Bucurii de sept-oct 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
gonghy spune:
Fetelor apuc si eu acum dar nu pot sta mult ca bubulina e calare pe mine.
E mai binisor cu raceala,inca sunt muci de scos cu aspiratorul,inca tuseste putin dar cel mai important e ca am scapat de febra asta nenorocita.
A inceput de ieri sa pape si mancarica,astazi a papat o farfurie de ciorbita cu legume si cu o felie de painica,2 danonino de caise si pot sa spun ca acum....bea si toata sticla de laptic dimineata 250 ml si seara 300 ml
Votat si pozele din concurs ale voastre deocamdata am vazut ca sunt in concurs Mephala si Scumpik daca mai este cineva va rog sa ma trage-ti de manutza si sa ma anuntati sa fug sa votez
Am apucat sa termin de facut si sarmalele pentru maine,mai am numa supa,piureul de cartofi si fac cremes ca desert,da ala facut in casa nu de cumparat,ca nu ne place.
Sunt rupta de oboseala ca de 3 saptamani abia apuc sa ma odihnesc cateva ore,cu toate astea vreau sa va spun ca sunt suuuuper happy ca m-am ingrasat si io 3 kile ca prea atarnau tzoletele pe mine,asta s-a intamplat pentru ca m-am lasat si de nu mai vreau sa vad fum in fata ochilor.
quote:
pufymic
...prea iubita...
Cat despre lapte pana la 3 ani eu ii voi da(ii dau deja) Milumil Junior,
Aici spui de Milumilul ala ce a aparut acum de la 1-3 ani? Io dinasta i-am cumparat acum si vad ca il bea fara probleme,pluuus ca este si foarte sanatos pentru ei.Nici gand deocamdata pana la 3 ani sa-i dau alt lapte din comert pentru ca nu au nici o valoare....nu tu vitamine,nu tu minerale etc.
No fetelor deocamdata c-am atat,merg sa pregatesc lapticul si sa culc bubulina ca e rupta de oboseala.
PASTE FERICIT celor care isi serbeaza zilele acestea!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
microbu spune:
Buna seara!
M-am instalat comod in fata calculatorului si am chef de forumit. Cine se baga?
*************************ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15.5kg lost 7.5kg to go until the NEW ME!
microbu spune:
Mira, ti-am trimis eu pe bucurii 2006 mail-ul cu poza lui Teodor.
mephala30 spune:
multumesc, Andra.
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
microbu spune:
quote:
Originally posted by mephala30
multumesc, Andra.
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by microbu
Eu, eu!
microbu spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by microbu
Eu, eu!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006) - campion la pozne
"Binele omis, raul comis si timpul pierdut sunt trei lucruri regretabile" - M. Cotrau
Marfaaaaaaa . Pe unde v-ati mai plimbat azi?
MamiLili spune:
Un Paste fericit tuturor celor ce sarbatoresc zilele astea!
Ignatica, take your time! Stii ca-mi doresc sa fii mai activa dar numai atunci cand vei simti tu asta.
Eu cred ca m-apuc sa trag de urechi vreo doua iesence...
Scumpik, sincer, imi place Luca mult tuns asa, arata mai baietzeste. Un singur regret am: ca n-am apucat sa ne intalnim la Sv cu voi si Xandrutza si Narcisa ca sa comparam zulufii copiilor vostri.
Despre lapte: parerea mea e doar teoretica fiindca M nu mai consuma acest aliment, dar e de preferat laptele formula junior in detrimentul celui de vacutza de la magazin.
microbu spune:
Mamilili, M nu bea deloooc laptic? Nu am mai auzit asa ceva...sau inca il alaptezi si am uitat eu?