Scaunul auto o fi tentant pentru hoti?
Raspunsuri - Pagina 2
Kya spune:
Uite ca asta e un lucru la care nu m-as fi gandit... In cateva saptamani o sa-si faca loc scoica in masina, si chiar ma gandeam ca o las acolo, si sa iau copilul in brate pana in casa.
E drept ca am mai vazut destule masini cu scaunul pe bancheta din spate. Si nici nu am auzit de vreun caz in care sa se fi furat scaunul sau scoica.
Hmmm, dar cum zicea si Miflore, traim in Romania...
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Androix spune:
Kya, o sa-ti fie mai comod sa iei copilul in scoica pana acasa, cand treceti la scaunul normal o sa fie altceva. Si eu una am mai folosit scoica si in casa, de exemplu ii dau sa manance si acum tot in scoica. Cat o mai incapea
Andreea mama de Filip si Georgia
elyanne spune:
Noi il tinem in masina de vre o2 ani jumate... Mai sta si prin casa in perioadele cand nu umblam cu pitica cu masina.
La baieti inca nu s-a pus problema ca inca stau in scoici si pe alea le luam cu totul.
Dar cand o sa am 3 scaune in masina... nu cred ca o sa stau sa prind/desprind toata ziua 3 scaune...
Nu prea cred ca stau hotii sa le fure pt. ca dureaza prea mult sa le desprinzi din centuri... cel putin asa e la al nostru... ma chinui o gramada sa-l desfac... io, care stiu cum e prins...
Mai repede fura un casetofon la alea au antrenament...
Dar... vorba aia, niciodata sa nu spui niciodata...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
micha08 spune:
Eu fac parte din categoaria ghinionistilor...in prima noapte cand am uitat scaunul bebeului in masina, am gasit masina sparta. Cand am fost sa depun plangerea la politie, cei de acolo mi-au spus ca mai mult ca sigur scaunul copilului a atras hotii. Nu spun ca se poate intampla oricui, ci ca eu sunt printre cei patzitzi! La intrebarea ta..eu raspund ca DA!!
Nicoleta spune:
Salut.
Noi uneori il lasam in masina, alteori nu... nu este singura masina din zona cu scaunel, poate n-om fi noi mai ghinionisti, mai ales ca scaunelul e deja folosit de 3 ani... nu arata ca nou (dar pe intuneric, mai stii??). Cu bebe voi avea in prima faza scoica, sigur o voi lua sus de fiecare data, e mai comod asa, si in casa o mai poti folosi...
Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
Letitia1 spune:
Ba eu cred ca sint in stare sa-ti sparga masina sa ti-l fure. Noi il bagam in casa de fiecare data dupa ce il foloseam. Si apropo de furat, intr-o dimineata sotul coboara sa plece cu masina la servici si cind colo ne furasera o roata, masina avea numai 3 roti. Noroc ca roata de rezerva era in stare buna si a put s-o foloseasca. Precizez ca asta s-a intimplat in Bucuresti, cartierul Titan.
anacami spune:
si eu tin un scaun de vreun an in masina; nu mi s-a furat, desi eram ferm convinsa ca o sa dispara...Probabil ca nu este o marfa prea vandabila, nu are mare cautare in targ... .
Cred ca hotii care le fura sunt cei care fura orice, numai sa fure...Poate daca ar fi obligatorii, alta ar fi situatia..
Camelia, Sebastian si Stefania
helbi spune:
La noi nu s-au mai sinchisit sa desfaca scaunul din centuri. Au furat masina cu totul:-( Nu am mai gasit-o niciodata:-( S-a intimplat pe strada Lotrioara...Nicolae Grigorescu-Titan-.........
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by helbi
La noi nu s-au mai sinchisit sa desfaca scaunul din centuri. Au furat masina cu totul:-( Nu am mai gasit-o niciodata:-( S-a intimplat pe strada Lotrioara...Nicolae Grigorescu-Titan-.........
Andreia
Sa stii ca pentru scaun au furat masina!
Glumeam si eu, sper ca nu te superi. Imi pare rau de ce vi s-a intimplat. Prin zona Titan, dar mai spre centru un pic, cind am locuit acolo, gaseam masina fara o roata sau doua la citeva saptamini o data. Ne si plictisisem de cumparat roti (uzate, evident). Si evident ca politia nu facea nimic, ce, era treaba lor?!?
Natasa spune:
Noi il avem de trei ani in masina (sintem la al doilea acum, mai mare) si nu am avut surprize. SI eu eram speriata la inceput si il caram in casa, dar e total aiurea si in plus, cind ai mai mare nevoie de el, scaunul e in casa. Cind ma intorceam cu copilul de undeva, nu aveam cum sa-l duc sus, daca era sa plec si eram singura acasa, ma lasam pagubasa pentru ca nu puteam cara si copilul si scaunul... M-a convins sotul sa-l lasam in masina si acolo a ramas! Ne-au spart masina si au furat casetofonul, dar scaunul nu i-a interesat. Evident ca nu e exclus sa se intimple asa ceva, dar pentru noi era mult prea incomod sa-l lual din masina in fiecare zi.