Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sanatate Doina si te asteptam acasa si numai bine si tie si lui Dan

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina n-ai venit inca de la spital ? Sanatate multa tie si lui Dan

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

astazi a vb aida cu doina la telefon si doina a spus ca nu a mai putut intrat pe-aici din cauza ca au probleme cu hardul
va pa pe toate si spera sa poata intra curand (dan lucra sa-l repare)

numai bine doina si tie si lui Dan si sanatate

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica, am citit ce mi-ai lasat.Ar fi super!!!!Dar acum cu escara lui Dan , nu suporta un drum asa de lung.Asteptam sa se mai vindece.
Danelutza, am venit de la spital joi, dar avem problme cu hardul de la PC.A formatat Dan azi dar cand vrea...cand nu mai merge nimic...cred ca trebuie unul nou si...nu se prea poate.Sa vedem cat ne tine...
Dan merge cu reuperarea inainte, se simte bine, acum transpira in partea stanga.Nici la Bucuresti sa facem RMN nu putem sa mergem caci e de stat in sezut si nu vrem sa riscam sa stricam ce am reparat.
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pupici si pumnii mereu stransi pentru Dan... sa se vindece rapid si de escara si sa aiba o mamica sanatoasa

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina sanatate multa.
Doamne, Doamne ajuta-l pe Dan ?

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Doamne ajuta Doina

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, multumim pentru urari!Si voua , va dorim sanatate multa!!!
Noi asteptam sa se vindeca escara aia...ca sa putem incerca si noi tratamentul din Brazilia, care este o minune.As face orice, orice numai sa fie Dan bine!!!!

DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Buna,
Imi pare rau Doina ca ai trecut prin perioada grea din nou... Iti doresc sa ti se implineasca visul si Dan sa se recupereze cat mai bine si repede!
Escara parca trecuse cu tratamentul chinezesc. A recidivat de la antrenament?

Sanatate multa tuturor,
Lia

p.s. am mai adaugat in cont 20 ron, ieri. nu-s multi, dar sunt dati din inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Fetelor, multumim pentru urari!Si voua , va dorim sanatate multa!!!
Noi asteptam sa se vindeca escara aia...ca sa putem incerca si noi tratamentul din Brazilia, care este o minune.As face orice, orice numai sa fie Dan bine!!!!

DOAMNE AJUTA!!!

Doina Bita

Trebuie neaparat sa vorbesc cu tine. Te rog da un semn cand intri

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate

Mergi la inceput