaza cumplit...
caninii inca n-au iesit...,la sf lui Martie se fac 3 luni de cand sant umflati ingrozitor,de cand ea este f nervoasa, si de cand nervii mei sant intinsi la max...
Mamica stralucitoare
7+ + Crinuta 1 Nov 2006
mamaana spune:
quote:
Originally posted by daphna
stiam k am uitat ceva....niste poze cu noi.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
ce frumoasa si simpatica e
si prin ce locuri exotice ati fost...
doradora spune:
ei, daca stati cu catalogul in brate, nu ne treceti absente, ca aici suntem. o tragem de vreo 3 saptamani, intai a avut probleme cu scaunul, era atat de iritata ca nu ma lasa nici macar sa o ating, statea fara pampers, in patul ei, pt ca era si deranjata la burtica si erau scaunele dese; dupa aia am continuat cu stomacel deranjat, am terminat si tocmai am luat-o de la capat cu diaree. nu-i place laptele fara lactoza, altfel nu ia medicamentele, afara nu am putut-o scoate din cale afara, din cauza de stomacel si poponeata, si tot asa. nu f tragic, dar destul de solicitant.
mai am o suparare; vine summit-ul lu` peshte, noi stam chiar in coasta lor, se anunta nu stiu ce demonstratii si iar nu o sa iesim.
eu am iesit din butoi si, din fericire, de mult ce m-am ingrasat de la dulciuri, nu mai incap la loc in el; termin si cele 2 luni de antibiotic de la dermatolog, dar rezultate spectaculoase nu sunt in mod deosebit, am impresia ca o sa raman patata ca un dalmatian; bine, exagerez, dar nu s-au dus, si vine vara si maneca scurta si se va vedea. luni merg din nou la dr, teoretic de final de tratament, dar e discutabil aspectul, si mi-a zis de data trecuta ca altceva nu are ce sa-mi recomande decat toxina botulinica, la care eu am cam strambat din nas.
de la baba nu am nici o veste; traieste, dar e cuminte in ceea ce ne priveste, nu ma mai supara; e prinsa cu muncitorii care zugravesc pe holuri, plus cu unii care renoveaza la etajul 7.
chris + alexandra
bebeii nostri