Scaunul auto o fi tentant pentru hoti?
Ati auzit de masini sparte pentru a se fura scaunul auto al copilului? Incerc sa-mi conving jumatatea ca nu are sens sa care zilnic obiectu' in casa si sa evit si situatii in care, daca eu nu ma pot duce sa iau copilul de la socri pentru ca sunt retinuta in scoala, plodu ramane la bunici inca o noapte deoarece tata nu are scaunul in masina.(Alex e dus de tata luni la bunici, il ia mama marti dimineata cu metroul , s.a.m.d)DianaD & Alexandru
Raspunsuri
miflore spune:
Eu personal n-am auzit de asa ceva. Dar traim in Romania!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
buli spune:
noi n-am scos niciodata scaunul din masina.
si nici n-am auzit pe nimeni care s-o faca
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Guestus spune:
Chiar daca auzi aici 30 spunind ca "scaune nu se fura" tot nu ai cum sa-l convingi pe sot...asa ca lasa-l sa se lupte cu scaunul in fiecare zi. Ce...te pune pe tine sa-l transporti?
buli spune:
are si Guestus dreptatea lui - o fi stiind el ceva
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
MADYN spune:
Io zic ca Guestus e sotul Dianei ...
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
szivarvany spune:
Eu scaunul il las in masina. Nu cred sa fie asa mare traficul si cererea de scaune safe
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Criss75 spune:
Daca nu ai garaj, eu zic ca mai bine sa nu ai incredere. Hotul fura orice. Noi abia am cumparat masina anul trecut, si la cateva saptamani ne-au furat de pe o usa ornamentul de cauciuc. Ce mare branza o fi facut cu el nu stiu. Cert e ca pe mine ma zgarie la ochi de cate ori vad usa aia fara ornament, doar cu suportul metalic.
Criss si Alex (11.05.2003)
DianaR spune:
Chiar n-am auzit la nimeni sa i se fure scaunul de masina din masina. Dar de convins pe sot nu vei putea sa-l convingi. O sa renunte singur, cand s-o satura, al meu asa o facut. Scoica oricum o luam din masina cu tot cu copil, dar cand am trecut la scaun o vreme il cara sus, s-a plictisit repede (dupa 1-2 saptamani).
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Androix spune:
Eu am 2 ani de cand las scaunul in masina si nu am avut probleme. Hotul fura orice, intr-adevar dar cand a fost sa fure s-a multumit cu cd-ul, ca pe ala l-a sustras mai rapid si a putut sa-l bage in buzunar. Mi-a stricat ambii butuci de la usile din fata, dar nu a stat sa piarda vremea incercand sa desfaca scaunul din centuri si pe urma sa fuga cu el in spinare.
Si peste cateva luni o sa am doua scaune in masina. Nu am alarma, dar cred ca o sa=mi pun ma rog asa zic de 3 ani
Acum daca sotul tau nu se lasa convins nu cred ca ai ce=i face. Al meu daca i-as fi spus sa faca asta m-ar fi sinucis Plus ca mult mai des merg singura cu masina si copiii decat cu el asa ca ar fi picat pe mine magareata
Am editat ca nu vreau sa se interpreteze
Andreea mama de Filip si Georgia
alinamoro spune:
Noi lasam ambele scaunele in masina in spatele blocului (avem alarma). Nu ne-am gandit ca le-ar fura cineva, dar nu se stie niciodata...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze