Fulguleti de nov-dec 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

roxanel ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

monicabb, felicitari pt fetita!!!

bambo, sa va traiasca finutul, si ma bucur tare mult ca antonia e bine!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by asiza

Roxanica, esti o minune!!!! Doamne cat de frummos ai povestit de bunicul tau...mi-au dat lacrimile!

Ihi.

Raza de soare.. eu nu ma pricep, da stiu ca ecografia nu este deloc invaziva. A facut ecografie abdominala? Acea eventuala tumoare a simtit-o medicul numai la palpare??

Si acu nu te pierde cu firea. Nu-i vremea. Acu tb cautat leac, dar fara chin prea mare pentru el. Si chiar daca.. nu stiu cu a nu-i spune. Poate el ar trebui sa ia unele decizii.. dar aici stiti voi mai bine .

Si, in orice caz, tu ai de facut si de indeplinit anumite planuri:
1. scos bunicul in oras, la o carciuma, la o terasa, la un suc si-o prajitura
2. cumparat ceasul si florice cele multe
3. vizitat si iesit la plimbare cu David
4. stat de povesti din vremurile cand erai pt mami a ta "aer, soare, cer, pamant" (scuze, nu mai tin exact minte)
5. facut multe, multe poze.. mai ales "David si strabunicul"

Multa, multa sanatate bunicului tau. Ne gandim la tine. Si suntem aici.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

asizooo.. ai un flacau.. mai mare dragu' :) tare frumos ii, bre :) ia zi, pan' iulie mai sunteti la mama regina?? ca poate-i tragem de-o plimbare in st. james :)) si-un fish&chips la primu' pub din drum :)))

cat despre actele canadeze (cine ma intreba?? tot asiza?? dianarus?? habar nu mai am :) ) suntem tot la rumegat si cujetat... se pare totusi ca exista o portita catre uk, mai multe nu zic ca-s supertitioasa rau, si daca-i cu cu superstitie, e de bine, ca inseamna ca am un feeling :) oricum, de-o fi au ba o sa aflam in foarte scurt timp, si de-o da domnu', om trece anul cu un ceai la ora 5 :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica,

acum nu pot sta, il trezesc si imbrac pe marc, trebuie sa merg dupa ianis la gradi, sunt singura, nu are cine... si asa bine doarme...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandro, deci cu tine nu vorbesc. Ai pus vreo2 -3 link-uri printre care si pozele si nici unul nu merge. Vreau si io poze...cu rosu...te rog.

Roxanico draga nici cu tine nu vb da deloc deloc...fata am plans de-a sarit camesa de pe mine, ce stil ai, ce sa mai tu tre sa te faci scriitoare darling nush ce meserie ai da ti-ai gresit vocatia. Imi pare sincer rau cunosc sentimentul ca un cutit infipt si rasucit de jdemiidecatralioane de ori ...cand am pierdut-o pe mami meu frumoasa avea 49 de ani, eu si fratele meu abia ne angajaram dupa ce ne-a crescut si ne-a sos de pe bancile facultatii. crud a fost...si este...si va fi.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Vazut Motan minunat de wonderful!

Azisa, nush ce am dar azi nu vb cu nimeni deci nici cu tine. Mama ce dezmat la locurile alea de joaca, cate chestii, ustensile...ptiu si io m-as juca acolo!!!

Laura, imi pare rau dar cred mai mult ca e o vorba spusa la nervi si sunt de parere ca tu ca femeie poti sa-l calmezi mai mult pe el. Odihna e pe primul loc dar incearca o autosugestie ca sunteti OK si pupa-l pe al tau al mare, apoi pe al mic s-o sa vezi ca sunteti extraordinari impreuna.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf, fetelor, sunteti minunate.
odihna....cum, cand dani se trezeste de zeci de ori pe noapte, cand se trezeste plangand f tare si nu se linisteste decat cu lapte, iar daca plec din camera sa fac laptele plange atat de tare ca nu mai pot apoi sa il linistesc. o dupa amiaza sa stam de vorba.....cum, caci suntem singuri, nu am cu cine sa il las pe dani nici macar 1h. si, parca, nici nu imi vine sa renunt la o zi de stat cu el. nu stiu, ne-am distantat, eu nu mai sunt decat mama lui dani pt el, nu mai am suparari/dureri/bucurii/emotii. iar eu pt el si probleme lui incep sa nu mai am rabdare, atata timp cat el nu are timp si rabdare pt ale mele. stiu....gresesc, dar asta e. dar dureaza de prea mult timp situatia asta.
de aceea vroiam sa mergem in we la buc, sa stam de vb, noi doi, singuri, sa vedem ce si cum putem repara. de renuntat nu vom renunta usor. dar, devine din ce in ce mai greu.
dianocica am sunat in we, precum am promis, dar nu ai rasp. s-ar putea sa venim la buc, de vineri, de sambata, inca nu stim. stiu ca esti cu mutatul, dar macar 1/2h sa ne cunoastem personal....iti faci timp, asa-i? tu si alte fete din buc, ca-mi sunteti dragi toate.
roxanica multa multa sanatate bunicutului tau. si pt toata familia ta, pentru modul frumos in care ti-au afectat copilaria si viata.
ma pregatesc sa plec acasa, dupa o zi tare lunga si obositoare....si uite asa ma duc fara chef de nimic. a! si m-au palit si rusii, ca sa fie tacamul complet.
va pupic pe toate toate toate, fara nici cea mai mica exceptie.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

roxanicamulta sanatate bunicului tau. tu macar ai sansa sa il ajuti si sa ii usurezi suferinta dar eu, cand a fost bunica pe patul de moarte, stateam aici si plangeam si nu puteam sa fac nimic, ca eram in tratament pt a o avea pe nicole. am regretat si o sa regret toata viata ca nu am facut mai multe pt ea. Si ei ii era atat de frica de moarte...

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna fetelor,

N-am mai apucat sa scriu (si nici sa citesc mare lucru), ca-s tare ocupata la serviciu.

Roxanica ! Tin pumnii sa nu fie nimic grav cu bunicul tau si sa va fie alaturi cat mai mult timp! Te inteleg foarte bine, din pacate! :( Bunica mea are cancer si doctorii spun ca nu pot sa-i mai faca nimic. Nici macar medicamente pentru durere n-au vrut sa-i dea! A insistat unchiul meu pana a obtinut ceva. Iar doctorita de familie a hotarat ca-i mai bine sa spuna, in ideea ca va face tratament si-si va reveni. Asa incat, acum, bunica e si speriata ca va muri :(. Si e si departe :(.
Ai grija, te rog, cu David! Nu-i arata ca suferi! E micut si nu intelege mare lucru.
Maria mea imi spune de multe ori: "Mami, iar am stat azi noapte si m-am gandit ca mori si am plans. De ce-si iubesc copiii asa de mult mamele?" Si nu stiu cum sa-i abat gandurile de la asta.

Am reusit sa pun cateva poze: aici
si niste filmulete:
Ioana
Ioana (2)
Maria
Maria (2)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput