Bucurii de sept-oct 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
scumpik_lui spune:
La noi ultimile 3 nopti au fost foarte agitate cu n treziri, gemete si plansete prin somn si nu stiam cauza, iar astazi m-am lamurit: i-a iesit al 3-lea incisiv lateral si 2 maselute toate deodata. Saracul copil nu degeaba plangea noaptea si vroia sa doarma langa mine cuprins.
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">invat sa conduc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">primul meu tort
Monique_new spune:
Vad ca toate mamicile sint ocupate azi. Noi am venit acum din parc, Cosmi a adormit instantaneu ca doar e treaza de la 7.
Anca imi pare rau dar nu folosim Pampers deci nu stiu de concurs.Misto faza cu tunsul, daca i-ai schimbat look-ul era mirat baiatul.Cred ca se uita ca o maimutica in oglinda si nu intelegea ce se intampla cu el
Lilinasi Roxana pe unde umblati , azi aveti absenta la parc.Macar in weekend sa ne vedem toate. Alina cu Ana Maria au fost prezente.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
scumpik_lui spune:
da Monique era tare simpatic Luca atunci cand se privea in oglinda, iar noi radeam de el si nu intelegea ce se intampla
Am pus cate o poza inainte, in timpul actiunii si dupa.
Paste fericit! Bucuriilor si tuturor celor care sarbatoresc in acest weekend!
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">invat sa conduc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">primul meu tort
Mirabelac spune:
Paste fericit celor care sarbatoresc zilele astea!
Mephala stau in Mircea cel Batran. Mai merg in parcul din Alexandru dar acolo nu sunt decat banci, nu si loc de joaca pt copii. Acum am verificat mailul si n-am primit nimic.
Scumpik e bun si link-ul dar sa nu fie webshots, de acolo nu le pot salva. Adresa este pe prima pagina bucurii2006@yahoo.com
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Mephala stau in Mircea cel Batran. Mai merg in parcul din Alexandru dar acolo nu sunt decat banci, nu si loc de joaca pt copii. Acum am verificat mailul si n-am primit nimic.
l-am trimis pe adresa mamicilor de sept. oct, am luat-o de pe prima pagina, nu e bine?
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Monique_new spune:
Anca saracutul cred ca isi vroia buclele inapoi. Sunt curioasa daca ii creste mai drept, ca am auzit ca exista varinata sa i se indrepte dupa rasul pa cap. Ar fi pacat.
Uram si noi Paste Fericit celor care il sarbatoresc weekendul acesta, sa nu papati prea multe bunatati.
Apropos de paste ....habar nu am ce vopsea sa cumpar de oua anul asta
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
alinamoro spune:
Paste fericit tuturor ce sarbatoresc!
Lili, mersi pentru floricica!
Cristina, la capitolul condus stau mult mai bine, m-am "dezmeticit" si eu, inca n-am dat examenul, nu m-a programat inca si nici n-am terminat orele de conducere.
Pupici tuturor!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
mephala am votat ambele poze
multumesc. Am votat si eu poza cu tortul, mi-a placut.
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
scumpik_lui spune:
Mirabela ti-am trimis mail cu pozele
mephala
Ignatica spune:
Mira am trimis si eu o poza actuala. Multumim.
Fetelor eu sunt bine, dar sunt foarte trista si nu prea pot sa scriu. Nu va suparati pe mine, cand o sa imi revin voi fi mai activa la acest subiect.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David