Fulguleti de nov-dec 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

acum am adormit-o, si vecinul de palier isi sparge faianta din baie cu bormasina iar afara sparg unii trotuarul cu picamarul...

Roxanica imi pare tare rau. eu am trecut de doua ori prin despartiri definitive, adica am pierdut amandoi bunicii care m-au crescut. greu, tare greu a fost, si este in continuare. bunicul a plecat foarte repede, nu s-ar fi gandit nimeni la asta, era sanatos tun, si totusi inima a cedat. si singura care m-a facut sa trec peste aceasta mare durere a fost Cris, era in burtica pe vremea aia. si acum ma doare sufletul cand ma gandesc ca nu ii spusesem, aveam abia 8 saptamani, si ziceam ca weekendul ala sa ma duc sa ii spun. si el a plecat vineri. Ruxandra are dreptate, petreceti cat mai mult timp impreuna, bucurati-va de timpul ce ia mai ramas. te imbratisez strans .
Laura cred ca te inteleg perfect. din pacate. odihna cica ar rezolva multe, si cateva discutii. sper sa fie totul bine, macar nu te mai gandi la separari si alte rele. ia-le si tu mai usor, stiu ca e greu, dar pentru Dani fa efortul. mi-ar face mare placere sa ne cunostem. ai grija de tine .

mai spuneti si voi ce mananca fulguletii, ca am o pana de ideii...
i-am vazut pe Denis si Eric. ce copilasi frumosi si mari...

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 53 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/8819/age.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

aka, abia ce-am facut niste ardei umpluti. 2 la numar :) unu' mie, unu' tie, unu'-n gura lu'..motanu' :)) piept de pui tocat, amestecat cu un ou, ceapa maruntita, patrunjel maruntit cat cuprinde, un varf de sare, si am adaugat o lingura de bulion cand fierbeau... sa vedem dac'-o considera ca-s interesanti :) adevaru'-i ca trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa-l trec mai pe mancare de om mare, ca cereale, borcanase si nebunii de-astea nu mai vrea sub nicio forma... aseara de ex a mancat friptura de pui si cascaval.. noroc ca eram in vizita la oameni care mai si gatesc :)) borcanasul de cereale cu vanilie a fost un cah major de la prima lingurita :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by acs
Am reusit sa pun cateva poze: aici
si niste filmulete:
Ioana
Ioana (2)
Maria
Maria (2)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

intr-adevar 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LAURA sper sa rezolvati problemele si sa treaca repede perioada asta ...

Mai, vazut MOTAN frumos foc, si pe bune ca/l iubeste camera, vazut zulufi de GRIGORE, si ce ma mai mir de ei, dor dor o iesi si bebe 2 cu asemenea frumusete de par , vazut cele 3 minuni, doamne,ACS sa/ti traiasca si sa te bucuri de ele...nu am apucat sa vad poze de DENIS ...da nu le ratez
AKA ce mancam noi...orice, adica aproape orice: supica, ciorba de legume, ciorba de pui a la grec, cu smantana, i/am facut si supa de bulion dar nu i/a placut, asta la felul I; la felul II: pilaf de orez cu pui, mancare de cartofi cu ficatei de pui, tocanita de pui, de ficatei, pireu cu pui la gratar, sau pur si simplu copanele fripte, iau pielita si ii dau in mana, mananca un copanel fara probleme, spaghete cu carne tocata de pui, chiftele din carne de pui,...ma mai gandesc si iti mai zic, oricum de la 1 an, mananca mancare facuta pentru noi, doar ca doar cu un varf de sare, noi ne punem separat...si ii merge mult mai bine . A gustat omleta de la mine, pentru ca nu am mai scapat de ea, si isi lingea degetele ...si in general orice mancam noi vrea sa guste si ea...
Vine tati acasa, asa ca va tzuc si ne mai auzim...

6+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Ma uit pe prmia la "prima zi"...

Ruxandra,
Super cum ati fugit voi la ski...ce frumosi sunteti si ce peisaje...
De conu' si prietena lui nu mai am cuvinte..
Acs,
numai atatea poze?ce a crescut victor si ce frumos s-a facut!
Iulia stefy,
De data asta o cotrazic pe pediatra ta...mihaita a primit clisma cu desitin pt ecografie...nu iti spun in ce stare era...mi se rupea inima...probabil ca se invartea totul in jur ca nici in picioare nu putea sta..si se uita exact ca un o beat la noi..
Dupa ce a trecut efectul a fost extrem de agitat si nervos...
In schimb ,fenobarbital i-am dat o data la 39.5..si nu am vazut nici o reactie de genul asta...nici acar nu pot spune ca a dormit mai mult..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica ti-ai gresit cariera....psiholog trebuia sa te faci.
asadar.....
din ciclul incerc sa nu o iau razna (mai mult decat am luat-o deja) uitati o glumita.....
SISTEMUL DE (DE)PUNCTARE AL FEMEII

In lumea dragostei, o singura regula e valabila. Sa faci femeia fericita. Faci ceva pe placul ei, castigi puncte. Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta. Cu parere de rau, astea sunt regulile.
Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:

INDATORIRI OBISNUITE

* Faci patul (+1)
* Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1)
* Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2)
* Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5)
* ...Pe ploaie (+8)
* ...Dar te intorci cu bere (-5)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar nu era nimic (0)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si era ceva (+5)
* ...Ii tragi una cu facaletul (+10)
* ...Era catelul ei (-20)

EVENIMENTE SOCIALE

* Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0)
* Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o vorba cu colega (-2)
* ...Pe colega o cheama Tina (-10)
* ...Tina, dansatoarea (-20)
* ...Tina are silicoane (-80)

ANIVERSARI

* O scoti la cina (+2)
* O scoti la cina, si nu este un club sport (+3)
* Ok, e un club sport (-2)
* Si e noaptea cu bufet suedez (-3)
* E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt pictate culorile echipei preferate (-10)

SEARA IN ORAS

* O scoti la film (+1)
* O scoti la un film care ii place ei (+3)
* O scoti la un film care nu-ti place (+6)
* O scoti la un film care iti place tie (-2)
* ..Se numeste "Robocop" (-3)
* ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15)

CONDITIA FIZICA

* Ai facut burta (-15)
* Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10)
* Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30)
* Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-800)

MAREA INTREBARE

* Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi puncte indiferent de raspuns]
* Eziti cu raspunsul (-10)
* Raspunzi, "..Unde?" (-35)
* Orice alt raspuns (-20)

COMUNICARE

* Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0)
* Asculti, peste 30 minute (+50)
* Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV (+500)
* Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-400)

va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,ce scump e Denis,dragul de el ce creste!!!Si tu arati tare bine!
ACS,copiii tai sunt desavarsiti,niste adevarate minuni!!!
ROXANICA

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

laura stii ce ma bucur cel mai tare? ca nici eu nici el nu ne incadram in 'sistem'

fug acasa la copii
va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Roxanica, tu stii da ca cel mai important pentru bunicul tau este sa va vada bine sanatosi si fericiti? Hai, o sa fie bine, o sa se faca bine, da? Fii optimista!

Anateo, eu as veni maine in parc dar cica ploua de dimineata. Hai sa ne intalnim tot in zona aia tot asa dimineata. Eu normal ajung la 10-10.30. Daca nu ploua si reusim sa ne vedem super, daca nu, atunci incercam poimaine. Pupici.

Madaluta, da, suntem foarte bucurosi. La inceput sotului meu i-a cam picat fatza, nu se astepta, dar dupa vreo juma' de ora era cel mai fericit. Zicea: "O sa umble pe aici prin casa o fetita mica si grasuta, oooffff!".

O sa va pun poze cu burtica intr-o zi cu soare, promit. Recunosc ca mi se pare asa cumva sa-mi pozez burta dar pentru voi ce nu fac? La Dragos am facut poze numai in ultimele zile.

Noapte buna

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna seara,minunatili !!!
reveniram acasa cu forte proaspete..numai bune ptr a primi inca o masea si primul canin...Afost suberb,dar credeti-ma k tot mai bine e in patul tau !drumul a fost ok,a dormit tot timpul..nu m-as fi gandit nici moarta la asa ceva.per total deci,e bine...azi am facut si noi ror-ul...
va pup si va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput