Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 9
doinabita spune:
Dan are iar infectie urinara este in tratament...alt necaz se pare ca ne paste, cu Catalin baiatul mijlociu...momentam este in analize si teste...asteptarea ma omoara....
Dan febra , frisoane, transpiratii....
DOAMNE AJUTA!!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Dan e tot cu tratament.A venit si rezultatele la Catalin...exact ce nu ne-am fi dorit...este pozitiv .Se pare ca viata ne da ce e mai rau...Nu mai gasesc resurse...putere...dar incercam sa mergem inainte...
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
barbye spune:
Soamna Doina ce incercari..Sanatate multa..Cum e escara..?
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
doinabita spune:
Mirela, escara se regenereaza.Acum are tratament Dan pentru infectie urinara ...stii cum e cu frisoane si febra.Azi nu a mai facut frisoane, incepe sa isi faca efectul antibioticul, are si perfuzii cu vitamine.Partea cu Catalin m-a daramat....Uffffffffffffffffffff!!!
DOAMNE AJUTA!!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Adriana, suntem daramati...Catalin are T.B.C. Nici radiografia sotului meu nu a iesit bine...A mea , a fetei sunt bune.Maine mergem si cu Dan sa ii facem radiografie.Luni repeta si sotul meu radiografia.Nu stiu cum o sa ma descurc ...din toate punctele de vedere...
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
dana_e spune:
arghhh...
chiar ca numai asta va lipsea imi zicea mama ca in ultimii ani apare tot mai des, la oameni tineri la care nu te-ai astepta... ca si cum pacatosul de bacil a devenit mai contagios, cumva.
sper ca macar sotul si Dan sa nu aiba :( ce sa zic... imi pare tare rau... daca mai pot ajuta cu ceva o sa o fac, si sigur si restul fetelor.
doinabita spune:
Dana, azi ii facem si lui Dan radiografia, caci a fost cu frisoane pana zilele trecute de la infectia urinara, ieri a plouat cu galeata si nu aveam cum sa il ducem.Sper si eu sa nu aiba nici Dan nici sotul meu caci ar fi ingrozitor...nu stiu cum m-as descurca.Sunt cu sufletul la gura...la propriu...oricat de tare ai fi ca om ....Ma rog continuu!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
ForemanElf spune:
Vai, Doina, ce rau imi pare!
Va tin pumnii sa treceti cu bine si de necazul asta. Offf.
Sanatate multa,
Laura