Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
vesti de la Doina prin Aida
Dan are o infectie urinara face tratament si ceva perfuzii
sanatate multa Dane, numai bine si tie doina la fel
monica
doinabita spune:
Lia, escara nu a trecut.Tratamentul chinezesc a fost pentru lipsa de calciu.Escara este inca adanca...se vindeca , dar nu se lipesc peretii din spate sa vina carnea care creste in fata
Acum este alta...Dan are infectie urinara, are iar perfuzii, injectii.
Scriu mai rar caci nu merge calculatorul...l-a formatat Dan dar cand vrea merge...cand nu se blocheaza si nu vrea...trebuie alt hard, dar cand o veni randul...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
doinabita spune:
Lia, curaj am destul...dar sanatatea ma cam lasa putin cate putin, incep sa scartie mai multe la mine...incerc sa ma tin tare .Dan mai are inca tratament pentru infectia urinara, cate o perfuzie pe zi.Merge cu gimnastica inainte si cu statul in verticalizator.In rest nu am noutati inca...
DOAMNE AJUTA!
Doina Bita
Danelutza spune:
Doina, sanatate multa lui Dan si tie. Dumnezeu ne incearca rabdarea si puterile, dar incet, incet, o sa apara soarele si in casuta voastra.
Doamne ajuta !
doinabita spune:
Danelutza, ai dreptate!!!O sa iasa soarele si pe straduta noastra.Nu ne pierdem speranta!!!mergem inainte!!!Multa sanatate si tie!!!
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
doinabita spune:
Monica nu am reusit sa pun poza in calculator caci nu raspunde la comenzi...abia azi am reusit sa mai formatam iar ...sper sa mearga mai bine...
Dan a terminat tratamentul pentru infectia urinara, escara ...sta pe loc, cred ca trebuie sa mergem dupa Paste la Bucuresti la chirurgie plastica...chiar nu mai stiu...dar depinde de multe...si nu avem putere ...de loc.Merge cu gimnastica inainte, fara bicicleta caci nu trebuie sa forteze pe escara.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
LiaMia spune:
Off, Doina... tare incercati mai sunteti... sanatate multa si sa v-ajute Doamne-Doamne sa iasa toate bine intr-ul final!
Doamne, ajuta!