Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dodo, asa este...peste tot....

Doina Bita

Mergi la inceput

Dan este bine.Escara se vindeca binisor, dar mai are...Cautam solutii pentru a merge la recuperare ...dar...nu gasim, caci ceva ne tine pe loc...lipsurile mari...
DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Dana e , iti multumim mult de tot pentru hard!!!!!!!astazi l-am pus!!!acum poate si Dan sa mai stea la calculator!!!!!
Multumim mult de tottttttttttttttttttttttt!!!!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Doina, sanatate multa lui Dan! ce mai faceti? cum va descurcati cu caldura?

br/br/[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times]"target="_blank">POZE noi cu DIANA

Mergi la inceput

Daniela, multumim si voua la fel!!!!Multa sanatate!!!!Cu caldura ne descurcam binisor caci pe sufragerie , hol si dormitorul nostru avem , pus pe hol aparat de aer, altfel nu rezista Dan.Noi ca noi dar la el e jale.Voi cum va decurcati cu caldura?
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Dan merge inainte cu recuperarea acasa,transpira acum si la picioare...am scris mail in China si mi-au zis la fel...caci se transforma celulele...pana can nu stiu nici ei.
DOAMNE AJUTA!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

ma bucur ca a reusit "operatiunea hard". si ca se intimpla in continuare lucruri cu Dan, ca organismul continua sa se schimbe dupa operatie.

Mergi la inceput

Dana asteptam si noi schimbari cat mai multe sa apara.Mergem inainte!!!!Iti multumim mult pentru hard!!!
DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Doinanitza,

Tocmai am trecut pe aici in viteza,din lipsa de timp,dar nu ma lasa inima sa nu-l salut si pe Dan,multa sanatate.

Liana30,tu ce mai faci?

va pupic si curaj

http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY

Mergi la inceput

Ionica, multumim!!!!Mergem inainte!!!!mai schiopatand...dar mergem inainte!!!!Si mie mi-e dor de Liana!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput