Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lia, Monica, va multumim mult!!!si voua multa sanatate!!!Mergem inainte, asta e viata!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

poate va ajuta si pe voi, pe altii i-au ajutat cuvintele astea auzite undeva:
< incercarile grele ne sunt date sa-i vedem pe cei ce ne uita si sa-i descoperim pe ce-i ce ne iubesc cu adevarat! >
mi-au placut tare mult. tare mult adevar in ele.
Doina, putere multa va doresc si eu!

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina, Dan, va doresc multa sanatate si sa va dea DD tot ce va doriti
Paste Fericit!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului.
Paste Fericit!!!

Mergi la inceput

Mariaa si mie imi plac.Incercarile sunt pentru oameni.
Noi suntm cat de cat bine, stationari, caci nu vrea escara aia sa dea semne de regenerare.Sa vedem cu ce sa ii mai dam....
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

doina vineri mergem acolo...astazi nu s-a putut :(
sanatate multa

monica

Mergi la inceput

Monica, cand puteti voi.Noi asteptam.Poate rasare o raza!!!!
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianc spune:

incercati cu apa saracita in deuteriu : www.apasaracitaindeuteriu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana87 spune:

doina, multa sanatate lui Dan...te inteleg prin ce treci...si fiica mea a avut un accident de masina la 15 ani...acum are 23; si-a fracturat coloana si nu-si poate folosi picioarele; din fericire are mainile bune si nu o ajut aproape cu nimic...se pune in scaunul cu rotile si merge la baie,se spala singura, chiar si la bucatarie se descurca; urmeaza o facultate si si-a gasit un job pe calculator, dar are momente cand e foarte deprimata si si-ar dori si ea sa iasa cu prietenii.

vreau sa-ti spun ca si ea a avut o escara care a trecut foarte greu, cred ca mai bine de doi ani a tot pansat-o si i-am cumparat toate alifiile de care am auzit...si nu te speria daca creste carnea asa mai groasa...dupa ce se inchide escara o sa cada carnea aia moarta mai groasa...noi mai sterilizam o forfecuta si mai taiam din capetele alea moarte...asa putin sa nu curga sange, unde e carne moarta oricum nu va curge.

multa, multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Doina, asa cum ti-am scris si pe mail vindecatorul i-a dat lui Dan niste pastile(3 pe zi am cumparat deja 3 tuburi pe care incerc sa le trimit dar pana atunci i-am scris Aidei poate va da cu imprumut din pastilele Emmei pana ajung ale voastre sa le ia Dan si sa-i inapoiati tuburile ei)
Vindecatorul a spus ca puteti veni...asta inseamna ca el il vede "puternic" pe Dan si apt pentru drum si tratament decizia va apartine
sanatate si numai bine va doresc

monica

Mergi la inceput