Scaunul auto o fi tentant pentru hoti?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Da scaunul de copil are o gramada de gaurele....de ce nu incercati sa-l legati cu 1-2 lanturi de fier de scaunul din fata? Ce e asa greu?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
catale spune:
Eu n-am mai demontat scaunul copilului, pana cand nu am renunat definitiv la el. Era prea greu si sa-l car, si sa fac operatiunea de montat/demontat zilnic.
Acum las mereu in masina jucariile fetei... ca sa nu fiu nevoita sa le plimb zilnic si pe alea din masina in casa si invers...Eventual de cateva ori pe zi.
Oricum, n-am avut niciun incident nefericit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianad/dianad.jpg)
dianad spune:
Questus, buna idee. Dar de ce sa-l legam doar cand il putem suda de ce-om gasi metalic in masina? Ca tot n-are Fiesta isofix.DianaD & Alexandru
petra spune:
Fetelor, lasati langa scaun ceva mai de valoare decat scaunul pentru copil, in cazul in care hotul vrea sa fure ceva sa nu fure scaunul !!!! Glumesc desigur !!!
O intrebare : In Romania este obligatoriu scaunul de masina pentru copii ????
mirela.d spune:
Noua ne-au spart masina dar nu i-a interesat scaunul copilului. Asa ca nu cred ca e o problema sa il lasati in masina. Sincera sa fiu, eu cred ca hotii evita sa fure lucruri voluminoase pentru a nu atrage atentia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by petra
O intrebare : In Romania este obligatoriu scaunul de masina pentru copii ????
La toti numai bine!
din cate stiu eu, nu. dar nu sunt sigura.
Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
![](foto.gif)
![](pupic.gif)
Camelia cu Alexandra -Elena
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Mda... si eu stiu canu e obligatoriu... doar este mentionat ca e preferabil asa
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
![](albina.gif)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](images/user_man.png)
iusti_t spune:
Prietena mea il monteaza si demonteaza de fiecare data cand merge cu bebele in masina, cred ca depinde si de zona in care locuiesti.