Scaunul auto o fi tentant pentru hoti?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
anya spune:
Al nostru scaun de masina vad ca nu a tentat pe nimeni. Unde-o fi mai tocit, ca e la al doilea copil deja?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kokorina spune:
asta e un subiect care m-a lovit direct unde ma durea.noi o sa plecam in romania de Paste, si avem 2 scaunele de masina,tare mult m-am gandit cum o sa fac in fiecare zi cu ele...cate nopti nu am dormit gandindu-am ce fac?le las in masina sau le iau.totusi am dat 300 euro pe un scaun.nici sa ma culc pe o ureche ca hotului nu-i trebuie scaune de masina dar nici sa ma car cu ele si copchii dupa mine in fiecare zi,seara,noapte....depinde ce ora e cand intram in casa.hotul fura si o bucata de ata daca o gaseste darmite niste scaune pt copii.m-am hotarat,iau scaunelele de masina in casa,acu cum imi conving sotul....ca asta e austriac si el nu crede in furaciuni...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Pai iti trebuira scaune de 300 de euro bucata Daca aveti alarma la masina eu zic ca ein regula sa le lasi acolo. Dureaza sa desprinzi scaunele si alarma suna in timpul asta. Sau poate gasiti o solutie sa lasati masina intr-un garaj, curte ceva in zona unde veti sta.
Andreea mama de Filip si Georgia
anemona spune:
Cand aveam scoica, o caram zilnic pentru ca era mai simplu sa caram copilul in scoica. De cand avem fotoliu auto, adica de vreo doi ani si ceva, nu l-am adus decat cand i-am spalat husa. In rest, sta in masina permanent, in spatele blocului. Sincer, scaunul este greu de demontat si carat zilnic dus-intors, eu prefer sa risc sa mi-l fure decat sa car la el atata. Dar uite ca nu s-a intamplat. Ceea ce nu este exclus de acum incolo...
liliac1 spune:
Hmmm, nu ne-am pus niciodata problema scaunului de masina. E adevarat ca-l mai bagam in portbagaj, dar asta doar in cazul in care aspiram interiorul, dar nicidecum de frica hotilor. Acum, ce sa zic...nici nu am cine stie ce scaun de masina, si cred ca nu prea sunt incantati de el. Aaaa, si nici nu se prinde asta, in niciun fel, ca deh, noi am depasit varsta la care statea scaunul legat de bancheta, asa ca l-ar lua frumusel in spate...si dus ar fi.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
kokorina spune:
quote:
Pai iti trebuira scaune de 300 de euro bucata
pai imi trebuira.sant scaune bune si am cumparat tocmai cele mai bune scaune pt ca noi calatorim mult.....romania-austria austria-romania....sant ceva km.plus ca ne plimbarim si prin alte tari....dar cum numai in romania ti-e frica si de umbra ta...doar pe perioada cat stam in romania imi fac griji.e adevarat ca e greu sa le scoti si iar sa pui scaunele.avem alarma dar eu stiu?...o sa ma gandesc serios la varianta cu garajul,curte nu avem in zona...
doradora spune:
stiu ca unui unchi i-au spart masina pt 2 banane si un ziar, asa ca nu ar fi exclus nici pt un scaun de bebe; e drept ca noi il lasam in permanenta in masina-pe scaun, nu pe unchi :); nu m-am gandit pana acum, dar nici nu ma trambalez cu el pana sus si inapoi
chris + alexandra
bebeii nostri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianad/dianad.jpg)
dianad spune:
Deci cineva a patit-o, asa ca-mi las omu' sa care fotoliul in casa, ca nici ideea cu portbagajul nu-l tenteaza pentru ca nu-l deranjeaza sa plimbe scaunul . Acum daca ne-ar sparge masina - are doar 5 luni si 9 zile, mititica, plus casco si alarma - nu mi-ar fi numai de scaun care e cam 600RON, ci si de umblat la casco, stat la rand la service, stat masina in service, of.In zona mea nu sunt decat blocuri. De-ar fi fost case, am fi dat bani cuiva cu curte sa ne inchirieze la el loc de parcare. Si din curte nu cred ca ar fi disparut scaunul.Azi am fost la ADP 6 sa pun cererea pentru locul de parcare. Evident ca am ajuns la 8,30 si la 9,46 au anuntat ca mai servesc 5 persoane pt. ca la 10,30 se termina programul cu publicul.
. Alta distractie....DianaD & Alexandru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Draga mea, noua ni s-a spart masina si, scaunele fetelor nu li s-au parut interesante
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator