Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Mariaa spune:
Doina, cum sunteti? Ce face Dan? unde faceti voi recuperare?
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
monica-elizabet spune:
cu multa placere Doina si Doamne ajuta sa fie bine
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
doinabita spune:
Mariaa, recuperare am vrea sa facem la un centru din Campina, dar nu avem posibilitati acum...incercam poate ne descurcam...mai este si la Alexandria un chineto-terapeut foarte bun dar costa sa vina acasa , ar trebui sa ii platim inclusiv drumul, caci verticalizator avem, bicicleta avem, mai trebuie omul....nu stim deocamdata, caci ne incurca situatia materiala.Pe 15 iunie ia sotul meu vacanta si daca am pute ar pleca el cu Dan la recuperare, nu stiu momentan....
DOAMNE AJUTA!!!
Eu am incercat ceva...sa vedem daca reusim...uite aici:
http://www.formula-as.ro/2008/820/s-o-s-34/cazuri-de-extrema-urgenta-9634
Doina Bita
Mariaa spune:
Doina, este in Bucuresti un centru de recuperare la Sp. Baltazar si unul in Dezna. la primul am inteles ca nu e nevoie de insotitor, la Dezna insa, da. ambele sunt prin casa de asigurari iar la Dezna insotitorul nu plateste nimic pentru cazuri de gradul 1 invaliditate.
poate te ajuta informatia asta.
si la noi costurile pe luna sunt cam tot pe acolo, in jur de 1000. vezi ca mai exista prin Serviciul Maltez fel si fel de ajutoare (pampers,paturite impermeabile).
eu m-am interesat mai de mult la Campina si-mi ziceau ca 1000euro e numai internarea acolo nu si restul. incearca si la celelalte eventual.
va pup si va tin pumnii.
edit: Loc.Dezna, jud. Arad.
pentru Emma
Lyme
doinabita spune:
Mariaa, fara insotitor nu se pune problema sa mearga Dan, sai sa ramana undeva...La Bagdasar e cu spagi, la Dezna, o sa incercam, dar mai intai sa avem ceva banuti.Momentan nu avem de loc.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
barbye spune:
Salutare. Poate ma bag aiurea dar fiind intr-o situatie asemanatoare sa va spun cum sta treaba. La Baltazar Fara spagi nu faci nimic , eu astept la programare de 1 an si ceva si nik. Sa dau spaga? Nu merita cu banii care ii dau pe zi acolo fac acasa cu un kinetoterapeut, sunt in conditii mai bune si nu antrenez pe altii ..in vizite.Ai nu ai insotitor te baga la plata zilnic, ca de doar iti vin vizitatori. Pe zi costa 100 ron (spagi), cumperi orice de la medicamente pana la manusi sterile)iar spaga la internare nu mai se discuta in roni ci euro....
Doina ma mai suna Catalin?
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
Mariaa spune:
pfff...si cica se oferise un medic de aici din Timisoara sa o duca pe mama la Baltazar...acum inteleg amanarea raspunsului!
stiu Doina ca Dan are nevoie de insotitor, la fel si mama, insa mi s-a spus ca acolo e personal suficient (spre deosebire de Dezna) si ca nu-i necesar sa ma invoiesc de la lucru.
Mirela, si noi facem cu kineto recuperare, insa suntem intr-un punct in care e prea putin, ar fi nevoie de mult mai mult. Nici eu nu mai stiu cum sa fac. Femeia care ar fi trebuit sa mearga cu ea la Dezna ne-a anuntat ca renunta ca e prea greu :(
Multa putere va doresc
pentru Emma
Lyme
doinabita spune:
Barbye, ai pus puntul pe "I"Asa este....din pacate noi tinem legatura cu o persoana care lucreaza acolo si ne-a spus acelesi lucru...la internare se dicuta in .....euro...iar pe zi 100 ron....la noi e mai delicata problema caci nu avem Kineto-terapeuti in zona...deci e jale...suntem la capatul....ufffffffffffnu stiu cum o scot la capat...o vrea Dumnezeu intr-un fel.
Laura , am citit, am raspuns.
Mariaa, fara insotitor , ca si la mama ta nu se pune problema sa stea Dan, caci asta ar insemna un om de acolo...bineinteles platit asa ...
Speram ca va exista o rezolvare.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
Dodo-pui spune:
Doina tot ce pot sa-ti spun e multa putere,caci de bani...ce sa-ti spun abia am terminat dosarul ca sa intram in comisie ...asa ca stiu cu e cu banii
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!