Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 10
adriana spune:
Doina, imi pare tare rau
Eu am avut TBC la 4 ani, si din fericire, n-am avut complicatii, nici urmari grave..
Doamne ajuta sa va descurcati cu bine... macar acum nu mai e boala mortala si exista tratament, curaj
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
doinabita spune:
Laura, Adriana, va multumim !!!o sa trecem si peste acest necaz, trebuie.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Am fost ieri cu Dan la neurologie.Nu ne-a putut spune doamna doctor cauza transpiratiilor, dar ne-a spus ce analize sa facem lunar ca sa nu scada din sange anumite valori si sa fie problema.Radiografia lui Dan a iesit bine, mai avem luni un hop sa o repete sotul meu.
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina, ma bucur ca radiografia lui Dan a iesit bine
Doamne ajuta!
sanatate multa intregii familii
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
doinabita spune:
Multumim mult Monica!!!!si voua va dorim multa sanatate!!!Am trecut si hopul de azi:radiografia sotului meu este buna!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Miky, multumim mult de tot!!!sa scape Dan de escara asta....ufffffffff
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
andora spune:
Draga Doina, toate gandurile bune pentru Dan , sanatate muuulta lui Catalin iar tie - sa-ti pastrezi puterea enorma pe care ai avut-o mereu pt a trece peste toate acestea... te pup dulce si sa-ti fie gandul la happy-endul care cu siguranta va veni!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
xandrutza_76 spune:
Doina, multa sanatate intregii familii! Va doresc toate cele bune!
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
doinabita spune:
Andora, Xandruta, va multumesc pentru gandurile bune!!!!Si noi va dorim numai tot binele din lume!!!!Incerc sa ma tin tare, sper sa nu ma doboare , caci anii isi spun cuvantul...unul cate unul...necaz cu necaz...cred ca voi reusi...dar sunt doar un OM....
DOAMNE AJUTA!!!!!
Doina Bita