Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISMIR spune:
DOINA,DANE va si va doresc sanatate multa!...eu de mult nu am mai intrat pe aici,cu munca,cu casa...offfff,tot nu a trecut escara aia,,,DOINA tu cum te mai simti?...va doresc putere multa si multa,multa sanatate!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
LiaMia spune:
Ma gandesc la voi si ma rog sa iasa totul bine: sa se vindece escara lui Dan, tu Doina sa te mentii sanatoasa si , cat de curand, sa va aud cu vesti cat mai imbucuratoare .
Lia
doinabita spune:
Mirela, nu a trecut escara inca...mai avem...mult....
Lia, intr-o zi sper ca va fi bine, mai avem...drum lung.
DOAMNE AJUTA!!!
Ne-ar fi de folos un medicament pe care l-am cautat peste tot dar nu l-am gasit: DEBRISAN GRANULE.ASTA REGENEREAZA TESUTUL.Unii spun ca nu se mai fabrica, dar nici un inlocuitor nu am gasit.Nu mai stiu...uffffffffff
Doina Bita
monica-elizabet spune:
doina, am cautat peste tot medicamentul in afara de o singura farmacie care mi-a spus ca a auzit de el dar nu l-au avut niciodata nimeni nu stie de el...aici am gasit pentru escara numai medicamentul(tubul cu gel sau ce este) pe care ti l-am trimis si un unguent Dermosan(dar am citit pe el ca este mai mult pentru funduletul bebelushilor sa previna)
Debrisan de care zici tu este facut in Mexic...oare nu are cienva posibilitatea sa-l procure?
vs si sper ca sunteti mai bine
Doamne ajuta!
monica
doinabita spune:
Monica, AM CAUTAT PESTE TOT DEBRISANUL...nu l-am gasit...nu mai stiu unde sa il cautam, ne-a zis doctorul ca e singurul pe care il stie cu rezultate foarte bune.Noi suntem la fel, nici o modidificare...mergem inainte.Am primit medicamentele de la Aida!!!
DOAMNE AJUTA!!!
Doina Bita
aka spune:
buna Doina. am intrebat pe la farmaciile din jurul meu de Debrisan granule, dar ori nu aveau ori nu auzisera de el. dar una dintre farmaciste mi-a recomandat Curiosin Gel. spunea ca tot pentru vindecarea escarelor se foloseste. intreaba medicul, poate e bun si medicamentul asta.
multa sanatate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Dodo-pui spune:
Doina Hristos a inviat!
Nu am reusit sa intru pana azi la voi, imi pare rau de escara,o sa intreb si in Ct poate....
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mali spune:
Doina am sa intreb la farmacie daca au DEBRISAN, stiu ca aici se gaseste dar se da pe reteta. Iti spun maine.
Sanatate.
Danelutza spune:
La multi ani, Dane !
Sanatate, noroc si sa-ti aduca Dumnezeu bucuria si fericirea pe care o astepti de atita timp !
monica-elizabet spune:
La multi ani! Dan, multa sanatate si numai bine si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post