Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 6
barbye spune:
La multi ani! sa fii sanatos si putere sa mergi mai departe.
Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.ro
doinabita spune:
Va multumim fetolor pentru urari!!!Ne-a dat un prieten al lui Dan un hard pentru azi si maine cu imprumut caci al nostru nu mai merge de loc...
Curiosin am folosit la inceput , am luat vreo 8 flacoane...nu a mers...
Acum vad ca a inceput sa se regenereze din interior, greu dar se vede ca se regenereaza.Am primit de la o doamna un gel pe care il folosim de o saptamana, nu stiu cum se numeste caci este din Germania si este intro seringa sigilata.Speram sa fie bine.Daca se regenereaza , Dan vrea sa mearga la recuperare in vara asta.Speram sa reusim.Ia si pastilele de la Aida, sta si in verticalizator multe ore pe zi.Imi e greu caci nu pot sa comunic cu voi...caci maine ne ia hardul...iar lui ii e si mai greu ca nu poate sa foloseasca calculatorul si se plictiseste rau de tot...UFFFFFFFFFbelele se tin lant...
Va pupam !!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Noi nu avem nici o nouatate.Escara da semne de regenerare si asta ne bucura mult.Dan face recuperare cu tatal lui.Inca mai transpira destul, iar la mailurile pe care le-am scris in China ne spun ca inca se mai transforma celulele stem in neuroni.Cand se va vindeca escara si vom face RMN vom vedea atunci ce si cum...Mergem inainte!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
soni spune:
Buna tuturor!
Nu am mai reusit sa intru dar am stat cumintica acum si am citit tot!
Cu intirziere, La multi ani Dane!
Doina si eu am cautat aici si a zis ca Debrisanul nu se mai fabrica! In Spania daca se poate cineva sa-l ia stiu ca e.
inca sint pe baricade dupa o perioada cam lunga de stress, dar trece!
Mai vin!
Dane, stiu ca ai o vointa de fier! Mult succes in ceea ce faci!
Liana ,multa sanatate !
Salutari tuturor si nu mai bine!
doinabita spune:
Soni , ne e dor si noua de tine!!!!Nu pot sa intru mereu caci nu merge calculatorul asta....nu stiu cine ar putea sa ne ia din Spania :DEBRISANUL....Dan merge inainte!!!Lupta, nu se lasa!!!
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
Doina te rog sa-mi trimiti pe PM nr de tel al lui Catalin sa poata tata sa-i dea medicamentele pentru Dan fiindca au ajuns in ro.
si poate rogi o fata din Spania de aici de pe dc sa-ti cumpere Debrisanul, eventual daca trebuie reteta faci rost de una de la dr vostru
numai bine si multa sanatate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ForemanElf spune:
Doina, aveti cont de paypal?
Da-mi-l si mie, te rog, pe PM. Vreau sa va trimit niste bani, pentru o bucatica de hard disk. Am vazut ca Dan are probleme cu hard-ul de la computer si ma gindeam ca poate stringem noi niste bani pentru un hard nou.
Sanatate multa!
Laura
doinabita spune:
Laura, nu am cont de paypal...nu am avut cum sa fac, am doar pe moneybokers :bita_verginia_doina@yahoo.com
Monica, iti multumim mult de tot!!!Nu stiu pe nimeni de aici din Spania care ar putea sa ne ajute.Poate, caci mi-am amintit - Olim, o sa ii scriu sa o rog.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Monica, a luat aseara Catalin pastilele.Multumim mult de tot!!!
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita